Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Konfiguracija !

169 pregleda · 12 odgovora · otvorena 23.01.2010. u 20:18

Eh ovako imam problem kada igram igru assassins creed 1 . Igru pokrene sve normalno i kada odem start game nema mi zvuka ( samo mogu cut one pticice na drvetu vjetar i sl. al nema mi tona kada neko prica :S ) znali ko do cega je problem ?

Moja konfiguracija :
3gb rama
756 memory nvidia geforce 9600
3,00 ghz procesors
ZVUCNA KARTA - arvack !
Nije valjda da mi ne moze igru da podrzi zvucna :S zar sam tolki peh jbt !
Meni se desavalo kad sam coclko cpu da mi je zvuk kasnio .Pa vidi da nie do toga
vrabaCC je napisao/la:
Meni se desavalo kad sam coclko cpu da mi je zvuk kasnio .Pa vidi da nie do toga
ma ne kasni zvuk vec nema zvuka kad neko prica samo ambient volumen :S
Da nisi cackao nesto u sound opcijama?
suiCidal je napisao/la:
Da nisi cackao nesto u sound opcijama?
ne :| igra mi se igra nema tona :S
pokusaj reinstal ako to nemoze onda se nije dobro presnimilo na cd
NETRUM je napisao/la:
pokusaj reinstal ako to nemoze onda se nije dobro presnimilo na cd
pokuso sam ja reinstal i drug moj sebi inst igru njemu moze :S ja mislim da je do zvucne j**o je otac S:
eLight je napisao/la:
pokuso sam ja reinstal i drug moj sebi inst igru njemu moze :S ja mislim da je do zvucne j**o je otac S:
imo moj jaran takav isti problem,ali u njega bilo nastimano u zvucne ono da ima 5 zvucnika i to ga zafrkavalo,pa je samo cuo vjetar i sl ali ne govor,pa je to tam nastimao na 2 zvucnika i rijesio se problem,ali probaj sa nekim drugim drajverima ako nije do tog
Control panel > Sound & Audio devices > volume tab > advanced speaker settings > performance > set hardware acceleration to basic or none. et to sam nasao na googleu,pokusaj
mersimthebody je napisao/la:
imo moj jaran takav isti problem,ali u njega bilo nastimano u zvucne ono da ima 5 zvucnika i to ga zafrkavalo,pa je samo cuo vjetar i sl ali ne govor,pa je to tam nastimao na 2 zvucnika i rijesio se problem,ali probaj sa nekim drugim drajverima ako nije do tog
Control panel > Sound & Audio devices > volume tab > advanced speaker settings > performance > set hardware acceleration to basic or none. et to sam nasao na googleu,pokusaj
e qme hvala pokusacu sutra cu uzet od druga javicu ti ja sigruno tnx opet

AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ICE TEA :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.