Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Prebacivanje bodova

121 pregled · 7 odgovora · otvorena 03.02.2010. u 19:51

Pošto mi ni jedan admin ni global moderator neće da odgovore na poruku, pitat ću ovako!

Kada ćemo moći prebacivati bodove, jedan lik mi je dužan 350 bodova, a sad mi ih nikako nemože poslati!
Ja mislim da se bodovi još uvijek mogu prebacivati ali trebaš imati ja mislim neki dokaz, stavi sliku toga što si mu uradio.
Robin je napisao/la:
Ja mislim da se bodovi još uvijek mogu prebacivati ali trebaš imati ja mislim neki dokaz, stavi sliku toga što si mu uradio.
Imam ja dokaz, a što onda znači ona tema gdje je pisalo da je zabranjeno prebacivanje bodova?
Moltrex je napisao/la:
Imam ja dokaz, a što onda znači ona tema gdje je pisalo da je zabranjeno prebacivanje bodova?
Nezz, valjda se odnosilo na traženje dozvola od admina ali se tehnički mogu prebacivati ako imaš problem i to...
Stavi sliku toga što si uradio i stavi u temu i pitaj nekog od admina, nezz ja brete:(
Javi se nekom od moderatora/admina
Riddla nema tu nažalost, ali zato ima neko od ovih momaka.

www.gamers.ba/profil/ash
www.gamers.ba/profil/nera_f
www.gamers.ba/profil/vlexinho
www.gamers.ba/profil/wicky
www.gamers.ba/profil/Jason
www.gamers.ba/profil/blazze

Svi će ti rado pomoć.
Robin je napisao/la:
Nezz, valjda se odnosilo na traženje dozvola od admina ali se tehnički mogu prebacivati ako imaš problem i to...
Stavi sliku toga što si uradio i stavi u temu i pitaj nekog od admina, nezz ja brete:(
LOL

Šta si ti mislio da ja govorim da se je nešto pokvarena opcija slanja bodova?! Pa pratiš li ti teme? Jel uopće znaš da je netko od modova otvorio temu da je zabranjeno prebacivanje bodova, od tada ni admini, ni globali ni modovi ne odgovaraju na poruke jbt.

Pa kako misle da ćemo prebaciti bodove, neznam uopće zašto je bilo potrebno zabraniti prebacivanje bodova?
Moltrex je napisao/la:
LOL

Šta si ti mislio da ja govorim da se je nešto pokvarena opcija slanja bodova?! Pa pratiš li ti teme? Jel uopće znaš da je netko od modova otvorio temu da je zabranjeno prebacivanje bodova, od tada ni admini, ni globali ni modovi ne odgovaraju na poruke jbt.

Pa kako misle da ćemo prebaciti bodove, neznam uopće zašto je bilo potrebno zabraniti prebacivanje bodova?
Znam, čitao sam tu temu ali je sinoć jedan momak (ne samo on, i drugi...)prebacio bodove i stavio dokaze i niko mu ništa nije rekao ;)
Moras adminu dostavit:
- kopiju ovjerenog drzavljanstva, rodnog lista, licne karte, vozacke dozvole, sistematskog pregleda
- licne podatke
- molbu za prebacivanje bodova

Nakon 2 mjeseca opseznih provjera uz Boziju pomoc dobit ces pismo o dozvoli prebacivanju bodova.

... joke =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.