Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Džeko psuje i prijeti mladiću u Zenici

1.945 pregleda · 115 odgovora · otvorena 13.12.2009. u 21:14

"Je... ću ti mamu kad budeš došao idući put tražiti pare"!

Na YouTube je objavljen amaterski video snimak iz Zenice, tačnije u okolini stadiona Bilino polje, snimljen nakon jednog od posljednjih susreta reprezentacije BiH.

Na snimku reprezentativac BiH Edin Džeko psuje i prijeti jednom momku koji je navodno prethodno uputio psovke našem reprezentativcu.

Džeko je nakon toga "planuo" i prijetio da će mu "razvaliti usta kad idući put izgovori njegovo ime" i dodao "je... ću ti mamu u p... kad budeš došao idući put tražiti pare"!

Tada se pojavio kapiten Emir Spahić i pokušao da smiri situaciju.

Mladić kome se Džeko obraćao navodno je iz Zenice, štićenik je Doma za nezbrinutu djecu i pohađa Srednju specijalnu školu u ovom gradu.

http://www.youtube.com/watch?v=vW9F98ADs0o&feature=player_embedded

Sta vi kazete na ovo ?

Izvinjavam se, ako je bila tema !
Morao sam ovo stavit!

EDIT : vidite molim vas na kraju kad traze od Spahića dres ? za ,mene cigani

EDIT 2 : ovi sto govorite da se qrci sto vrijedi milionima, nije to njemu palo s neba Normalno lik se trudio, davo sve od sebe da postane ono sto je zelio :S
šta oni njemu imaju govoriti koji k**** šta je bio juče, psovati mu mrtve, majku i to
i edin je čovjek, logično da će planuti
a vi što govorite "seljačina iz pi****a" ovo ono, odakle ste to vi, gradjani moji lijepi

Post dobio aplauz od LudaCris

miire je napisao/la:
Kako god, on nije smio da psuje liku, jer kako je kad tebi psuje 20 hiljada navijaca ? 'Oces svakom reci da ces mu usta razvalit i to ?

Trebo ga je ignorisat' samo, a ne da on psuje :/
Pa to ti i govorim , jos kad uzmes u obzir da je ovaj mladic ide u specijalnu skolu ...
Ovo je bosna !!!
Do juce je bio bijeda ko i mi,to mu dobro kaze..sad kad vrijedi milonima...qrchi se!

:@
cuj onoga DAJ JEDAN DRES DZEKO ahah kaze DAJ MI TRENERKU AHAHAHHAHAHA omg omg omg a ziku komentara na YT oplako ahahahah

btw

ovo je bilo stvarno nekorektno od DZEKE on poznata licnost, aj da kazemo da je VIP mi smo playeri i on naso nesto psovat, ja da sam poznati igrac ja bi samo ignore nego se on odma zapali...

GhettoGirl je napisao/la:
šta oni njemu imaju govoriti koji k**** šta je bio juče, psovati mu mrtve, majku i to
i edin je čovjek, logično da će planuti
a vi što govorite "seljačina iz pi****a" ovo ono, odakle ste to vi, gradjani moji lijepi
Dzeko iz Briješća , sa starim krompir okopavo
Ako taj mladic ide u specijalnu skolu i ako je u nekom domu za nezbrinutu djecu , onda samo mogu reci , Dzeko seljacino . :-X
Čim sam pročitao "djet". Odma' sam izašao sa stranice. Jer koji ću ja ku**c gledat' šta neki seljaci iz Srebrenice/Podrinja/Zenice pišu. Ono čim pišu "djet" . A obično ti koji pišu "djet" su se nakrali u ratu sa onim donacijama znaju vrlo dobro kakvim. Pa su pobjegli u Kanadu, pa se sad vraćaju, eh. Fucked up situacija...

anyway, nek' psuje slobodno. Pa nije on nešta iznad da ne može psovat'. :)
Nešto je bilo između njih.. neka romansa, ljubav.. i kad je Džeko otišao u Njemačku.. ovaj više nije mogao izdržati i tako je sve to nastalo. Šalu na stranu.

Jedino što mogu reći jeste: Svi smo mi ljudi. Uopće ne krivim Džeku, nit mi je pao u očima. Možda se poznaju od ranije, možda je bilo i ostalo nekakvih ne riješenih stvari između njih.. ko će znati. Sve je moguće.
apoo je napisao/la:
Ako taj mladic ide u specijalnu skolu i ako je u nekom domu za nezbrinutu djecu , onda samo mogu reci , Dzeko seljacino . :-X
Upravo tako...on je kao profesionalac trebao fino iskulirati neugodnu situaciju i cao...
Medixon je napisao/la:
Jest se usro,cuo se dovde ocami,lafo kad je otiso psujee nesta,draaaamaaa 8)

psuje djetu mater .. djete ? :o ima godina ko i edoo
Cuj psuje "djetu", ti si bas neki nepismen momak, a mislim da takvim nije mjesto na ovom portalu. <3
SVAKA ČAST DŽEKO KRALJU !!
Majkemi i ja bi mu isto j**o majku, šta oni imaju pametovat njemu ?
Pa i ja bih mu sve je**o!
Jarane moj Zenička seljačina mu sjebe na kamaru i on treba ostati ravnodušan?
Nakon svega što je učinio za naš fudbal ovako mu se vraća?
Mos stat na staru jednoga , a ina drugoga , podjenako 50%50 , nema svrhe raspravljat.
Gazzel2 je napisao/la:
Cuj psuje "djetu", ti si bas neki nepismen momak, a mislim da takvim nije mjesto na ovom portalu. <3
Otac te j**o rtd,tako pise u opisu ovog videa na jubitubi " "
Ma neznam sta da vam kazem al bgm ja pod 1 nisam vidio da je ovaj nesh mlad sto psuje dzeki i to ak nema 18+ evo glave

pod 2 . Ja ne da bi ovako reagovo na vakvo ponasanje ja bi samo iskuliro neam se sta ja porediti sa njima seljacicima da mi neko vako psuje i da se izvalaci do jucer si bio nase djete mislim da Dzeko daje sto moze za Bosnu i zato mu neam sta zamjeriti vidi se da je ovo neki seljacic neodgojeni sto psuje ... sto mu nije psovo kada je dosao neg neznam sta da kazem al podrzavam Dzeku !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.