Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IF clanovi

2.410 pregleda · 105 odgovora · otvorena 21.01.2010. u 16:03

Pozdrav svima.

Ovako, prosla su dva dana od dobijanja Moderatorskih pozicija, i vrijeme je da mi novopeceni Modovi pocnemo nesto raditi. IF je prilicno pao u posljednje vrijeme, neaktivan je, nema novih tema, sadrzaja i diskusije. Ja i DeGraw smo zaduzeni za njega i trudicemo se koliko je god u nasoj moci da mu vratimo stari sjaj. Uskoro ocekujte nesto novo!

Sto se tice clanova IF-a:

Ovom prilikom vas obavjestavam da nadalje ja i DeGraw brinemo o vasem ulasku/izlasku iz Izabranog foruma. Mi cemo pratiti kvalitet/kvantitet vasih postova, vas trud i zalaganje, volju i zelju za dokazivanjem.

Ovu temu iskoristite da napisete razlog zasto bi bas vi usli u IF. Pisite samo razloge, bez citiranja, komentarisanja i spama.

Ovo je trenutna lista clanova:

Zamolio bih da se tema prebaci u zanimljive.

SHELBY & DeGraw ispred Gamers.ba Administracije!
reLo je napisao/la:
Ja ću samo kazati da je pola članova sa ove liste, uključujući i mene, u izabrani forum ušlo preko štele, te da nisu (nisam) zaslužio da budem u njemu. Treba se napatit da se uđe u IF...
Realno ko se to napatio da udze u if , niko postujem samo ove old sql
Pa dugo sam na forumu,nisam imao konflikt ni sa kim od clanova foruma,nisam bio banovan,sve u svemu primjeram sam member portala,i da ne nabrajam sada sve ono,ne spamam,ne psujem i tako to na tu temu.Iskreno volio bih da udjem u IF jer mislim da sam svojim dobrom ponasanjem to zasluzio.
FosiL_ je napisao/la:
Jesam li zasluzio da budem u IF ? Ni sam nisam siguran po čemu se odredjuje/dobiva medalja za IF, ako je po postovima onda mislim da sam zaslužio, imam postova pametnih, pomažem na forumu, dobijem aplauz, ako je posjecenosti profila onda nisam siguran, ako je po dignutim temama tu imam prolaznu ocjenu (bar se nadam).

Počeo sam pisat vijesti dok nisam dobio zabranu, to je onda minus. Eto ukratko neka moja mišljenja za IF...
Mozes ti dobit majke mi registrovao se prije 2 mjeseca
A i spamas ko neki idol sa zapada
Naravno , trudim se i pisem pametne postove , tako da bi usao na uvu spisu
btw na gamersu sam malo wise od godine i stvarno se trudim pomocci
Prijavljujem se !!
Razlozi:
-Pomažem drugima.
-Ne psujem nikom
-Redovan sam.
-Ne spamam.
Na gamersu sam malo manje od 2 godine (iako nemam medalju za 1 godinu ), nikad nisam nikom psovala, niti pravila neke probleme na forumu..
Mislim da sam uvijek pisala dobre postove, trudila sam se da uvijek nekom pomognem.. Tako da mislim da bi trebala ostat u IF.. (:

EDIT: ccc Jasone.. Neko i to mora..
reLo je napisao/la:
Ja ću samo kazati da je pola članova sa ove liste, uključujući i mene, u izabrani forum ušlo preko štele, te da nisu (nisam) zaslužio da budem u njemu. Treba se napatit da se uđe u IF...
Da ima nekih tema koje bi u covjeku izazvale zelju da bude dio IF grupe pa hajde, al' budimo realni, nema takvih tema. Prvo trebamo poraditi na tome da ozivimo taj dio foruma sa nekim pametnim diskusijama pa ce ostalo lahko...
je napisao/la:
sanjin1991, test, eldeeN ( id 46789 ), kenaN_, adeen, quema,

Al nema veze, sto reLod kaze, pola ih je naguzove.
Na neki način, i mislim da nisam zaslužio pristup IF/u'.
- Stoji sve to, da pišem pametne postove, trudim se koliko je u mojoj moći da pomogne ljudima,što je najvažnije nema psovanja, i vrijeđanja po nacionalnoj osnovi,i jedan od faktora koji je meni jako bitan', pismen sam sasvim dovoljno.Ali kako sve ovo stoji u pozitivnom smislu, ima i tako da ih nazovem "negativnih stvari", e pa rado ću navesti neke'.
- Na samom startu, moje "g.ba karijere", dosta sam spamao, i pravio od sebe klovna, tako da kažem. Jednostavno sam dizao bezvezne teme, i tražio svakakve gluposti, koje sam mogao naći na googlu.Treća stvar jeste to da, nemam dovoljno gamers.ba staža. Znači nisam dovoljno dugo na gamersu, ali mislim za ovo nešto manje od godine, da sam dosta stvari shvatio, nego neki sa 2-3 godine staža. Eto dosta od mene, pozdrav ! ))
Hmm pitanje zašto da budem u IF klubu.

Pa ovako da pocnem
Na ovom forumu sam 3 godine (davinchy mi je stari nick)
Pomažem ljudima, pravim tutorijale, ne blamiram sa kao
"karta za banoviće" i ostalo..
Poštujem pravila ne spamam

Ima tu još toga vi mene ne morate ubaciti unutra ali ja ću nastaviti kako radim i poboljšati se
Prijavljujem se IF, iako mi ni iz dzepa, ni u dzep...

Sto se razloga tice, pisati ih necu, a vi mi nadjite razlog zasto ne bih bio clan...Ako nadjete ijedan, sam cu odbiti IF ;)
Na gamersu sam vec dvije godine i nikog nisam uvrijedio niti zajebo tako da sa ugledan clan gamers.ba portala.
Ako moze mene da izbacite iz IF-a napokon i da ustupim mjesto nekom ko hoce, napiso sam sto u temi predstavljanje clanova if-a da neponavljam.

gl
Na g.ba sam oko 2 god otprilike , Ne spamam , dje mogu pomoc i napisem post...
mirofa je napisao/la:
hh smjesno ^^' ! Da mogu vidjeti vise postova pokazao bih ti sta je pisao al eto dzabe kad ne mogu tako da nista u svakom slucaju nek se on pravi snajdan koliko hoce ^^'

Slažem se sa momkom (posebno prošli post).

Prema meni treba napraviti potpunu reformu IF-a, znači da se svi članovi izbrišu i da se onda dodaje prema zasluzi, a ne prema je****j šteli, jer je samo do nekoliko mjeseci većina bolida bila u IF-u, spamala, pisala gluposti itd. Čak mislim da je jedan "spam attack" od strane skakavaca (znači ono njihovo otvaranje tema u roku od 5 minuta zatrpa se index, i pošto admina nije bilo online, na moderatorima je da brišu teme) bio proveden i na IF-u.

Sa druge strane, nikakve veće privilegije nemamo od toga što smo na IF-u. Podforum je zapušten ko bugarsko groblje, a one "diskutabilne" teme su otvorene u doba krstaških ratova, što znači da, umjesto da nam treba biti drago što smo u IF-u, mi ustvari nemamo nikakve veće privilegije u odnosu na članove koji nisu u IF-u.

Treba otvarati ove conteste u vidu pismenih radova, "guess the game" i slično u IF-u, pa da vidite kakva bi pomama bila, ovako... Pa podforum je zapušten smao ću to reći.

I slažem sa onim za FGB-a, lik čitav gamers blockov'o.

To bi bilo to.

EDIT: I kažete, skinuli dinoxusu pristup IF-u, a lik i dalje ima medalju? WTF? O_O
Ovak... razlog zasto bi po meni trebao u if je slijedeci ...

npr. gazzel i kompanija vise spamaju nego sto pisu kvalitetan post,
pola tih clanova skoro nikad nisu na g.ba...

pogledaj moje postove ... ako bude 1 % spama evo moja glava ...

ali je do vas..

gl sa if-om
Zar nisu tu moderatori/admini da vide ko pise postove sa nekom funkcijom (u slucaju gaymarz.ba, normalne postove), te da se na osnovu toga podijele pristupi? Besmilseno je ovako postavljati temu i bukvalno traziti osobe za taj izabrani forum.

Post dobio aplauz od KillaOR

~ E ovako zovem se Denis,ali raja me vise zovu matko .
~ Imam 18 godina i živim u sarajevu.
~ Na ovom forumu sam vise od 4 godine trudim se koliko mogu da pomognem koliko ne nikom nista.
~ Zašto bas ja u IF ? Pa eto mislim da bi mi to dalo jos višu motivaciju da nastavim i učinim nešto vise za ovaj forum.
~ Eto toliko od mene sretno svima
Nadam se da nije problem da mi sa www.gamers.ba/profil/SP3CTRE , prebacite tu zasluzenu medalju na ovaj , te cu ucestvovati u aktiviranju i ovog dijela foruma ..
Unaprijed hvala ..
Ako cemo realno a realno cemo, realno gledajući tema je bespotrebna. Mislim da o svemi ali bash svemu u ovom podforumu trebaju odlucivati modovi iz IF-a! Refreshovati listu staviti 20 likova za pocetak pa onda praviti pravu listu !

Previse je ljudi nabacano tamo koji ne trebaju i ne bi smjeli biti tamo. To je moje mišljenje...

I malo sam se razočarao... I sami smo bili svjedoci kako pojedini članovi psuju i vrijeđaju djevojčice, ostale membere i takvi su u IZABRANOM FORUMU ! Ako forum već nosi takakv naziv nek i članovi budu IZABRANI članovi koji su to zaslužili...

Npr : Pomagači, g.ba novinari i ostali... !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.