http://www.gamers.ba/forum/10/93065/1/napravi-pricu-/
Nisam se sam mogao odlučit koju priču da izaberem, pa će biti javno glasanje. Dakle, napišite u postu ime korisnika za kojeg glasate. Nemojte se služit multiaccountima, ili morit ljude preko pm da glasaju za vas. Nije ovo supertalent.
Moj glas ide TomY-u.
Glasat' se može do 00:00, tad ću lockat ovu temu i dati bodove onome ko skupi najviše glasova. Ostali će dobit po aplauz za trud.
Ukoliko neko bude preko pm molio da glasaju za nekoga, nek' mi pošalje SS od poruke i bit će diskvalifikovan.
PS. Moja prica se ne broji. Možete glasat, ali neću zadržat bodove ako pobjedim.
Zbog toga izaberite još nekoga. I ne možete glasat' za sebe. -.-
Pobjednik je korisnik nod.
ZiGG +
nothing3 +
reLoaded +++++
nod ++++++++++++
tomy + +
buyaka +
bboyoggy1991 +
duca ++++
mirofa ++++++++
hamzza +
archie +
edy ++
kenan +
skyx +
ado +
gazel +
balaban +
Nisam se sam mogao odlučit koju priču da izaberem, pa će biti javno glasanje. Dakle, napišite u postu ime korisnika za kojeg glasate. Nemojte se služit multiaccountima, ili morit ljude preko pm da glasaju za vas. Nije ovo supertalent.

Moj glas ide TomY-u.
Glasat' se može do 00:00, tad ću lockat ovu temu i dati bodove onome ko skupi najviše glasova. Ostali će dobit po aplauz za trud.
Ukoliko neko bude preko pm molio da glasaju za nekoga, nek' mi pošalje SS od poruke i bit će diskvalifikovan.
PS. Moja prica se ne broji. Možete glasat, ali neću zadržat bodove ako pobjedim.
Zbog toga izaberite još nekoga. I ne možete glasat' za sebe. -.-Pobjednik je korisnik nod.
ZiGG +
nothing3 +
reLoaded +++++
nod ++++++++++++
tomy + +
buyaka +
bboyoggy1991 +
duca ++++
mirofa ++++++++
hamzza +
archie +
edy ++