Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ps3 Must have games.

131 pregled · 13 odgovora · otvorena 08.02.2010. u 23:13

Pozdrav,

Evo danas mi rodjendan pa se dobile neke parice,dobilo se na kladionici jos vece parice pa sam konacno u mogucnosti da ispunim svoj san.Kupit cu si ps3 i gitaru.

Sve sto me zanima trazio sam i na google,te sam zadovoljan dobijenim informacijama,ali ipak drukcije je kad mi to nas covjek kaze iz svog iskustva.

1-Da li da kupim Ps3 250GB(350$) ili Ps3 120GB(300$) stim da ako uzmem ovaj od 120gb mogao bih jednu igru vise kupit.
2-Mogu uzet 5-6 igrica,pa bi volio da mi navedete ono MUST HAVE.Naravno mogu i nadolazece ako mislite da su dobre(heavy rain,FFXIII,god of war 3....)
3-Kakva su vasa iskustva sa ovom konzolom,jel se stvarno moze uzivat u igrama kao sto oni kazu?Imam dobar tv(roditelji imaju xD) samsungov LCD HD ready.
4-Ako imate preporuku za neko bolju,povoljniju stranicu da si to kupim recite.Namjeravam sve kupiti sa amazona.

Uzivajte u pisanju.

Izvinjavam se na mogucim gramatickim greskama.
Killzone 2, Heavy Rain, Fain fantasy jos nije izasla americka verzija, God of war 3kad izadje uzmi sebi AC2
Za igre ne znam al naravno uzmi

Ps3 250GB(350$)

Cena je samo 50 $ vise a dobijas puno puno vise GB-a + za onaj moras kupiti jos jednu igricu sto je najmanje 20-30 dolara
ja bi uzeo ovaj od 350$ sa 250GB
jer fakticki ti za 50$ dobijes 130GB

jbo igrice uvjek od nekog mos posudit
ako imas hd ready tv obavezno kupi hdmi kabal ( grafika je puno puno bolja )
HeadZoore je napisao/la:
ako imas hd ready tv obavezno kupi hdmi kabal :) ( grafika je puno puno bolja )
Jel to ovo kablo???

Mozda malo glupo pitanje,al jel mi uz Ps3 kad kupim dodju i svi potrebni kablovi.
ZuZa3 je napisao/la:
Jel to ovo kablo???

Mozda malo glupo pitanje,al jel mi uz Ps3 kad kupim dodju i svi potrebni kablovi.
Imam ja PS3 i da dodju ti svi kablovi 1 dzojstik usb kabal odnosno punjac za dzojstik mada ti mozes dodatno uzet koliko hoces komada.I ne peglaj se ovdje vec u radnji ce ti rec sve sto te interesije i tamo pitaj :D
aYo je napisao/la:
Imam ja PS3 i da dodju ti svi kablovi 1 dzojstik usb kabal odnosno punjac za dzojstik mada ti mozes dodatno uzet koliko hoces komada.I ne peglaj se ovdje vec u radnji ce ti rec sve sto te interesije i tamo pitaj :D
Sve je to fino ali ja necu kupovati u radnji,kao sto sam rekao narucit cu sa amazona.
Bitno je da mi dodju svi kablovi ^^
ne dodje ti hdmi kabal uz ps3 (barem meni nije)
moras posebno kupit
HDMI kablo moras sam uzeti , ali mozes ga naci i za 20km da je dobro.Sto se tice PS3 bacanje ti je para ako imas racunar da uzimas onaj od 250gb , znaci ako planiras jedino u njemu da cuvas filmove i sta ti ja znam muziku pa da ti treba toliko prostora na HD.Inace igrice ti nece toliko zauizimati a i kada predjes igricu i znas da je vise neces igrati izbrises instalaciju da ne zauzima prostor.
Sto se tice grafika i ostalog mogu ti reci da je odlicna.Uz dobar LCD mozes prosto da uzivas igrajaci na PS3.
Od igrica..hmmm ja bi ti preporucio par komada.
Assassins Creed 2
God of War 3
Dantes Hell
Pazi kakve igrice kupujes, znam da govore nema kopija , ali vjeruj mi da ima , znaci ima igrica koje ces uzeti i uopste neces moci da igras preko interneta.Ja kada sam kupovao gta4 bila su 2 razlicita cd-a i jedan je bio 120km a drugi 60km ja ga pitam u cemu je razlika ? Kaze on meni moguce je da sa ovim od 60km neces moci da igras preko interneta...Nisam licno isprobao jer ne igram toliko PS3 vise sam ga uzeo radi igraonice i blue ray citaca da mogu filmove da gledam :D
Nadam se da sam ti pomogao.
HeadZoore je napisao/la:
ne dodje ti hdmi kabal uz ps3 (barem meni nije)
moras posebno kupit
Lol meni je dosao uz PS3 zavisi gdje kupujes valjda ^^
Ja sam kupio PS3 u Poljskoj , nije mi dosao HDMI tako da sam ga kupio u TechnoMarketu za 18KM , ali su mi zato dosle 3 igrice uz njega :D
A nemogu poruciti sa amazona,probao sam i nemogu poslati ps3 nama u Bosnu.

Kod nas mi je skupo da kupim,postojil jos neka stranica tipa Amazona.com ali da salje u BiH.
zaboravi kupnju vani,jer ce ti opaliti pdv i carinu,ispast ce ti skuplje nego vani.Tako da samo ovdje kupnja.

ovdje pogledaj naj ocjenjene igre
http://www.metacritic.com/games/ps3/

ukratko moji neki prijedlozi exkluziva

gow3 sad uskoro izlazi
uncharted 1 i 2
mgs4
killzone 2
lbp
demon souls
infamous
gta4(multiplat)
heavt rain ce uskoro
resistance

pregledaj sta ti se svidja.

Imaj na umu da ces moci slobodno prikljuciti plej na net i sutati online igre koje imaju MP(fifa,pes,pucacine...)
surfanje i sta sve ne.Nije to vise ps2.

Ako imas kakvo pitanje PP,imam ps3 podugo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.