Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW Graphics Problem

67 pregleda · 5 odgovora · otvorena 14.01.2010. u 18:06

zZz Raja,,evo sinoc sam instaliro xp imao sam WIN7 i posto mi je wow ostao na D-disku, imam problem sa wow-om, evo SS mislim da ce sve biti jasno...

pokusao sam i repairi brisao sam patcheve pa ponovo repair i instaliro opet patcheve ali opet nista,na koji god server udjem ovako bude nema trave nista zelenog po podu nema :( :( :( :(...
molim vas pomozite!!! stvarno mi je potrebnoo :(
Hvalla unaprijed
Evo i jos jedan ss u video opcijama sto pise u video opcijama da se koristi samo 10mb za graficku od ukupnih 384 i ako neko moze reci kako to nastimati
meni je ovo nekad bilo kad se tek uđe, pusti malo da odradi možda se vrati
Driver a mozda se i grafa pregrijava
kad ulazis ingame nemoj izlaziti na dekstop dok ti ne loada igricu do kraja, i sve detalje smanje /interface/video na low stavi restartaj wow i to je to.
yassa je napisao/la:
kad ulazis ingame nemoj izlaziti na dekstop dok ti ne loada igricu do kraja, i sve detalje smanje /interface/video na low stavi restartaj wow i to je to.
uradio sve kako si reko,,,ali opet nemoze! isto bude,,jeli moguce kako da povecam onu memoriju od graffe sad pise samo da koristi 10 mb od 384 maksimalnih
boyan1995 je napisao/la:
uradio sve kako si reko,,,ali opet nemoze! isto bude,,jeli moguce kako da povecam onu memoriju od graffe sad pise samo da koristi 10 mb od 384 maksimalnih
stas povuc to pc radi sam od sebe mozda nije dobro spojena/driveri nevaljaju/coler crko na grafickoj do graficke karte ti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.