Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ciro podnio ostavku

413 pregleda · 47 odgovora · otvorena 12.12.2009. u 11:24

Miroslav Blažević više nije selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ćiro je prije nekoliko trenutaka podnio pisanu ostavku.

Nakon što je već prije dva dana potpisao predugovor sa kineskom ekipom Shanghai Shenhua, Blažević je danas u pisanoj formi podnio ostavku Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine na mjesto selektora A nacionalnog državnog tima.

Ovu nam je informaciju potvrdio i predsjednik N/FSBiH Sulejman Čolaković

sportsport.ba

Otisao je veliki Ciro, vasa misljenja sta ce bit' sa repkom sada ? Imamo li sanse da se ponovi veliki BARAZ !?
Rapter je napisao/la:
Sliskovic onda imo jacu reprezentaciju nego sto je sad imamo. Sve su to bili igrai iskusni i na vrhuncu svoje karijere. A sliskoviceva taktika je bila odbrani se pa ako uspijes dati go. I sve golove sto smo dali dali smo na srecu. Slabo smo kad napadali i kombinovali kako sada...

EDIT: Ko moze doci bolji od Cire nasoj reprezentaciji Ivica Osim ali on je bolestan i nec nikog trenirati. Zato mogu doci samo losiji trenei. A ja psujem sve BHF-u, dabogda svi pomrli majku im njihovu. Sta oni ima da seru. Tu su bili rezultati. A to sto Cito nije utjecao da se smijene lopovi evo vam primjer. Neko vas dovede na neku funkciju i sad naravno taj isi koji vas je doveo je lopov, i sad vi bi njega smijenili I BHF nesto salje pisma. Ko su oni Nek ih ima 20 000 hiljada, ali nema, oni su manjina. Dje je misljenje nas 4 miliona ljudi. Samo mi to nije jasno.
Necemo sad pricati o poziciji Salihovica i Ibricica

Coquin je napisao/la:
Necemo sad pricati o poziciji Salihovica i Ibricica :r

Ibricic igra na poziciji Misimovica. Misimovic je bolji od Ibricica, zato je Ibricic igrao gdje je igrao. :-)))
Čim neko nešto postinge u našem fudbalu odma ga tjeraju.Trebaju rukovdioce otjerat a ne trenere i fudbalere.
smokii je napisao/la:
Otiso ciro, reprezentacija propade, baraz se vise nikad nece ponoviti !
o moj Bog ,

onakvu repku bi i ja do baraza odveo
Agri4BE je napisao/la:
o moj Bog ,

onakvu repku bi i ja do baraza odveo
ma ja ti bi i osvojio svjetsko...budimo realni...ciro je otisao a sa njim ce i igraci polako odlaziti...
ja mislim da je ciro uradio finu stvar
Digo pare i otiso ^^
a pjesma ostade :)

ciro beze kad prije pobeze
ciro beze kad prije leze .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.