Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Džeko psuje i prijeti mladiću u Zenici

1.945 pregleda · 115 odgovora · otvorena 13.12.2009. u 21:14

"Je... ću ti mamu kad budeš došao idući put tražiti pare"!

Na YouTube je objavljen amaterski video snimak iz Zenice, tačnije u okolini stadiona Bilino polje, snimljen nakon jednog od posljednjih susreta reprezentacije BiH.

Na snimku reprezentativac BiH Edin Džeko psuje i prijeti jednom momku koji je navodno prethodno uputio psovke našem reprezentativcu.

Džeko je nakon toga "planuo" i prijetio da će mu "razvaliti usta kad idući put izgovori njegovo ime" i dodao "je... ću ti mamu u p... kad budeš došao idući put tražiti pare"!

Tada se pojavio kapiten Emir Spahić i pokušao da smiri situaciju.

Mladić kome se Džeko obraćao navodno je iz Zenice, štićenik je Doma za nezbrinutu djecu i pohađa Srednju specijalnu školu u ovom gradu.

http://www.youtube.com/watch?v=vW9F98ADs0o&feature=player_embedded

Sta vi kazete na ovo ?

Izvinjavam se, ako je bila tema !
Morao sam ovo stavit!

EDIT : vidite molim vas na kraju kad traze od Spahića dres ? za ,mene cigani

EDIT 2 : ovi sto govorite da se qrci sto vrijedi milionima, nije to njemu palo s neba Normalno lik se trudio, davo sve od sebe da postane ono sto je zelio :S
Dzeko je predstavnik sad ovog unicefa,a tako se ponasati prema decku.
da ide u super specialnu skolu trebao mu je jedan vaspitni preko zuba .. a vas pola sto vidi Sarajevo ko na dlanu molim vas ne ostavljate debilne komentare !!!

E ovo je Bosna, j**o te dan nasho covjeku bez roditelja psovat mater, kakav je on profesionalac ?!

Dobro mu ljudi kažu prije si bio bjeda... SRAMOTA SRAMOTA i SRAMOTA... Najbolji je onaj što mu mrtve psuje (sigurno sarajlija)

pa dobro lik mu psuje mater kako bi trebao reagovat , jebiga šta ćeš ...
Dobro su mu rekli...

"do juce je bio sirotinja .........etc"
Ali stvarno nekorektno od Dzeke.

Mali nema ni oca ni majke.
cuj predstavnik unicefa i da se ne treba ponasat tako ...

pa sta bi Vi uradili potapsali DEBILA po ramenu sto ti psuje sve i dali mu 100e ...

i traze od vas trenerku (allo cuj trenerku), i sve zivo ... dolaze na trening i smaraju vas "daj para, daj para", i ne daju ti normalno da treniras.

pa jbo bi im svima sve sto se imalo trudis za zemlju da napravis nesta i dodje ti ovako neki kloc i jbe ti sve iz ljubomore, pa ne da ne bi igrao za BiH.
Jbg. I ja bi ' ovako reagovao kad bi mi neko familiju tesao i mrtve . A vi građani , pitajte svoje roditelje odakle ste se nastanjili
FosiL_ je napisao/la:
E ovo je Bosna, j**o te dan nasho covjeku bez roditelja psovat mater, kakav je on profesionalac ?!

Dobro mu ljudi kažu prije si bio bjeda... SRAMOTA SRAMOTA i SRAMOTA... Najbolji je onaj što mu mrtve psuje (sigurno sarajlija)

Sad nije bijeda..jer se momak borio da postane ono sto je zelio, borio se za nasu reprezentaciju, moze se reci i da nas je doveo i do baraža i onda da mu neko psuje ??

kenaN_ je napisao/la:

Potpis.... :(

Meni je krivo gledat kako mu prijeti,a dobro mu i kaze...

do juce sirotinja,a sad se tak prema njima ponasa....

Na kraju mu se momak izvinuo,msm. zvao ga da se izvine,al nis... :(
Nije treba ali sta ces, desava se.
eLfen0men0 je napisao/la:
cuj predstavnik unicefa i da se ne treba ponasat tako ...

pa sta bi Vi uradili potapsali DEBILA po ramenu sto ti psuje sve i dali mu 100e ...

i traze od vas trenerku (allo cuj trenerku), i sve zivo ... dolaze na trening i smaraju vas "daj para, daj para", i ne daju ti normalno da treniras.

pa jbo bi im svima sve sto se imalo trudis za zemlju da napravis nesta i dodje ti ovako neki kloc i jbe ti sve iz ljubomore, pa ne da ne bi igrao za BiH.
Ma paščad su to bolan, da im milion dadnes opet bi ti tražili.
Ovamo na Švrakinom malo malo pa te zaustavi daj dvije marke.
Pa ne možeš više normalno ni živjet od prosjaka i narkomana.
A za ovaj video... Ne bi me čudilo da je namjerno isprovociran Džeko da bi se snimilio i okaljalo ga...
pa i teb da neko psuje a ti nemas pojma ni ko je ni sta je ni gdje ide i ja bi mu vratio jos bi se potukao xD po prvi put u zivotu stajem na stranu dzeke ! :D
Prekoračio sam limiti pa treba 10 min da se video očita. -.-
Džeko nije mogao znati da je taj lik bolestan ali je opet nekorektno da se on spušta na razinu toga debila i uzvraća psovku.Al' istina je da bi' i ja vratio na taj način ali nebi liku majku,mrtve ili šta već psovao jer je to nešto najprimitivnije.
Nije svima majka živa i neki su jako osjetljivi na njihove voljene osobe koje su preminule.Toliko od mene,bye
kenaN_ je napisao/la:

Pa k'o da je on znao da nema roditelje, kako bi ti rekao da ti neko opsuje mater i da te provocira

Mal' i Džeko sere, al haj' .. planuo jbga..

Spaha se fino pokazao..
Rafoo je napisao/la:
Potpis....

Meni je krivo gledat kako mu prijeti,a dobro mu i kaze...

do juce sirotinja,a sad se tak prema njima ponasa....

Na kraju mu se momak izvinuo,msm. zvao ga da se izvine,al nis...
Bio je sirotinja koja je postigla nešto u životu!
Zato se ljudi trude da budu neko i nešto... A ne kao oni babini sinovi koji čitav život mogu zavisiti od prihoda babine firme.

A mali nema oca i majku a zna psovati sve mrtvo... Nije se sjetio da i on ima mrtvih?
Vidiš da je cilj cijele situacije da se Džeko isprovocira kako bi se sve to snimilio i okaljalo ga.
koji ste vi debili , pa bas takvom imbecilu koji "nema" roditelja a psuje mrtve liku i Boga i mater treba odrzat bukvicu, a jos mu je dao € cuje se na video .... pa ko si :r

edine (Y)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.