Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IF clanovi

2.410 pregleda · 105 odgovora · otvorena 21.01.2010. u 16:03

Pozdrav svima.

Ovako, prosla su dva dana od dobijanja Moderatorskih pozicija, i vrijeme je da mi novopeceni Modovi pocnemo nesto raditi. IF je prilicno pao u posljednje vrijeme, neaktivan je, nema novih tema, sadrzaja i diskusije. Ja i DeGraw smo zaduzeni za njega i trudicemo se koliko je god u nasoj moci da mu vratimo stari sjaj. Uskoro ocekujte nesto novo!

Sto se tice clanova IF-a:

Ovom prilikom vas obavjestavam da nadalje ja i DeGraw brinemo o vasem ulasku/izlasku iz Izabranog foruma. Mi cemo pratiti kvalitet/kvantitet vasih postova, vas trud i zalaganje, volju i zelju za dokazivanjem.

Ovu temu iskoristite da napisete razlog zasto bi bas vi usli u IF. Pisite samo razloge, bez citiranja, komentarisanja i spama.

Ovo je trenutna lista clanova:

Zamolio bih da se tema prebaci u zanimljive.

SHELBY & DeGraw ispred Gamers.ba Administracije!
Jesam li zasluzio da budem u IF ? Ni sam nisam siguran po čemu se odredjuje/dobiva medalja za IF, ako je po postovima onda mislim da sam zaslužio, imam postova pametnih, pomažem na forumu, dobijem aplauz, ako je posjecenosti profila onda nisam siguran, ako je po dignutim temama tu imam prolaznu ocjenu (bar se nadam).

Počeo sam pisat vijesti dok nisam dobio zabranu, to je onda minus. Eto ukratko neka moja mišljenja za IF...
RAZLOG
Evv ovako na g.ba sam skoro 1 godinu, kao sto mozete vidjeti u mojim postovima nema psovanja , spammanja kao ni bespotrebnog pametovanja... Tu sam da pomognem uvijek!!!
Nadam se da sam se dokazao da udjem u IF.
Ja uvijek moram bit' iznimka, jedini sam u IF - u a neam medalje ( to se cjeni ). Kada je napravljen IF , nadao sam se da ce tu bit' po 4 - 5 diskusija na dan i slicno, al' od toga ništa.Izgleda da izabrani forum sluzi samo kako bi odredjeni clanovi tek tako imali medalju, i hvalil' se da su u izabranom forumu.

Taj forum je predvidzen " normalnoj " skupini g.ba membera, znaci ne onima koji su se tek regali imaju 2 posta pa pocnu spamati po takvoj temi, i ustvari to je i bit foruma , da nema tolik'o spamera , i da se vode nromalne diskusije bez ikakvog prepucavanja,citiranja da bi' ispao pametan i slicno.

I vi koji ste zaduzeni za IF forum trebali bi' bit' malo rigorozniji što se tice ulaska u IF forum, ja sam svjedok koji je god member pitao da udje ,sljedeci dan je imao IF medalju.

/Sretno.
/Dabogda IF ozivio ^ ^
Na Gamers sam vec godinu i po ( mada sma imao i stariji acc ) Spamo sam u početku al evo sad umjesto spama pisem vijesti ^^

volim pomagati kao i svako drugi na ovom gamersima

Samo sam jednom psovao i zao mi je zbog toga .

Volim pomagati i ubacivati se u diskusije.
Kao sto je i empty_king rekao tuga kad nemam pristup IF temama jer bi imao svasta reci i podjeliti.

Znam da bas i nisam neki kandidat za IF al eto vrijedi pokusat

^^

Tu sam oko 3 godine,malo vise.Vidio sve i svasta,nikad ne pisem postove ako nemam sta pametno da kazem.Pismen sam,bar mislim.Imam veliku zelju da udjem u IF,iako je relativno taj dio ovog portala ''mrtav''.
clan gamers-a sam vec cetri godine ( imam drugi acc, izgubio pass ... ) i mislim da sam kroz taj vremenski period pokazao i dokazao svoju zelju da bar malo doprinesem razvoju ovog naseg portala ...
Pisao sam i pisat cu tutove, organizovao sam prvu g.ba kafu u SBK, aktivan sam i trudim se i kao sto sam rekao, nastojim pomoci nasu zajednicu ...
nadam se pozitivno odgovoru, jer zelim bar malo povecati svoj doprinos, koji je trenutno mali, ali mislim da ga mogu povecati, te jos vise pomoci g.ba portalu :)
hvala :)
@ nemam puno postova, ali sam napisao 57 tema, sto znaci da sam aktivan, ali ne spamam :)
Prijavljujem se.
Razlozi:
-preko 6 godina na gamersu
-pomažem drugima.
-gramatički sam pismen.
-aktivan clan administracije
-perspektivan
-ne spamam (bar ne u velikim kolicinama)
eno me na listi, fuck meh meh iz fejmuz i da, ocu da mi se medalja okaci na profil ako nije problem.

1godinu i nesto sam na sajtu, pismen sam, normalan, prelijep, volim sve sto vole mladi.

zelim mir u svijetu i osjecam se eventualno
Kad ovako gledam teme na kojima su konkuris za modove ili za ulazak u IF svi mi izgledaju fini krasni,svi pisu fine postove.Ustvari taj veci postotak je fin sam na vec nabrojanim temama,svake sekunde prate finu priliku da se sa nekim posvađaju ili na neki nacin ga povrijede.I onda u takvoj masi ja i ne ocekivam da sam zapazen.Ne znam jesi li ikad procitao i jedan moj post,vjest ili recenziju,ako jesi bar 5% od tog onda sigurno nisi vidio da sam kome nesto bezvrijedno napisao ili se bez razloga javio.
*Pogledaj koliko sam puta bio banovan
Koliko sam dobio samara za 2 god na gamersu
Peace out.
Ja pokusavam pisati sto izrazajnije postove , da ostavim ljudima neki dojam.Iako nisam jos punoljetan , ne smatram se nekim pacenikom kojem je glavni cilj opit se i napusit.Nadam se da ce mi medalja ostati u profilu , naravno , sa zaslugom.

I da , na gamersu sam oko 2 godine , imam i stari account.
Trebo bi ga dobit,aktivan sam,s vremena na vrijeme pocnem spamat,pa sta fali,ponekad vako,otresem se i vozdra

Pisem pametne postove,ako ima pametni tema naravno ,al slabo ima pametni tema,tako daaa

Et ono,imam 8 godina i nesta mjeseci..

Iskreno mislim da sam i ja zasluzio da budem izabrani clan foruma. Dugo sam na gamersu, bio sam u IF, ali radi moje ne aktivnosti na forumu(imao sam problema sa racunarom) izbacen sa iz IF.Nastojim da pisem pametne postove, i da sto vise pomogne drugima koliko je moguce tj koliko mogu. Mogao bi vam pomoci sto se tice ozivljavanja izabranog foruma, dizao bi neke teme gdije bi svi clanovi izabranog foruma diskutovali o tome. Nadam se ulasku u IF.

zreo i jesam i nisam
volio bih biti clan if-a jer mnogo pomazem drugima , pisem kad-tad pametne postove itd ..
realnost - svi oce if radi medalje (ukljucujuci i mene)
je napisao/la:
i quema mu je psovao . . . samo momak nece da upload sliku, Bojane i quema je IF neka i njemu obrisu IF
Eo na gamersu sam proveo bar 2 g .Al medalja je od 1 god .Svaki dan sam aktivan .Pomazem ljudima u nevolji :)
Koga brisete iz IF tako mu i medalju skidate or ?
Ja se nadam da ce te ubacivanjem novih clanova pokusati taj forum dovesti do nivoa onakvog kakvog svi zamisljamo (bez spama,nacionalizma , psovanja itd. ) .

Ako vec toliko zelite uci u IF onda kada udjete probajte nesto i uraditi da to lici na nesto a ne samo da imate medalju jer 70% raje se prijavi zbog medalje a prijave se i oni koji udju 2-3 puta na g.ba po 10 minuta (i manje ) .

I da opomenite momka FGB da se malo spusti na zemlju jer blokovao je 70% sajta i sad hocu nesto da mu napisem ne mogu (neko ko hoce ) i sta on radi u IF ?
je napisao/la:
hh smjesno ^^' ! Da mogu vidjeti vise postova pokazao bih ti sta je pisao al eto dzabe kad ne mogu tako da nista u svakom slucaju nek se on pravi snajdan koliko hoce ^^'

Ja ću samo kazati da je pola članova sa ove liste, uključujući i mene, u izabrani forum ušlo preko štele, te da nisu (nisam) zaslužio da budem u njemu. Treba se napatit da se uđe u IF...
Na ovom forumu sam nekoliko godina, sa ovim acc-om malo vise od jedne godine. Imam zelju da se pridruzim izabranom forumu. Trudim se da sto manje spamam, pisem gramaticki ispravne postove, pomazem drugima, diskutujem itd...Malo mi zavirite u profil, moje zapocete teme i postove, pa odlucite
Zasto ? Zato sto sam po nekoliko sati svaki, al svaki dan online na g.ba. Pisem postove, ofo ono .. I, kad pogledam ko je sve u IF-u, kad pogeldam te nickove, place mi se, al ZNACI place ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.