Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Magazin] - Traže se wrajteri !

1.467 pregleda · 55 odgovora · otvorena 24.01.2010. u 18:10

Odma da znate, ovo se neće plaćati ! Ovo radimo radi foruma, ako želite bujrum, ko neće nemora, ja ga neću tjerati ! Ovo se neće štampati, ovo će biti Magazin tipa PDF.

Kao što znate, u planu imamo da dignemo "GAMERS.ba Magazin" ! Kao što možete da vidite, i znate, ovo je veoma velik poduhvat koji se dešava na FORUMU, ovaj poduhvat nije nimalo lagan, naprotiv, težak je i zajeban !

Ovim putem se traže momci za slijedeće "kolumne" o kojima će pisati i tragati za novitetima!

- Hardware

- Software

- Igre (FPS,MMORPG, RPG...etc.)

- Igre (Browser)

- Konzole (Xbox, PS1,2,3, Nintendo ..etc.)

- WebDesign & Devolpment

- Gaming Movies (BiH & Balkan)

Ovo je za sada šta se traži, ako si TI taj, koji ima volju, želju i vrijeme da ovo radi, nadam se da češ se prijaviti !

Prijava treba da izgleda ovako:

- Ime & Prezime:
- Godine:
- Iskustvo u pisanju:
- Kontakt: Broj ili MSN
- Grad:

Tema u zanimljive molim !
Mogu pisati u sve i jednom podnaslovu, ali, ono sto me zanima jeste money.
Igre !

- Ime & Prezime:Emir Kundo
- Godine:13
- Iskustvo u pisanju:Ne pravim nikakve greške u pisanju što je najbitnije.
- Kontakt: Broj ili MSN : 061/375-111 , [email uklonjen]
- Grad: Sarajevo

Ionako sam po cijeli dan u kući nemam šta radit pa kako hoćete.

Pisao bi non-stop
ja bi volio raditi nesto u vezi magazina,medjutim mislim da ce uticajniji clanovi pokupiti sve clanke...

- Ime & Prezime:djuro babic
- Godine:16
- Iskustvo u pisanju:nesto malo skolski clanci
- Kontakt: Broj ili MSN [email uklonjen]
- Grad:bl
Napravi da se prijavljuju na mail, mnogo preglednije.
I posto se meni neda pisati recenzije za sta me je riddle zaduzio, probat cu sa intervjuom par osoba sa svjetske gaming scene.
Kao i reloaded-a i mene zanima lova, ako je ima uopste ?
Zatim, zamolio bih da se NE prijavljuju osobe koje ne znaju osnovna gramaticka pravila B/H/S jezika...
- Ime & Prezime: Haris K.
- Godine: 15
- Iskustvo u pisanju: Presavrseno u skladu mojih godina
- Kontakt: Dobit cete ...
- Grad: Sa.

Gaming Movies or Software ...
- Ime & Prezime: Almedin Mahinic
- Godine: 14
- Iskustvo u pisanju: Odlično
- Kontakt: Broj ili MSN - [email uklonjen]
- Grad: Mostar

Prijavljujem se za Hardware

Btw, 'ocemo li imat' ikakvog profita od ovoga', meni svejedno
Ime i Prezime : Omar Zerem
Godine : 15
Iskustvo u pisanju : nepravim nikakve greske..pisao sam par clanaka i ucim engleski jezik 7 godina...
Kontakt broj ili msn : [email uklonjen]
Grad : Tuzla
Prijavljujem se za Hardware / Software na kojem bude bilo mjesta.

- Ime & Prezime: Tarik Abaza
- Godine: 16
- Iskustvo u pisanju: Gramatički sam pismen, znam mnoge strane jezike i iskusan sam u pisanju vijesti, članaka, novosti,...
- Kontakt: [email uklonjen]
- Grad: Mostar
- Hardware
ako si dalje zainteresovan [email uklonjen]
btW imam 5 iz bosanskog xD
- Ime & Prezime: Alen Ausić
- Godine: 16
- Iskustvo u pisanju: 4 godine novinarske sekcije
- Kontakt: 062/724-699 ili [email uklonjen]
- Grad: Sarajevo

Pisao bih za:
- Software
- Dev & WebDiz
- Ime & Prezime:
Agić Mudje :D
- Godine:
17
- Iskustvo u pisanju:
skola i sl. ( gimnazija je to XD )
- Kontakt: Broj ili MSN
[email uklonjen], 066 804 922
- Grad:
Gornji Vakuf

Prijavljujem se za browser igre , znam ih igrati, koliko cu znati pisati o njima mozda vidimo :)
Prijavljujem se ja kao lektor, da kontrolišem gramatičke greške!
Svaka cast Marko, administracija sve bolja i bolja.
Što se Gamers.ba Magazina tiče sve pohvale, samo da ova ideja ne propadne kao i mnoštvo drugih,kod odabira "wrajtera" treb'o bi gledat' postove ( oblik pisanja ) , member - ov ID i slično.

Jedina zamjerka jeste što ne postoji "generalna" kolumna u kojoj bi' se pisalo opčenito o zivotu, dešavanjima , shvatam da je ime Gamers.ba i da treba samo gaming dogadjaje al' ako bih se ikako mogla uvesti ova kolumna rado bi' se prijavio, imam nekakav filing da sam za toga.

Ako ovu ideju nije moguce realizovati, onda bi' ispravljao gramaticke greške, jer sam ubjedjen da ce ih bit' gomilu u sve i jednom textu.

/ Sretno.
daeen je napisao/la:
Što se Gamers.ba Magazina tiče sve pohvale, samo da ova ideja ne propadne kao i mnoštvo drugih,kod odabira "wrajtera" treb'o bi gledat' postove ( oblik pisanja ) , member - ov ID i slično.

Jedina zamjerka jeste što ne postoji "generalna" kolumna u kojoj bi' se pisalo opčenito o zivotu, dešavanjima , shvatam da je ime Gamers.ba i da treba samo gaming dogadjaje al' ako bih se ikako mogla uvesti ova kolumna rado bi' se prijavio, imam nekakav filing da sam za toga.

Ako ovu ideju nije moguce realizovati, onda bi' ispravljao gramaticke greške, jer sam ubjedjen da ce ih bit' gomilu u sve i jednom textu.

/ Sretno.
Slažem se. Nešto na fazon OFFTOPIC, a da se priča o životu i dešavanjima.
Ako će biti para, tu sam za bilo koju "kolumnu"
daeen je napisao/la:

/ Sretno.
Prvo ispravi te u svom postu, pa onda tudje.
Ime i Prezime : Kerim Bevrnja
Godine : 14
Iskustvo u pisanju : Clan zurnalisticke(novinarske) sekcije u sql, bivsi clan Zurnalistickog Udruzenja "Sarajevo".
Kontakt : [email uklonjen] pm za broj
Grad : Sarajevo

Prijavljujem se za Software, moze i hardware..
Iskustva dosta imam, pisem od malena, pjesme, price, clanke za skolske novine, i pisao za mnoge druge.. neam vise vremena pa presto ^^
ime i prezime :armin kostovic
msn: [email uklonjen]
god:15
grad:sarajevo

prijavljujem se za konzole sto:jer znam puno o tome pisao bih naravno svaki dan imam puno slobodnog vremena...
na kompu sam 25/24h al fkt
i oduvijek sam zelio biti clan administracije g.ba ciao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.