Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IF clanovi

2.410 pregleda · 105 odgovora · otvorena 21.01.2010. u 16:03

Pozdrav svima.

Ovako, prosla su dva dana od dobijanja Moderatorskih pozicija, i vrijeme je da mi novopeceni Modovi pocnemo nesto raditi. IF je prilicno pao u posljednje vrijeme, neaktivan je, nema novih tema, sadrzaja i diskusije. Ja i DeGraw smo zaduzeni za njega i trudicemo se koliko je god u nasoj moci da mu vratimo stari sjaj. Uskoro ocekujte nesto novo!

Sto se tice clanova IF-a:

Ovom prilikom vas obavjestavam da nadalje ja i DeGraw brinemo o vasem ulasku/izlasku iz Izabranog foruma. Mi cemo pratiti kvalitet/kvantitet vasih postova, vas trud i zalaganje, volju i zelju za dokazivanjem.

Ovu temu iskoristite da napisete razlog zasto bi bas vi usli u IF. Pisite samo razloge, bez citiranja, komentarisanja i spama.

Ovo je trenutna lista clanova:

Zamolio bih da se tema prebaci u zanimljive.

SHELBY & DeGraw ispred Gamers.ba Administracije!
Da li bi zelio uci u , i ako zelis napisi razlog .

Zelio bih uci jer volim ljepu raspravu i zanimljivu temu.
Nekoliko puta sam vidjao teme iz IF-a , zelio komentirati na njima , raspravljati sa drugim gamerima ,ali na zalost nisam clan -a.

Postoji jedna tema koju je nera_f otvorio nakon koje je : " Napustio g.ba "pa nisam mogao odgovoriti na, nisam mogao iznjeti svoje misljenje o tome, jedino me to vuce da postanem IF-ovac ali sve dolazi po zasluzi ,pa i ako zasluzim biti član izabranog foruma ja se nadam da ce to administracija prepoznati i da ce me pozvati u tako da ce i moje ime jednog dana biti na toj listi .
aha all fensi nejms on the list... i je***a budala bi skontala da je 99 % likova dobilo IF medalju preko poznanstava (neodnosi se na clanove administracije kojih je 60 % na listi ...)

ja se necudim zasto IF nije aktivan samo pogledate malo bolje ta imena na listi skantat cete već

ja znam da necu nista postic ovim postom osim sto cu dobit neki ban al istina je istina i nemoze se prekrit

i jos sam vidio nesto nevjerovatno 5-6 profila neki debilcina namogu se sjetit nickova ugl id im preko 40000 napisanih tema 0 napisanih postova 3 pomago 0 posjecenost 21 medalje IF

ovo je odlicno za ovaj forum decko se pravo potrudio za medalju.. sta vi mislite... djaba vam ljudi se prijavljivat kad ce opet neki debili dobit preko veze ovo ono

neki zanimljivi profili :

Klikni

Klikni 2

za ovog drugog sto je mod u serverima pogledajte malo bolje da li je on zasluzio tog moda jer decko nema nit jedne teme u svom podforumu nit jednog posta od 123 postova 122 mu je happy brzdej a onaj jedan pozdrav raja ja sam novi na forumu

ima ovakvih kandidata na bacanje ja necu vise pisat mislt ce neko da je ovo postalo osobno, korisnici koje sam naveo nek se neljute nije osobno , nisu oni krivi sto imaju prijatelje/rodbinu u administraciji da im namjestaju medalje/moderatore

ako grijesim molim vas ispravite me i navedite razlog ...

hvala....
Ovdje sam vec 3 godine, samo sto sam zamolio admine da mi prijasnji acc banuju. Napravio sam ovaj i fino sve poceo. Naravno, ne spamam. Napisao sam dosta finih tema i trudim se ovaj sajt koliko toliko ucinit boljim. Mada ja sam nemogu puno toga uciniti. Volio bih uci u IF ako je to moguce. ;)
~ Naravno da bi i ja volio da budem clan IFa. Zato sto se dosta trudim da pomognem clanovima sajta i sajtu Ne spamam, pisem normalne i pametne postove. Kad vidim ko je sve u IFu pomislim da mogu i ja tu da budem. Svaki dan sam na gamersu 10h minimalno....
Nadam se da cu biti i ja tuu
Pozdravljam sve
1 od razloga da udjem u IF je zato sto sam vec bio u IF jednom (bez medalje) i kada su me banovali zbog "nekog" vrjedjanja u galeriji izbacili me ,
2 od razloga je sto nevolim da punim postove jer mi to nije furka, pomognem kad znam i tako pogledajte mi zadnje postove
postovi su mi vecinom pomoc ili o neoj diskusiji ili nesto slicno ovome
Ja bi volio da udjem u izabrani forum ja mislim da ga zasluzujem ovdje sam vec jednu godinu pomazem raji koliko kod mogu , Aktivan sam clan gamersa isto rego sam ze zbog druzenja da budem dobar sa svima mozda sam dva puta bio banovan al razlog sigurno zbog teme al obecavam da cu se trudit sto vise nikad nisam nikome nista opsovao i uvrjedio .

Zovem se Nermin imam 17 godina zivim u Sarajevu i sta jos da kazem rado bih usao u izabrani forum

Toliko od mene

TomY je napisao/la:
aha all fensi nejms on the list... i je***a budala bi skontala da je 99 % likova dobilo IF medalju preko poznanstava (neodnosi se na clanove administracije kojih je 60 % na listi ...)

ja se necudim zasto IF nije aktivan samo pogledate malo bolje ta imena na listi skantat cete već

ja znam da necu nista postic ovim postom osim sto cu dobit neki ban al istina je istina i nemoze se prekrit

i jos sam vidio nesto nevjerovatno 5-6 profila neki debilcina namogu se sjetit nickova ugl id im preko 40000 napisanih tema 0 napisanih postova 3 pomago 0 posjecenost 21 medalje IF

ovo je odlicno za ovaj forum decko se pravo potrudio za medalju.. sta vi mislite... djaba vam ljudi se prijavljivat kad ce opet neki debili dobit preko veze ovo ono

Klikni

Klikni 2

za ovog drugog sto je mod u serverima pogledajte malo bolje da li je on zasluzio tog moda jer decko nema nit jedne teme u svom podforumu nit jednog posta od 123 postova 122 mu je happy brzdej a onaj jedan pozdrav raja ja sam novi na forumu

ima ovakvih kandidata na bacanje ja necu vise pisat mislt ce neko da je ovo postalo osobno, korisnici koje sam naveo nek se neljute nije osobno , nisu oni krivi sto imaju prijatelje/rodbinu u administraciji da im namjestaju medalje/moderatore

hvala....
lolz0r ti našo prozivat linuxa i govorit da je debil??HAHA
Cao

Moglo bi se reci da sam dugo sam na gamersu(prije ovog acca sam imao account koji je izbrisan neke 06).Bodove sam isfuro davno', trudim se da svakom pomognem koliko god mogu.Jedan sam od onih kojem bodovi nista ne predstavljaju, i tu sam cisto iz zezancije i dosade. I ovim se putem ne prijavljujem za taj famozni IF.
Niti mi je bitno hocu li biti u njemu. Zasto ?
Pa zato sto svaki user koji je dobar s adminom/modom, ma koliki spamer bio bit ce primljen u taj "pocasni" forum. A sam naziv "Izabraani forum govori sve.Tko bi tu trebao da bude, a tko ne.
Gdje su te tolike teme i diskusije koje su predvidjene za taj forum?
IF cisti promasaj administracije po mom misljenju.

Bajdvej pola ih se prijavilo samo radi medalje koju ce dobiti u svom profilu. Medalja IF wow

Toliko od mene. Pusa
Valjda sam i ja zasluzio taj IF :P
Nemam sta brbljat,neg pogledaj moje postove nema ih mnogo al su makar kvalitetni,nema spama,samo pomaganje,a i nisam digo par tema ovde a nije ni jedna zavrsila u kanti:P
Moje je misljenje da je potpuno nepotreban taj famozni IF...svi valjda imaju pravo komentarisati, pisati i tako dalje...bez ogranicenja...ovako samo pravite bez ikakve potrebe podjele i stvarate neki jaz i odbojnost izmedju novih i starih clanova ili onih koji su u IF i onih koji nisu...a tek ova glupost da ovi koji nisu u IF vide teme na naslovnici, a ne mogu ih komentarisati...mislim ono..barem da su sakrivene..:r

A kad pogledam ova imena u IF-a, bar za 30-40% njih nikad cuo nisam , a ovdje sam 5 godina bez prekida, tako da nisam siguran koliki je njihov "doprinos" i koliko je sve tu regularno ( i moj doprinos je nikakav, da se razumijemo)...

Ovdje smo da se zezamo, druzimo, pricamo o igricama,a ne da se dijelite bezveze po torovima....:(
Evo skoro ce pa godina odkada sam se registrovao na ovaj site..Ni jednom nisam banovan bio, naravno nisam imao ni razloga da budem...Iz prilozenog se vidi da ne spamam, online sam i previse nego sto bih trebao biti, ne samo na ovome site-u nego uopsteno...
Mislim da sa zasluzio i svojim ponasanjem...

Pismen sam koliko toliko, za razliku od mnogih mojih vrsnjaka, i naravno imam neka zrelija razmisljanja...

Vidim odkad su dosla dva nova moderatora u IF-u, ima zanimljivih tema, pa sam se javio da udjem u IF prvenstveno zbog tih zanimljivih tema i da izjasnim i ja svoje misljenje,prodiskutujem...

Et'...Ima gresaka u gramatici, ali sta je tu je...Ipak je 6h ujutro..

Pozdrav
Registrovao sam se otprilike prije godinu dana.
Aktivan sam član i provodim mnogo vremena na g.ba
Imam 17 godina, trudim se da pomažem drugima.
Ne možeš uvjek pomoći, kad dižu 1337 tema.
Ako treba pomoć, tu sam
Ne gleda se koji je ko ID, ali neki to gledaju.
Ko ima manji ID, veće su mu privilegije.
S' poštovanjem Amir : )
Pozz.

Odavno sam želio ući u taj IF

Mislim da raspolažem uvjetima za IF.
4 godine sam na sajtu (ovo mi nije prvi account) . Jako puno vremena provodim ovdje, samo sad u ovo zadnje vrijeme nemogu jer imam nekih obaveza sa učenjem, al sam opet otišao na mobu da vidim kakva je situacija

Stalno odgovaram na teme, pokušavam pisati koliko-toliko pametne postove. Stalno pokušavam pomagati članovima onoliko koliko mogu, tj. onoliko koliko znam.

Mislim da sam zaslužio da uđem u članove IF-a.
Odavno sam pokušavao al bezuspješno.
Kaže mi riddle ' Doći će vrijeme i za toga ' Nadam se da je to sada i da će te me primiti Ispunili biste mi veliku želju

I LOVE

Toliko.
Prijavljujem se nakon 6mjeseci Inactivnosti,znam puno,ne spamam

Respect : nOx
TomY je napisao/la:

Klikni

Klikni 2

hvala....
Klikni 2
Organizovao detonator lan party
Organizator i admin liga onoliko koliko ti imas godina, pa čak i više.
Dobio licencu za qESWC BIH.
Odigrao turnira nezna ni on sam koliko.
Bio admin na velikim serverima
Da ne nabrajam ima još toga, zamolio bih te da prelistaš stare teme u vezi servera i turnira.
Usput to mu je novi profil, a starom ID je 2K, što znači da je od početka ovdje.
Momak nije zaslužio moderatora on je zaslužio više od admina.

ONTOPIC:
Potrebne su velike promjene u vezi IF-a, sam naziv IZABRAN forum, potrebno je da su izabrani članovi, na ovom spisku su članovi koji nisu zaslužili i oni koji su davno otišli sa ovog portala.
Eto pogledajte u zadnjih par dana podforum Call of Duty o njemu znam najvise i pomazem onima koji neznaju i pomazem im u rijesavanju problema oko Call of Duty-a!!!Sami ocijenite trebam li biti u IF-u ili netrebam!!
Ja imam medalju da sam IF a nema me ovdje na spisku =/
Ja bih rado usao u IF iz par razloga
-Ne spamam
-Pomazem raji, cinjenica toga su moji aplauzi
-Ne psujem po forumu
-Veoma vrijedan
Et sta vise..
nyonyo je napisao/la:
Ja imam medalju da sam IF a nema me ovdje na spisku =/
Takođe.
ja mislim da sam zasluzio da budem u IF-u jer sam registorvan vec 5 godina mozete provjeriti stari acc, samo sam 1 bio banovan znaci nikad nisam pravio probleme, na starom acu sam 40ak puta pomogao, uglavnom samo sam doprinjeo gamersu i nista drugo pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.