evo nije prosla bosna, al mi je drago zbog male fudbalske nacije slovenije, izbacila proslogodisnje polufinaliste ruse!
Diskusija
Prošla Slovenija
506 pregleda · 43 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 22:46
A sta sad niko ne voli sto je slovenija prosla
A svi govorimo kako smo divni ne nacionalisti i kako svi volimo komsije itd sto lazete sami sebe
Recite ne volim nikoga osim tog i tog i eto a ne da se blamirate ovako i govorite na neke teme ja nisam nacionalista znam da BIH nije prosla ali eto "komsije" prosle (nisu ali eto balkan...)", mogu misliti da je prosla hrvatska ili srbija sto je prosla rekli bi zaboli me *urac za njima mi nismo !
Sledeci dan se digne tema i pocne diskusija o nacionalizmu i svi pisu kako nisu nacionalisti i kako im ne smeta to sto neka odredjena drzava prosla ....
~Mislim stvarno nisam to ocekivao od pojedinih
A svi govorimo kako smo divni ne nacionalisti i kako svi volimo komsije itd sto lazete sami sebe

Recite ne volim nikoga osim tog i tog i eto a ne da se blamirate ovako i govorite na neke teme ja nisam nacionalista znam da BIH nije prosla ali eto "komsije" prosle (nisu ali eto balkan...)", mogu misliti da je prosla hrvatska ili srbija sto je prosla rekli bi zaboli me *urac za njima mi nismo !
Sledeci dan se digne tema i pocne diskusija o nacionalizmu i svi pisu kako nisu nacionalisti i kako im ne smeta to sto neka odredjena drzava prosla ....
~Mislim stvarno nisam to ocekivao od pojedinih
Imam malo rodbine u Sloveniji ,mislim da nisu spavali 
Cestitam Sloveniji =)

Cestitam Sloveniji =)
Slovenija vs Rusija 1:0
Zlatko Dedic
Zlatko Dedic
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.