Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Džeko psuje i prijeti mladiću u Zenici

1.945 pregleda · 115 odgovora · otvorena 13.12.2009. u 21:14

"Je... ću ti mamu kad budeš došao idući put tražiti pare"!

Na YouTube je objavljen amaterski video snimak iz Zenice, tačnije u okolini stadiona Bilino polje, snimljen nakon jednog od posljednjih susreta reprezentacije BiH.

Na snimku reprezentativac BiH Edin Džeko psuje i prijeti jednom momku koji je navodno prethodno uputio psovke našem reprezentativcu.

Džeko je nakon toga "planuo" i prijetio da će mu "razvaliti usta kad idući put izgovori njegovo ime" i dodao "je... ću ti mamu u p... kad budeš došao idući put tražiti pare"!

Tada se pojavio kapiten Emir Spahić i pokušao da smiri situaciju.

Mladić kome se Džeko obraćao navodno je iz Zenice, štićenik je Doma za nezbrinutu djecu i pohađa Srednju specijalnu školu u ovom gradu.

http://www.youtube.com/watch?v=vW9F98ADs0o&feature=player_embedded

Sta vi kazete na ovo ?

Izvinjavam se, ako je bila tema !
Morao sam ovo stavit!

EDIT : vidite molim vas na kraju kad traze od Spahića dres ? za ,mene cigani

EDIT 2 : ovi sto govorite da se qrci sto vrijedi milionima, nije to njemu palo s neba Normalno lik se trudio, davo sve od sebe da postane ono sto je zelio :S
reLoaded je napisao/la:
Ma paščad su to bolan, da im milion dadnes opet bi ti tražili.
Ovamo na Švrakinom malo malo pa te zaustavi daj dvije marke.
Pa ne možeš više normalno ni živjet od prosjaka i narkomana.
A za ovaj video... Ne bi me čudilo da je namjerno isprovociran Džeko da bi se snimilio i okaljalo ga...
Nije Dzeko "samo tako " izabran za predstavnika Unicefa , dao je veliku kolicinu novca u nekoliko ustanova (staracki dom,naka djeca,etc...) , ugl on i Spahic su donirali oko milion maraka.

- Čim je on zasluzio da mu neko psuje majku/mrtve/djecu
Sta vi glumite iz Sarajeva? Sta vi dijelite ljude na seljake i vas gradjane ? Pa ima ljudi sa sela sto su 3 puta bolji od vas "gradjana" . Pa sa mnom su u razred isli neki momci sa sela kad god bi bila frka prije mi on pomogne nego prijatelji sto zive u mom gradu lafo prijatelji a kad si u frci okrene ti ledja(pi**e)...mrzim kad debil sudi ljudima po njihovoj prici(naglasku ili sl.) ako prica drugacije ne mora znaciti da je los covjek napacenici

sry na gram. greskama
i ovih shabana, ljubomornih, sto govore "do juce si sirotinja bio" ... pa sta covjek ne smije da se obogati, jel !?

i bil gates nije imao miliona ni milijarde, oces i njemu to reci (ovaj od fudbala zaradio pare ovaj od kompjutera) ...
nije ni onaj sto je Fb osnovao imao pa sad ima ...

reci njima dvojici daj para, pa ne da ti nece dati nece te ni pogledati ... a ako ti dzeko ne da pare, odma je cigan i ovo i ono ... (a dzeki je neko pare uzimao, i morao je placat po ilidzi nekim "kriminalcima" citavu noc ...)

ja prvi nakon ovog svega ne bi igrao za BiH a dobro bi razmislio da je i posjetim, jer bosnjo je cudo kako moze biti glup i ljubomoran ...
reLoaded je napisao/la:
Bio je sirotinja koja je postigla nešto u životu!
Zato se ljudi trude da budu neko i nešto... A ne kao oni babini sinovi koji čitav život mogu zavisiti od prihoda babine firme.

A mali nema oca i majku a zna psovati sve mrtvo... Nije se sjetio da i on ima mrtvih?
Vidiš da je cilj cijele situacije da se Džeko isprovocira kako bi se sve to snimilio i okaljalo ga.
Potpis.

To sam i ja reko :S

btw, jel mozda Džeko znao da taj mali nema roditelja i da ide u
specijalnu skolu ?
smjesno . hahah trebo si mu reci izvini je*bo ga al*ah hahahahhaha
Ma Zenicani primitivci
Mole lika za trenerku i dres , oj boze

ZENICANI (N) !
farell je napisao/la:
Sad nije bijeda..jer se momak borio da postane ono sto je zelio, borio se za nasu reprezentaciju, moze se reci i da nas je doveo i do baraža i onda da mu neko psuje ?? :-X

ništa ja ne kažem, njemu svaka cast al' pazi ako igrash u wolfsburg-u i ako igrash za reprezentaciju zemlje ne bi smijeo psovat' mater "mentalno poremecenoj osobi". Profesionalac si, bilo kako bilo dzeko je je dzeko samo 1 veliki minus (mrlja na besprijekornoj dosadašnoj karijeri).

OVDJE GA NE MOŽEŠ OPRAVDATI (ni ti ni bilo ko drugi,a ni ja)

Zaboravi reci ne opravdavam ni ovog momka koji psuje dzeki mater, al' eto...
Kad ste toliko' pametni vi bi znali dali on ima roditelje ili ne. ( gledate možda u kašike , viljuške , tave , bacate grah )
-----
Koliko sam vidio na ovom snimku , taj mladić je prvi podjebavao Edina Džeku' gdje je on naravno planuo , ko oubicajno svi i nekontrolisano mu opsovao mater u p**** , i prijetio mu. Po meni je ovaj mladić kriv , jer je on njemu psovao mrtve , govorio da je bjeda itd da ne prepricavam sada.

JEL NJEMU NA CELU PISE DA NEMA OCA NI MAJKE, IL' DA JE CVAKNUT U GLAVU !?

i razlog vise sto je on takav ne bi smio psovat drugima to, jer valjda zna da boli kad nemas nekog da ti se psuje ....

ja se ne bi suzdrzo ja bi ga prebio ...

Post dobio aplauz od Burek_King

reLoaded je napisao/la:
Bio je sirotinja koja je postigla nešto u životu!
Zato se ljudi trude da budu neko i nešto... A ne kao oni babini sinovi koji čitav život mogu zavisiti od prihoda babine firme.

A mali nema oca i majku a zna psovati sve mrtvo... Nije se sjetio da i on ima mrtvih?
Vidiš da je cilj cijele situacije da se Džeko isprovocira kako bi se sve to snimilio i okaljalo ga.
Da ,ima i tog,al opet,malo je i on prenaglio....

e usput,off topic,mozes li me unblock...sorry sto sam te smarao :D
apoo je napisao/la:
Ako taj mladic ide u specijalnu skolu i ako je u nekom domu za nezbrinutu djecu , onda samo mogu reci , Dzeko seljacino . :-X
Taj mladic ide 100% u spec skolu ... i nema roditelja .. i
mogu reci da stvarno nije dobar ...

kako god ... dzeko se lose ponjeo ... trebo je iskulirat ... ima millione ... idiotik ...

dobar je igrac ... ali ovdje se pokazao kao los čovjek ...
btw sva ova djeca su jedna grupica iz tog doma za nezbrinutu djecu .. tako da ovo nije za iznenaditi ...

a jos gore sto ga Džeko poznaje 100% ...
nije trebao ovako da se ponaša ,, jer zna o kakvom liku se radi ...
FosiL_ je napisao/la:
ništa ja ne kažem, njemu svaka cast al' pazi ako igrash u wolfsburg-u i ako igrash za reprezentaciju zemlje ne bi smijeo psovat' mater "mentalno poremecenoj osobi". Profesionalac si, bilo kako bilo dzeko je je dzeko samo 1 veliki minus (mrlja na besprijekornoj dosadašnoj karijeri).

OVDJE GA NE MOŽEŠ OPRAVDATI (ni ti ni bilo ko drugi,a ni ja)

Zaboravi reci ne opravdavam ni ovog momka koji psuje dzeki mater, al' eto...
reci cemo da si ti meni dao 200€ , i sad ti ja dodjem psovat mrtve? Boga ? mater? tek tako :]

ti bi samo gledo u mene ? ;d
Izas'o je on iz Buca Potoka, al Buca Potok iz njega nije. Po meni nepotrebno, i bruka za igraca koji je 13. najbolji igrac na svijetu. Da mu je ne znam sta rekao nema potrebe da se ovako reaguje, razumio bih da je neki anonimus, ali ipak pred ovoliko raje je glupo ovako postupati. Ne mogu zamisliti kakve uvrede trpi C. Ronaldo jer je poznato da ga ne vole ni u Portugalu, ali lik se ipak ponasa u nekim granicama. I jos nesto da kazem, VELIKA je sramota za savez upravo ovo , sto je omogucena komunikacija (igraca) sa navijacima non stop i dolazak iz Sarajeva u Zenicu 2-3 sata prije utakmice. Nije ni cudo sto smo izgubili. Da je bilo discipline vjerujem da na SP 2010 ne bih morao navijati za Brazil.
proxio95 je napisao/la:
STO SI MORAO OVO STAVITI,STA SI HTIO SA OVIM POSTICI?
Sad zelis da svi zamrzimo Dzeku zbog toga?Pa Dzeko nije ni mogo znati da je taj mali retardiran i haj mrs !
P.S sry na capsu
Jest znao .... tj zna tog mladica jer se taj dom za nezbrinutu djecu nalazi u crkvicama .. kao i penzionerski ... gdje je nekad repka odsjedala ... 100% ga zna ...

i zbog toga je ispao idiot jer zna o kakvom "debilu" se radi ...
HITZOOR je napisao/la:
na kraju opsova neki debil boga :/
ahahahahahaha
ned je napisao/la:
reci cemo da si ti meni dao 200€ , i sad ti ja dodjem psovat mrtve? Boga ? mater? tek tako :]

ti bi samo gledo u mene ? ;d
Eh ?! to je sad za psihologe !? :D šta bi ja rek'o ? nzm bgm nisam ni na cijo strani... j**i ga u revoltu J**O BI I JA TEBI ;D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.