Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ide nabolje?!

355 pregleda · 13 odgovora · otvorena 21.01.2010. u 13:35

Evo dodje na red jos jedna tema od mene... Prva tema od kako vise nisam global-ac!

Htjeo bih samo iskazati nekoliko svojih licnih stavova i razmisljanja o svemu sto se desilo zadnjih nekoliko dana... Pa normala, i vi se nadovezite na temu i diskutujte sa mnom zajedno!

Desilo se mnogo toga... U zadnjih pola godine dobijali smo nove modove, neki su unapredjeni na global-e... Nazalost, dosta obaveza tjera svakoga od nas da umanjuje svoje licne potrebe i interese, samo radi tih obaveza! Takav je zivot i to je normalno... Dodje vrijeme kad jednostavno ne stizes vise na sebe da gledas vec juris nekom svakodnevnicom... Druga stvar, svi mi polahko starimo, postajemo prvo neciji partneri, ljubavni drugovi, pa muzevi, aBd i ocevi, dok opet neki od nas postaju sticevi, amidze i dajdje...

Eto, dodje i trenutak da se skine nekim ljudima opcija moda-a i jedan global, na sta sam ja cijelo vrijeme i ukazivao...

Dodjose i drugi ljudi, neki novi, mladji klinci, koji su zeljni dokazivanja... I s malo srahan, nedo Bog da ne ureknem, mogu reci da ste obavili sjajan posao...

Ridddddllle, Vlex i ostala ekipa s kojima sam ja saradjivao, moj RESPECT!

Gamers.ba je napokon krenuo ka necem boljem... Dizu se korisne teme, raja se trudi, vidi da ima fajde od svega ovoga... Ovim mladicima koji su dobili poziciju i novo zvanje bi samo preporucio da ostanu isti kakvi su i bili do sada... Buditi ono sto jeste, je**s ostalo... :)

Mislim, da su svi clanovi administracije zasluzilu makar minimalno, sto svako od nas moze da uradi... Zasluzili su ono HVALA VAM!

Naravno, sajt ne bi bio ovakav da nema vas/nas, obicnih clanova... I vama jedno velikooooo HVALA! Najjaci ste na svijetu...

Super odradjen posao, nadam se jos boljem funkcionisanju ovog gamersa!

Da napomenem, da nemam zbog cega da se uvlacim nekome u guzicu, jer sam bio dio administracije...!

Znate da sam pisao da ce svaki pametan post biti nagradjen aplauzom... Ehhh, doslo je na red da drugi to govore... ;)

Salute, zivjeli vi meni...

P.S.: Vlado samo da znas da si ti kriv za sve.. xD
Abd k'o sto ti kazes krenuo je nabolje.
Ajd nadajmo se da opet nece posrnut i da ce novi modovi koliko toliko biti aktivni od prethodnika (msm ovo sto je skinuto i podjeljeno).
Mnogo mi aplauza jos manje samara i sve je ok

Sto se tice obaveza svako ko zavrsi srednju skolu (ako misli ici na fax) tesko ce vise biti ovdje aktivan.
Npr. ja sam 1 god srednje i zajebavat cu vas jos pune 3 ipo godine i abd jos iza toga
Ja nisam utoku neznam zašto su ti skinuli global moda .....

Sjećam se one tvoje teme kad si tek postao g-mod .... Ono koji ti je najdraži heroj pa heroina iz igre to mi se svidjelo , šteta što nema još sličnih tema ....... ali biće abd.
empty_king je napisao/la:
Ajd nadajmo se da opet nece posrnut i da ce novi modovi koliko toliko biti aktivni od prethodnika (msm ovo sto je skinuto i podjeljeno).
Mnogo mi aplauza jos manje samara i sve je ok :D

Sto se tice obaveza svako ko zavrsi srednju skolu (ako misli ici na fax) tesko ce vise biti ovdje aktivan.
Npr. ja sam 1 god srednje i zajebavat cu vas jos pune 3 ipo godine i abd jos iza toga :D
U potpunosti se slazem s' tobom , a pogotovo ovaj zadnji dio , fax je ozbiljna stvar , tako da cu valjda nekad naletit provjerit' imal' cega novog' i zanimljivog' !

PS : Jedva cekam fax , jos 3 mjeseca :)
Sretno i tebi burazeru , ako si dobio neku prinovu u porodici želim također sve najbolje .. Čuvaj nam se ti valjda će krenuti stvari ka boljem
samo cu ovo rec
If you want to test man's character, give him power

vidit cemo kako ce bit =D
zadovoljan izborom ^^
empty_king je napisao/la:
Mnogo mi aplauza jos manje samara i sve je ok

Npr. ja sam 1 god srednje i zajebavat cu vas jos pune 3 ipo godine i abd jos iza toga
Završio sam ja srednju i studiram, pa sam ovde podosta vremena.

Zavisi samo od čovjekovih kapaciteta, volje i umjeća.
Umijeće i lokalizacija je izvor svih pozitivnih uticaja , jednom neko reče ... eh. Samo bih htio i ja da vam kažem hvala za sve dobro učinjeno, bilo to pravedno ili ne. Bar iz nečega možeš izvući pouku makar ono davalo malo ambicija ili nikako.
Respect Bureku, svaka čast na odradjenom poslu ( necu ti halalit onih 5, 6 šamara ). Oprosti se jedan dodju nova tri, konkurencija za moda žele ga sad svi... (malo lavove rime). J**i ga ne možeš viječno biti privržen necemu il' nekomu, svemu dodje kraj. Oprostilo je se nekoliko modova, g mod i jedan admin (pile), oni ce i dalje posjecivat portal (bar se nadam), ali nece u tolikoj mjeri kao prije, jer imaju svoje obaveze (posao, porodica...). Svi navratite ponekad, što je i uredu ne možeš se lahko odlijepit od necega na cemu si radio i posjecivao 5, 6 godina.

Ti si svoj posao radio kako si mislio da treba i kako znaš, i uspio si u tome. Nemoj nas zaboravit "bureče", navrati ponekad, znaš da si ovdje uvijek dobrodošao. Hvala ti...
Polako se osvjezavaju podforumi aktivnim memberima sto je dobro, samo ima se jos dosta toga uradit =)

Burek s mesom, navrati nam ponekad ovda =)
Svaka cast na temi

Sve iskreno si napisao sve tacno

Bravo Bravo
Svaka cast , Sto jest jest iskreno je
Polako se osvjezavaju podforumi aktivnim memberima sto je dobro, samo ima se jos dosta toga uradit ;
Bravo burek , ... Jednosavno i ja imam taj osjecaj u zadnjih mjesec dana
Cestitka na temi

A u zadnje vrjeme, u pravu si, g.ba je krenuo ka boljem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.