Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ciro podnio ostavku

413 pregleda · 47 odgovora · otvorena 12.12.2009. u 11:24

Miroslav Blažević više nije selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ćiro je prije nekoliko trenutaka podnio pisanu ostavku.

Nakon što je već prije dva dana potpisao predugovor sa kineskom ekipom Shanghai Shenhua, Blažević je danas u pisanoj formi podnio ostavku Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine na mjesto selektora A nacionalnog državnog tima.

Ovu nam je informaciju potvrdio i predsjednik N/FSBiH Sulejman Čolaković

sportsport.ba

Otisao je veliki Ciro, vasa misljenja sta ce bit' sa repkom sada ? Imamo li sanse da se ponovi veliki BARAZ !?
Naravno da ima sanse nie ni CIRO neki trener tako dobar sve je do igraca njihovog rasplozoenja i volje za igranje utakmica ;)
Vise su mi dojadile teme odlazi ostaje (ovo se ne odnosi na tebe sto si digao) vec na njegovu pricu....hoce / nece , bice boljih,puno je pricao obecavao zato je bio i respectan,nadat nam se da ce doc neko bolji i cao.
Te0o0 je napisao/la:
Naravno da ima sanse nie ni CIRO neki trener tako dobar sve je do igraca njihovog rasplozoenja i volje za igranje utakmica
Mislis da je sve do igraca etc. ?

Ciro NIJE dobar trener ? Lol .
Bila jučer tema.
Šta ću ja, ode like gdje ima para.
Lijepo je bilo dok je vodio repku.
pravo mi je krivo sto je otisao, ipak nas je on doveo do baraza. al nadam se da ce njegovu poziciju preuzet neko dobar pa da konacno odemo na neko od takmicenja
On trci ko vise ponudi para , nek ide vise dojadio je

Bih <3 hahahaha
Otiso ciro, reprezentacija propade, baraz se vise nikad nece ponoviti !
Po mom misljenju misimovic i dzeko su PI**E! Dobro igraju al su velike PI**E! Boje se zato sto su PICKURINE! U barazu nigdje njih misimovic "sjebo nogu" a dzeko stoji u napadu i ceka loptu. A 2 dana posle zabijaju golove tamo u njemacarskoj. Pa je**m im mater boje se portugalaca sto im nije onaj nani muda osjeko. Ciro je ispravnu odluku donio ni ja ne bih mogao trenirati pi******e koje igraju dobro samo protiv slabijih.
dixbn11 je napisao/la:
Po mom misljenju misimovic i dzeko su PI**E! Dobro igraju al su velike PI**E! Boje se zato sto su PICKURINE! U barazu nigdje njih misimovic "sjebo nogu" a dzeko stoji u napadu i ceka loptu. A 2 dana posle zabijaju golove tamo u njemacarskoj. Pa je**m im mater boje se portugalaca sto im nije onaj nani muda osjeko. Ciro je ispravnu odluku donio ni ja ne bih mogao trenirati pi******e koje igraju dobro samo protiv slabijih.
A šta će radit' drugo špic naše reprezentacije, Allaha ti? Ić' u odbranu? Možda branit' na golu? Ne provaljuj se, svega ti.

A što se tiče Ćire - nek' ide , boli me. Sve hoće ić', neće ić', hoće, neće, hoće, neće - NEK' IDE ! BRIGA ME!

Jest da je bio dobar motivator, al' gdje su pare - tu je Ćiro. Nek' ide u Kinu i nek' nosi Muniba i one lopove sa sobom.

SAVEZ NAPOLJE!

Btw. Slijedeće godine prolazimo baraž!

Ne kazem da je trebao ici dole ali on samo stoji dole i kad mu dodje lopta spetlja se i izgubi loptu. Jedno 2 puta sam ga vidio kako dribla i vise nikad. Nije se krato stoji ko ukopan. Nemoj sad da krenem psovat'. A jes ga vidio kako u wolfsburgu igra? a kako u Bosni? pa budala bi rekla da je pi******a!
Iskreno, svaka njemu čast na svemu što je uradio za repku, al' sere k'o foka , zaboli me više ku**c za njega ^^
touchend je napisao/la:
On trci ko vise ponudi para , nek ide vise dojadio je

Bih <3 hahahaha
jest^^
nasuleee
btw, valja probat' i bez njega :$
Sad kad je otisao u Šangaj, govorit će da je Kinez
dixbn11 je napisao/la:
Ne kazem da je trebao ici dole ali on samo stoji dole i kad mu dodje lopta spetlja se i izgubi loptu. Jedno 2 puta sam ga vidio kako dribla i vise nikad. Nije se krato stoji ko ukopan. Nemoj sad da krenem psovat'. A jes ga vidio kako u wolfsburgu igra? a kako u Bosni? pa budala bi rekla da je pi******a!
u wolfsburgu ima s kim igrat
dixbn11 je napisao/la:
Dzeko ceka da primi loptu u napadu ? cekaj,nesto mi je to poznato,mozda zato sto je on NAPADAC

Neprovaljuj se dzeko ih na ledjima moze 3-icu nositi koliko je jak
Pogledaj malo opet utakmicu ...

A sto se tice cire,jest da je on bio dobar trener,znao je da motivira igrace na pravi nacin i jbg cjelu naciju je digao na noge zbog baraza,zbog toga sam mu zahvalan <3

Kao sto neko rece iznad mene SAVEZ NAPOLJE !!!!!!
dixbn11 je napisao/la:
I nisi neki fudbalski znalac cini mi se , jesi razmisljao mozda na ovaj nacin :
Portugalci znaju ko od nasih zna igrati , pa ga pokrivaju ? a ?
Dobro je i to dva puta sto je driblao , a Misimovic , posebna prica , jos nista nije utvrdjeno dal' je lagao il' ne , a necemo nagadjati ..

Pa normalno da ode ,sto ce se on patiti sa nasim debilima kada moze otici da vodi repku gdje nece biti ovakvih saveza , navijaca .. Korak unazad za nasu repku , mislim da nemamo sanse protiv Njemaca ..
Sretno mu

~ Zaboravih , SAVEZ NAPOLJE !
dixbn11 je napisao/la:
MUAHHAHAH

Šta ti je sine

Dzeko i Miske zajedno u svom prepoznatljivom tandemu tuku Man.Utd/HSV/Bayern/Schalke i da se boje nekog od timova

Haj ocati objasni kako će Džeko igrat isto protiv portugala kao i protiv nekog trećerazrednog tima , navikli ste ga gledat protiv uber low timova kako lahko postize golove.A za ove velike (citaj protiv velikih timova) treba vishe od znanja

Imamo najjaču selekciju od formiranja države , i neosporivo je da dođemo do nekih mjesta do kojih ni sa cirom nismo dosli.Potrebni su nam samo stručni ljudi kako u savezu tako i na klupi .Ćiro je sigorna dosta pomogao nashoj reprezentaciji , ulijevajući i samopouzdanje i sigurnost , sto je sigurno ostavilo traga na našim igračima

<3 BiH , ma kakva ona bila
Glupi su oni koji kontaju da ce Bosna ikad ista uradit sa
ovakvim ;)

kad ti vidis da je pjanic na klupi koji igra u lyonu a rahimic koji prima penziju iz pi**e materine igra

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.