Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba prijedlog

378 pregleda · 18 odgovora · otvorena 24.11.2009. u 20:40

Evo posjetio sam malo ovu download sekciju koju nisam posjecivao jos od starog gba pa vidim da nema puno stvari,pa sam mislio da se nesto novo stavi u tu sekciju sto memberi cesto traze.
Ja sam trazio cfg-e od nasih igraca i nisam mogo nac, npr laquila i sl.

Uopste nemogu pristupiti dl sekciji, trebalo bi je osvjeziti.

usput imal ko navedeni cfg?

@ edit, nisam pitao za skil i puske, nego za cfg ... izvini molim lijepo!
NightWalker je napisao/la:

ja ga skino prije 2 mjeseca , odma dobio njegov skill , j**o te cfg idi uci kako se puske kupuju
SoHigh je napisao/la:
ja ga skino prije 2 mjeseca , odma dobio njegov skill , j**o te cfg idi uci kako se puske kupuju
Daj link ? ^^
SoHigh je napisao/la:
Pametan,tuga
http://www.gamers.ba/forum/9/64844/gamers-ba-download-sekcija/

Ima tema, materijal, prijedlog i svašta nešta ali ništa.
Duca ne samo to da se osvjezi vec i recenzije , kupoprodaja da krene da se ozivi i izabrani forum !

Znamo svi mi to ali eto nije do nas dzaabe tebi pricati (pisati ) kad ce ova tema otici u zaborav kao i proslih 10000

Edit : Aha sad vidim eto vidis koliko mi posjecujemo te dijelove jer koliko vidim nismo dobili nikakvo obavjestenje za ovo kao i kada je proradio mtel -premium ... !
Eto valjda ce neko procitati sledeci put kada se nesto doda / popravi da cemo biti obavjesteni kao prije sto se to radilo
mirofa je napisao/la:
Duca ne samo to da se osvjezi vec i recenzije , kupoprodaja da krene da se ozivi i izabrani forum !

Znamo svi mi to ali eto nije do nas dzaabe tebi pricati (pisati ) kad ce ova tema otici u zaborav kao i proslih 10000 :)

Edit : Aha sad vidim eto vidis koliko mi posjecujemo te dijelove jer koliko vidim nismo dobili nikakvo obavjestenje za ovo kao i kada je proradio mtel -premium ... !
Eto valjda ce neko procitati sledeci put kada se nesto doda / popravi da cemo biti obavjesteni kao prije sto se to radilo :)
Kupopradaja je ukinuta odavno (: Pogledaj i vidjet ces da su svi artikli sa pik.ba ;)
NightWalker je napisao/la:

Imas od nasih igraca confige na sk-gamingu

Nema bas od svakog al ima od vecine

Klik
GAMERS.ba VIP – Za najvrijednije clanove sajta. Vlasnici ove medalje mogu uploadati fajlove i biti u više klanova.

Jel se to odnosi na ovaj download ?
Vidjecu da se u narednom periodu malo zauzmem oko Download sekcije i da obezbijedim odgovarajuci kadar koji ce se baviti azuriranjem njenog sadrzaja. kada ce to biti, ne znam, tako da nista necu obecavati.
Treba ovo 'ladnom vodom i sa 5 litara ariela i ornela "osvjezit" ta se bijeli
Fkt je site zapusten ... No offense al' pogledajte dw / kupoprodaju... Ne samo to ima tu jos stvari ...
mirofa je napisao/la:

Znamo svi mi to ali eto nije do nas dzaabe tebi pricati (pisati ) kad ce ova tema otici u zaborav kao i proslih 10000

Eto valjda ce neko procitati sledeci put kada se nesto doda / popravi da cemo biti obavjesteni kao prije sto se to radilo
ti uvijek pises najduze komentare xD
wickY je obecao da ce se on pobrinut za to al nista
Bila je ideja da FataL odredi pet-šest članova koji bi ažurirali Download sekciju, ali je i to palo u vodu.

Sumnjam da će se nešto desiti, al' previše očekujete od jednog administratora da se brine za sve vaše "želje".
4rm4n1 je napisao/la:
Bila je ideja da FataL odredi pet-šest članova koji bi ažurirali Download sekciju, ali je i to palo u vodu.

Sumnjam da će se nešto desiti, al' previše očekujete od jednog administratora da se brine za sve vaše "želje".
Probacu ja nekako da vidim da uzmem to na sebe..
vLexinho je napisao/la:
Probacu ja nekako da vidim da uzmem to na sebe..
mozel mi ko uploadovati kako se koristi forum :$ ( nije tebi posvecen post ) :$
@ CFG's ~ Downloadujete cfg od nekog boljeg igraca sa net... imate na SK gamingu... I jednostavno podesite sve kako vama odgovara... ne uciti igrati na sensu koji npr walle, 5. , 10. igraju =/ nikakav skill ne dobijas.
Kao sto je kolega naveo... xD nabavis laquille cfg i odma si ko on ^^

@ Mogli bi u donwload novih stvari malo, da se osvjezi

Stay cool,
SNACK

mirofa je napisao/la:

treba po 1 temu otvorit svaki dan valjda bi onda ubacili nesh novo, ovako cemo qrac dobit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.