Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[premium] lexicon alpha + windows 7 + adobe audition 3

76 pregleda · 5 odgovora · otvorena 06.02.2010. u 17:03

premium ko pomogne...

imam lexicon alpha i windows 7 i adobe audition 3

i namjestio sam u adobeu da mi je lexicon alplha zvucna jer mi je to externa zvucna i jedino nju prepoznaje jer ima driver i sad kad kliknem play da pustim nesto na adobeu pise da zvucnu vec koristi neki program i da ne moze da reproducira zvuk... :S

ajd ko pomogne premium
iskreno da ti kažem,

ja sam imao win7 i koristio sam traktor u njemu i mogu reć da je win7 jako loš šta se tiće tih stvari , jer nikako nisam mogao naštelat zvučnu ili kad sam namestio nisam mogao spustit rate uvijek je bilo neki veliki pa je krčalo sve :S tak da.. iskreno baš nemam neko veliko mišljenje od korištenju win7 za audio svrhe.
Leonidas je napisao/la:
iskreno da ti kažem,

ja sam imao win7 i koristio sam traktor u njemu i mogu reć da je win7 jako loš šta se tiće tih stvari , jer nikako nisam mogao naštelat zvučnu ili kad sam namestio nisam mogao spustit rate uvijek je bilo neki veliki pa je krčalo sve :S tak da.. iskreno baš nemam neko veliko mišljenje od korištenju win7 za audio svrhe.
ja MORAM koristit windows 7 - ne pitaj zasto molim te :/

a gledam na netu ljudi imaju slicnih ili gotovo istih problema sa istom zvucnom i ima puno tutorijala samo ne mogu skontat
IIIIIIIIII je napisao/la:
ja MORAM koristit windows 7 - ne pitaj zasto molim te :/

a gledam na netu ljudi imaju slicnih ili gotovo istih problema sa istom zvucnom i ima puno tutorijala samo ne mogu skontat
da kažem jako je veliki problem oko toga.. ne znam .. sorry al ja ti ne mogu pomoć, možda netko drugi se nađe ko je imao problema sa time i riješio, ja nisam uspio riješit tak da .. sretno
1.Otvori Windows Device Manager i ukucaj devmgmt.msc

2. Dalje ides Continue

3.Nadji driver koji zelis da updajtujes

4. Desni klik na driver i izaberi “Update driver software”
opcija.

idi ovo prvo i to je to

daj premium
profesionalac0 je napisao/la:
1.Otvori Windows Device Manager i ukucaj devmgmt.msc

2. Dalje ides Continue

3.Nadji driver koji zelis da updajtujes

4. Desni klik na driver i izaberi “Update driver software”
opcija.

idi ovo prvo i to je to

daj premium
rado bi ti dao al na svakom pise najbolji driver je vec instaliran

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.