Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Magazin] - Traže se wrajteri !

1.467 pregleda · 55 odgovora · otvorena 24.01.2010. u 18:10

Odma da znate, ovo se neće plaćati ! Ovo radimo radi foruma, ako želite bujrum, ko neće nemora, ja ga neću tjerati ! Ovo se neće štampati, ovo će biti Magazin tipa PDF.

Kao što znate, u planu imamo da dignemo "GAMERS.ba Magazin" ! Kao što možete da vidite, i znate, ovo je veoma velik poduhvat koji se dešava na FORUMU, ovaj poduhvat nije nimalo lagan, naprotiv, težak je i zajeban !

Ovim putem se traže momci za slijedeće "kolumne" o kojima će pisati i tragati za novitetima!

- Hardware

- Software

- Igre (FPS,MMORPG, RPG...etc.)

- Igre (Browser)

- Konzole (Xbox, PS1,2,3, Nintendo ..etc.)

- WebDesign & Devolpment

- Gaming Movies (BiH & Balkan)

Ovo je za sada šta se traži, ako si TI taj, koji ima volju, želju i vrijeme da ovo radi, nadam se da češ se prijaviti !

Prijava treba da izgleda ovako:

- Ime & Prezime:
- Godine:
- Iskustvo u pisanju:
- Kontakt: Broj ili MSN
- Grad:

Tema u zanimljive molim !
daeen je napisao/la:
Svaka cast Marko, administracija sve bolja i bolja.
Što se Gamers.ba Magazina tiče sve pohvale, samo da ova ideja ne propadne kao i mnoštvo drugih,kod odabira "wrajtera" treb'o bi gledat' postove ( oblik pisanja ) , member - ov ID i slično.

Jedina zamjerka jeste što ne postoji "generalna" kolumna u kojoj bi' se pisalo opčenito o zivotu, dešavanjima , shvatam da je ime Gamers.ba i da treba samo gaming dogadjaje al' ako bih se ikako mogla uvesti ova kolumna rado bi' se prijavio, imam nekakav filing da sam za toga.

Ako ovu ideju nije moguce realizovati, onda bi' ispravljao gramaticke greške, jer sam ubjedjen da ce ih bit' gomilu u sve i jednom textu.

/ Sretno.
"tiće", "slićno", "dogadzaje", "ubjedzen"
nemoj ti molim te ispravljat gramaticke greske
HAMZZA je napisao/la:
"tiće", "slićno", "dogadzaje", "ubjedzen"
nemoj ti molim te ispravljat gramaticke greske
Jes' me zajebo ko majka priroda tebe.

Svaki tvoj post koji sam citao ima grešku, u skoro svakom postu negacija i glagol ti idu zajedno , vokabular ti se sastoji od tri psovke, i onda ti mene citiraš i pokušavaš ispasti pametan ustvari samo pokazuješ koliko si morbidna licnost.Ne citiraj.
- kao sto sam vec rekao, ako bude trebala ikakva pomoc oko Mgazina... tu sam!

- Ime & Prezime: Emrah Demirovic
- Godine: 17
- Iskustvo u pisanju: Bio sam NewsWritter na jednom gaming siteu. A sto se tice pismenosti, to je na nivuo!
- Kontakt: 062 / 140 - 950 - [email uklonjen]
- Grad: Sarajevo
daeen je napisao/la:
Svaka cast Marko, administracija sve bolja i bolja.
Što se Gamers.ba Magazina tiče sve pohvale, samo da ova ideja ne propadne kao i mnoštvo drugih,kod odabira "wrajtera" treb'o bi gledat' postove ( oblik pisanja ) , member - ov ID i slično.

Jedina zamjerka jeste što ne postoji "generalna" kolumna u kojoj bi' se pisalo opčenito o zivotu, dešavanjima , shvatam da je ime Gamers.ba i da treba samo gaming dogadjaje al' ako bih se ikako mogla uvesti ova kolumna rado bi' se prijavio, imam nekakav filing da sam za toga.

Ako ovu ideju nije moguce realizovati, onda bi' ispravljao gramaticke greške, jer sam ubjedjen da ce ih bit' gomilu u sve i jednom textu.

/ Sretno.
OČe ono bas biti gresaka kad se pisalo o dogaDZajima?
- Ime & Prezime: Faris Karić
- Godine: 16
- Iskustvo u pisanju: Pisao sam za manje popularne sportske poratele (nogometni-magazin.com, sportklub.info itd.), prijavio sam se za sportsport.ba i sarajevo-x-com da pišem i čekam odgovor.
Al ipak za ovo je najpotrebnije vrijeme za pisanje.
- e-mail: [email uklonjen] (broj preko pm)
msn: [email uklonjen]

I mogu u svim sekcijama pisati :)
- Ime & Prezime: Hasanović Amir
- Godine: 22
- Iskustvo u pisanju: napisao seminarskih u srednjoj i na faxu koliko imam kose u glavi
- Kontakt: javite se na PM
- Grad: Bosanska Krupa / Sarajevo

Super ideja, samo koliko će se tog ispuniti pred nama je. Što se tiče moje prijave interesuje me hardware i software najviše. Prijavio sam se samo zbog tog da dam eto bar jednom podršku ovom sajtu kad u ovih nekoliko godina već nisam.

pozz
Dobra ideja.

Samo su mi presmijesni ovi sto konstantno sta god bilo izadje contest i sl. hoce da se ogrebu za koji dinar ko da taj contest organizuje SteelSeries il bU iz svog punog djepa, a ne par obicnih ljudi koji hoce da zapocnu nesto novo iz niceg, spustite se na zemlju ba zivite u BiH a ne u SWE !

GL u projektu.
Ime i prezime imaš na profilu. Godine takodje. Iskustvo u pisanju neupitno. Radio na školskom listu 4 godine, dopisnik, novinar, urednik. Pare me ne zanimaju, rado cu pomoći koliko mi to fakultet dozvoli.

sestrem, majkem, ocam, bratam, bogam, oplako, suplako, ba, bolan..i to ne upotrebljavam u govoru, u pisanju samo iz sprdnje. Hvala

ako nemas msn,bice u PM...
Ime i Prezime : Omar Zerem
Godine : 15
Iskustvo u pisanju : nepravim nikakve greske..pisao sam par clanaka i ucim engleski jezik 7 godina...
Kontakt broj ili msn : [email uklonjen]
Grad : Tuzla

Post dobio aplauz od ash

Kao prvo javljam se da pišem kolumne za sljedeće stranice magazina:

- Hardware

- Software

- Igre (Browser)

- WebDesign & Devolpment

sad kreće:
- Ime & Prezime: Mehmed D.
- Iskustvo u pisanju: Dosta jako, često osvajao prva mjesta na takmičenjima, također osvojio 3. mjesto na g.ba konkursu ^^, kvalitetu mojih radova možete naći i na internetu, slao sam radove i za kevser :$, palčicu, :$ i onu Veselu Svesku :$. Također, po postovima se uvjerite o mojoj gramatičkoj zrelosti i iskustvu. Također, odličan sam i sa engleskim :$
- Kontakt: Broj ili MSN: Ako me prihvatite, dat ću na PM!
- Grad: GZ.

I sad kad vidim ko se sve prijavio stvarno me bude stid :$.
Ali et', sve najbolje, nadam se da ćete izabrati adekvatne osobe :$
- Ime & Prezime: Mirza Alibegović
- Iskustvo u pisanju: ne griješim, pismen sam (za razliku od pola djece koja su se prijavila), imam bogat rječnik, pisao sam vijesti za mnoge web community-je.
- Kontakt: Broj ili MSN: [email uklonjen] a broj mobitela imaš na PM!
- Grad: Tuzla

Prijavljujem se za aktivno pisanje članaka u području Call Of Dutya, jer imam dosta iskustva sa dotičnom igrom. Prijavljujem se također za pisanje i obaviještavanje o Gaming Movies-ima sa područja balkana, ali i cijele Europe, što mislim da će biti vrlo zanimljivo i da će ljudi uživati u gledanju stranih, puno kvalitetnijih movie-a.

Prevođenje mi nije problem.

U stanju sam napraviti intervjue sa najboljim igračima COD4&COD2 svjetske scene, kao i sa poznatim svjetskim moviemakerima!

Pozdrav!
- Ime & Prezime: Nedim Behlic
- Godine: 16 :$
- Iskustvo u pisanju: Pa eto imam talenta :D
- Kontakt: [email uklonjen]
- Grad: Travnik

- Gaming Movies (BiH & Balkan)
- WebDesign & Devolpment
Nesto od tog dvoje, ako moze Gaming Movies imam iskustva.
:)
Pogledajte samo prijave i shvatit ćete da ovdje skoro niko ne zna gramatiku, a ako ne zna gramatiku kako će onda pisati magazin?
- Ime & Prezime:Goran Markovic
- Godine:14.5
- Iskustvo u pisanju: Dosta veliko , pismen , znam engleski i njemacki (njemacki malo slabije , ali ...)
- Kontakt: Broj ili MSN [email uklonjen]
- Grad:Mostar
elow je napisao/la:
Igre !

- Ime & Prezime:Emir Kundo
- Godine:13
- Iskustvo u pisanju:Ne pravim nikakve greške u pisanju što je najbitnije.
- Kontakt: Broj ili MSN : 061/375-111 , [email uklonjen]

Ionako sam po cijeli dan u kući nemam šta radit pa kako hoćete.

Pisao bi non-stop
ne pravi nikakve greske u pisanju sto je NAJJBITNIJE ^^
slaga ga u sekundi
Hajde da i ti nesto pametno osmislis dragi marko
Drama je ovo. ..
- Ime & Prezime:Nermin Hadzovic
- Godine:17
- Iskustvo u pisanju:Odlicno
- Kontakt: Broj ili MSN [email uklonjen]
- Grad - Sarajevo

Prijavljujem se za konzole imam dosta slobodnog vremena i rado bih pomogao administraciji pomogao sam dosta jaranima na njihovim sajtovima ...

Toliko od mene nadam se da ce te me izabrati

Sretno svima GL HF
- Hardware

- Software

To mogu, bar nekad . .
- Ime & Prezime: Ismet Fatih Cancar
- Godine: 15
- Iskustvo u pisanju: Znaci prevodim tekstove sa engleskog, pisem super sastave, sto se tice pisanja dobar sam u tome.
- Kontakt: Broj ili MSN 061/ 440 - *** (trazi na pm) MSN: [email uklonjen]

Prijavljujem se za GAMING MOVIES.
Zasto?
-Pa jednostavno, to znam najbolje, mislim da cu biti kadar da uradim taj dio magazina.
-Dosad u nijednom "projektu" nisam izabran, tako da bi volio da ovdje ucestvujem.
-Takode sam jako odgovorna i osoba koja se trudi. To mogu potvrditi i ovi clanovi sto me znaju bolje! Mislim da bi ovaj posao dobro radio.
Ne budite smijesni , djeca koja znaju za dvije ili tri igre , koja ne mogu srociti normalne recenice bez da ima barem jedna greska, koja su pismena i obrazovana kao kocijasi , kojoj je glavna rijec , uzrecica i recenica " Je**m ti mater " , nakon sto im kazes da nesto nije ispravno. Ovo ne bi islo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.