Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Džeko psuje i prijeti mladiću u Zenici

1.945 pregleda · 115 odgovora · otvorena 13.12.2009. u 21:14

"Je... ću ti mamu kad budeš došao idući put tražiti pare"!

Na YouTube je objavljen amaterski video snimak iz Zenice, tačnije u okolini stadiona Bilino polje, snimljen nakon jednog od posljednjih susreta reprezentacije BiH.

Na snimku reprezentativac BiH Edin Džeko psuje i prijeti jednom momku koji je navodno prethodno uputio psovke našem reprezentativcu.

Džeko je nakon toga "planuo" i prijetio da će mu "razvaliti usta kad idući put izgovori njegovo ime" i dodao "je... ću ti mamu u p... kad budeš došao idući put tražiti pare"!

Tada se pojavio kapiten Emir Spahić i pokušao da smiri situaciju.

Mladić kome se Džeko obraćao navodno je iz Zenice, štićenik je Doma za nezbrinutu djecu i pohađa Srednju specijalnu školu u ovom gradu.

http://www.youtube.com/watch?v=vW9F98ADs0o&feature=player_embedded

Sta vi kazete na ovo ?

Izvinjavam se, ako je bila tema !
Morao sam ovo stavit!

EDIT : vidite molim vas na kraju kad traze od Spahića dres ? za ,mene cigani

EDIT 2 : ovi sto govorite da se qrci sto vrijedi milionima, nije to njemu palo s neba Normalno lik se trudio, davo sve od sebe da postane ono sto je zelio :S
Ako taj mladic ide u specijalnu skolu i ako je u nekom domu za nezbrinutu djecu , onda samo mogu reci , Dzeko seljacino .
Pogledaj dva puta klip ...

Realno.. I ja bih isto reagovao kad bi mi onoliko psovao ..
apoo je napisao/la:
Ako taj mladic ide u specijalnu skolu i ako je u nekom domu za nezbrinutu djecu , onda samo mogu reci , Dzeko seljacino .
Ako je taj mladic uradio ono sto mislim da je uradio, onda mu to sigurno nije "opravdanje" . .

Nebi niko bez razloga nako plano covjece, a ne netko tko bi trebao biti primjer drugima.
Moro sam okrenut monitor da gledam

Sto ih naruzi -.-
rulF je napisao/la:
Ako je taj mladic uradio ono sto mislim da je uradio, onda mu to sigurno nije "opravdanje" . .

Nebi niko bez razloga nako plano covjece, a ne netko tko bi trebao biti primjer drugima.
- da da
Jest se usro,cuo se dovde ocami,lafo kad je otiso psujee nesta,draaaamaaa

psuje djetu mater .. djete ? ima godina ko i edoo
~ Vidis da ga je ovaj poceo podjebavati , i normalno svako bi se iznervniro...
STO SI MORAO OVO STAVITI,STA SI HTIO SA OVIM POSTICI?
Sad zelis da svi zamrzimo Dzeku zbog toga?Pa Dzeko nije ni mogo znati da je taj mali retardiran i haj mrs !
P.S sry na capsu
Zaboli me qrc ko je ovaj mali ali vi ne biste vratili kad bi vam psovali majq i mrtve ?
No comment, barem od jednog od nosioca " unicefa, mira ", čega već, nisam očekivao ovakvu reakciju, al' dokurčilo i njemu više :D
Istinite one slike sto su stavljali nemoj mi se kofrcit usta cu ti razvalit .. zalosno
Ma, neprimjereno od reprezentativca nase zemlje, ali eto.. Vjerovatno ga je uvrjedilo, sta vi znate jel njemu stara bolesna pa mu psujete sto nije zabio go', mozda nije u stanju da igra, a ne da da maximum od sebe.. ;)
A sta ste ocekivali od seljacine iz pi****a?

Pogledaj Spahica, razuman covjek, j**o vas dzeko
Nek' je. Svaka čast Džeki. Žao mi je samo što se suzdržao i nije udario onog balavca.
pda vrijedi nekoliko miliuna i odma se poco qrcit je**m ti takvog cojka!!! FUJ!!!!!!!!!!!!!!!! do juce nisi bio niko i nista a sad se qrci je**m ti sve!!!
proxio95 je napisao/la:
STO SI MORAO OVO STAVITI,STA SI HTIO SA OVIM POSTICI?
Sad zelis da svi zamrzimo Dzeku zbog toga?Pa Dzeko nije ni mogo znati da je taj mali retardiran i haj mrs !
P.S sry na capsu
Bas naprotiv...Nisam htio da svi zamrzite Džeku..

!
apoo je napisao/la:
Kako god, on nije smio da psuje liku, jer kako je kad tebi psuje 20 hiljada navijaca ? 'Oces svakom reci da ces mu usta razvalit i to ?

Trebo ga je ignorisat' samo, a ne da on psuje :/
A obratite paznju na drota 1;24 jel ono skontao da jedan drugom psuju ili on to namjerno cekao da neko zapocne pa da pocne pendrekom da udara ! Smije se je** se njemu sto se ova dvojica caste !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.