Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ciro podnio ostavku

413 pregleda · 47 odgovora · otvorena 12.12.2009. u 11:24

Miroslav Blažević više nije selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ćiro je prije nekoliko trenutaka podnio pisanu ostavku.

Nakon što je već prije dva dana potpisao predugovor sa kineskom ekipom Shanghai Shenhua, Blažević je danas u pisanoj formi podnio ostavku Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine na mjesto selektora A nacionalnog državnog tima.

Ovu nam je informaciju potvrdio i predsjednik N/FSBiH Sulejman Čolaković

sportsport.ba

Otisao je veliki Ciro, vasa misljenja sta ce bit' sa repkom sada ? Imamo li sanse da se ponovi veliki BARAZ !?
dixbn11 je napisao/la:
Po mom misljenju misimovic i dzeko su PI**E! Dobro igraju al su velike PI**E! Boje se zato sto su PICKURINE! U barazu nigdje njih misimovic "sjebo nogu" a dzeko stoji u napadu i ceka loptu. A 2 dana posle zabijaju golove tamo u njemacarskoj. Pa je**m im mater boje se portugalaca sto im nije onaj nani muda osjeko. Ciro je ispravnu odluku donio ni ja ne bih mogao trenirati pi******e koje igraju dobro samo protiv slabijih.
kad dzeko i misimovic super igraju , zabijaju golove onda su prejaki , dobri , a cim nema golova onda su pi**e jel ?
NYP je napisao/la:
Glupi su oni koji kontaju da ce Bosna ikad ista uradit sa
ovakvim

kad ti vidis da je pjanic na klupi koji igra u lyonu a rahimic koji prima penziju iz pi**e materine igra

Sa prvim dijelom se apsolutno ne slazem. Dok ovaj drugi "kad ti vidis da je pjanic na klupi koji igra u lyonu a rahimic koji prima penziju iz pi**e materine igra" +1.
NYP je napisao/la:
Glupi su oni koji kontaju da ce Bosna ikad ista uradit sa
ovakvim

kad ti vidis da je pjanic na klupi koji igra u lyonu a rahimic koji prima penziju iz pi**e materine igra

- Pjanić ~ mlad,neiskusan,ne borben
- Rahimić ~ dovoljno iskusan , igrao vs. bezbroj velikih timova , borben kao malo njih (npr. spahic) , igra na poziciji na kojoj imamo najmanje igrača , itd,....
Ama Ciro najjaci lik ba ovi nasi lopovi samo taki pa lafo im on nesto kriv..
kenaN_ je napisao/la:
- Pjanić ~ mlad,neiskusan,ne borben
- Rahimić ~ dovoljno iskusan , igrao vs. bezbroj velikih timova , borben kao malo njih (npr. spahic) , igra na poziciji na kojoj imamo najmanje igrača , itd,....
Inace rahimic je bio najbolji igrac u Portugalu on i Hasagic su igrali kratke pasove fenomenalno kako je samo vracao Hasagicu lopte i trcao na sve strane frstio je od snage cak je i alex ferguson razmisljao da ga kupi jer je vidio o kakvom se velikom talentu radi i da taj covjek zasluzuje da igra u velikim klubovima jer je pokazao cijelom svijetu kako se bori i igra.

A sa druge strane pjanic je ovako neki lijevi igrac koji je usao 5 min i stvorio sansu sto ostali nisu za 85 min igraci kao pjanic mislim su stvarno losi u odnosnu na rahimica jer kakav je rahimic igrac takvog malo gdje ima cak je i ronaldo trazio njegov autogram :r
Cuo sinoc na dnevniku bas steta
Samo cu reci:

Odlazak Cire = propast Bosanskog reprezentativnog fudbala
Asea je napisao/la:
šine on ide za parama ;D
da ide za parama , ne bi nikad kod nas došao . Njega je otjeralo to što je BHF protiv njega . Krivo mi je but life goes on , volio bih da dođe neki kvalitetan selektor.
Ćiro sere malo previše, željan pažnje.
Steta,

Ucinio je mnogo za reprezentaciju,al spanci su bili bolji jbg pricalo se da je namjestena tekma i jest al eto nemoze se tu sad nista promjeniti.CIRO MAJSTORE <^3
Zaboravi sad Baraz , vise nikad necemo bit blizu B , a kamoli Barazu !

Nije trebao otic Ciro !
dixbn11 je napisao/la:
Po mom misljenju misimovic i dzeko su PI**E! Dobro igraju al su velike PI**E! Boje se zato sto su PICKURINE! U barazu nigdje njih misimovic "sjebo nogu" a dzeko stoji u napadu i ceka loptu. A 2 dana posle zabijaju golove tamo u njemacarskoj. Pa je**m im mater boje se portugalaca sto im nije onaj nani muda osjeko. Ciro je ispravnu odluku donio ni ja ne bih mogao trenirati pi******e koje igraju dobro samo protiv slabijih.
Razumijes se u fudbal ko ja u postavljanje oluka na kucama ;)

Sto su pi**e ? Sta trebaju radit ? Da mi je tebe bilo vidit ;) .. sigurno bi 3-4 komada dao , al nama ;)
Nista.Jedino da dodje Freguson onda bi bilo uspjeha.ciro je bio majstor svoje vrste.Al jbg ode...
Iako je Ćiro otišao. Siguran sam da nasa reprezentacija sa ovakvim igračima moze ici i do baraza a i do Evropskog i Svjetskog prvenstva.
Majkemi moje, razumjevanje u nogomet vam je, apsolutno,
slabija strana !

Hvala njemu na motivaciji, ali 1, samo 1 poen u 6 utakmica protiv
jacih reprezentacija nije nikakav uspjeh. Isto tako i Sliskovic je
bio samo jedan gol do direktnog prolaza i statisticki je bolji
trener...
Coquin je napisao/la:
Majkemi moje, razumjevanje u nogomet vam je, apsolutno,
slabija strana !

Hvala njemu na motivaciji, ali 1, samo 1 poen u 6 utakmica protiv
jacih reprezentacija nije nikakav uspjeh. Isto tako i Sliskovic je
bio samo jedan gol do direktnog prolaza i statisticki je bolji
trener... ;)
Sliskovic onda imo jacu reprezentaciju nego sto je sad imamo. Sve su to bili igrai iskusni i na vrhuncu svoje karijere. A sliskoviceva taktika je bila odbrani se pa ako uspijes dati go. I sve golove sto smo dali dali smo na srecu. Slabo smo kad napadali i kombinovali kako sada...

EDIT: Ko moze doci bolji od Cire nasoj reprezentaciji??? Ivica Osim ali on je bolestan i nec nikog trenirati. Zato mogu doci samo losiji trenei. A ja psujem sve BHF-u, dabogda svi pomrli majku im njihovu. Sta oni ima da seru. Tu su bili rezultati. A to sto Cito nije utjecao da se smijene lopovi evo vam primjer. Neko vas dovede na neku funkciju i sad naravno taj isi koji vas je doveo je lopov, i sad vi bi njega smijenili??? I BHF nesto salje pisma. Ko su oni??? Nek ih ima 20 000 hiljada, ali nema, oni su manjina. Dje je misljenje nas 4 miliona ljudi. Samo mi to nije jasno.
iwdnplaysson je napisao/la:
Ćiro sere malo previše, željan pažnje.
seres ti, kad su bile kvalifikacije, Ciro najjaci, a sad kas smo izgubili u barazu, Ciro ovo Ciro ono, pa razmislite malo, mi smo bili drugi u grupi ispred Turske, Belgije, dosli mo do baraza( kad smo bili zadnji put u barazu) pa ljudi mi smo igrali protiv Portugala, u Portugalu svi igraci po evropskim klubovima(Chelsea, Real Madrid, Porto...) budite sretni sto smo dosli i do baraza, Hrvatska je bolja od nas, ali oni nisu dosli do baraza, i BHF previse sere, oni su najvise krivi za odlazak Cire, ko ce sad doci, neki levat. da sam bio na Cirinom mjestu, ja ne bih trenirao Bih, bogzna kolika mu je plata bila. niko ni da kaze, hvala Ciro, stvarno ste bezobrazni
Sliskovic onda imo jacu reprezentaciju nego sto je sad imamo. Sve su to bili igrai iskusni i na vrhuncu svoje karijere. A sliskoviceva taktika je bila odbrani se pa ako uspijes dati go. I sve golove sto smo dali dali smo na srecu. Slabo smo kad napadali i kombinovali kako sada...

EDIT: Ko moze doci bolji od Cire nasoj reprezentaciji Ivica Osim ali on je bolestan i nec nikog trenirati. Zato mogu doci samo losiji trenei. A ja psujem sve BHF-u, dabogda svi pomrli majku im njihovu. Sta oni ima da seru. Tu su bili rezultati. A to sto Cito nije utjecao da se smijene lopovi evo vam primjer. Neko vas dovede na neku funkciju i sad naravno taj isi koji vas je doveo je lopov, i sad vi bi njega smijenili I BHF nesto salje pisma. Ko su oni Nek ih ima 20 000 hiljada, ali nema, oni su manjina. Dje je misljenje nas 4 miliona ljudi. Samo mi to nije jasno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.