Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

restart prob..

208 pregleda · 15 odgovora · otvorena 11.01.2010. u 18:46

vako .. kad pokrenem wow ono kad ulazi odmah mi se restart racunar .. reinstall sam wow 2 puta ... isao ra repair .. ali opet. .. tako mi se desava i sa cabal i silkroad .. neznam bgm sta je prob ... :(

edit : nije mi se to nikad desavalo ..... nisam bio kuci 2 dana .. i kada sam dosao .. nije htjelo da radi :(

SCANE sam comp ... 0 virusa
Ako je do driver-a .... daj link da download.....
Kompjuter ti ne podrzava te igrice!Mislim konfiguracije kompisa ti ne podrzavaju igrice!:D
Graficka ..

Dosta puta se desi da ako pokrenes igricu koja je malo jaka za tvoju graficku ona se brzo pregrije i reboota comp.

-Otvori racunar, ocisti prasinu ( ne zajebavam se )
-Pojacaj hladjenje na neki nacin
-Skini novi driver za graficku

Virusi? Kompjuter pretrpan? Probaj oborit sistem (reinstalirat OS) pa onda probaj u igru
Mislim da je do virusa kojeg neces lako skinut (jeidno da srusis sistem).Ili ti je slab komp=Nadogradi RAM i Graficku
Rješenje
Kralju

To ti je sigurno do:
Virusa ili
Komp prtrpan ili
Graficka
GL
Grafička ili napojna, ne može biti drugo, kakvi virusi, nije do toga :S
Graficka....

Otvori komp i ocisti sve od prasine...
vako znaci

znaci swe sam ocistio krpom i usisivacem ... pa sam ponovodo install driver za graficku ... ali opet RESTART
snayder je napisao/la:
vako znaci

znaci swe sam ocistio krpom i usisivacem ... pa sam ponovodo install driver za graficku ... ali opet RESTART
moguce je da ti je do napojne jedinice najbolje ti je da od druga posudis graficku i vidis hoceli se restarat sa njegovom ako bude isti problem odes i sebi napojnu jedinicu kupis. A veoma je mala mogucnost da je do sistema
snayder je napisao/la:
vako znaci

TO ti je nova vrsta virusa !!

Znaci : ti si 100 % pritisnuo nekad neki link i tada ti je taj virus usa u neki fajli (sistem32 ) i kada ti se diskonetkujes taj ti virus predje u modem tako da ga je nemoguce obrisati probaj update antivirus ili po meni Reinstaliraj Operativni Sistem
snayder je napisao/la:
vako znaci

Fino sam ti rekao konfiguracije kompisa ne prodrzava igricu,treba ti bolja graficka!
Pogledaj Koja ti je Graficka i pogledaj koje minimume zahtjeva Worlf of Warcraft :D
DamirOOZa je napisao/la:
TO ti je nova vrsta virusa !!

Znaci : ti si 100 % pritisnuo nekad neki link i tada ti je taj virus usa u neki fajli (sistem32 ) i kada ti se diskonetkujes taj ti virus predje u modem tako da ga je nemoguce obrisati probaj update antivirus ili po meni Reinstaliraj Operativni Sistem
Reci da se šališ !!!
HAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHA
kakav bolan virus :S
otišla liku napojna ili grafa
jarane zovi majstora tako je meni bilo sa canterom ja zvao majstora ja mislim da je bilo virusa graficka i malo rama uzo mi sve 150 km sto je napravio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.