evo nije prosla bosna, al mi je drago zbog male fudbalske nacije slovenije, izbacila proslogodisnje polufinaliste ruse!
Diskusija
Prošla Slovenija
506 pregleda · 43 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 22:46
Gl na Sp slovenia & serbia
Edone je napisao/la:
Drago ti sto je Slovenija prosla evo ovde slovenic se raduju lom prave .. Ja psujem kroz prozor urlam i tebi drago ?
znaš kako me boli ku**c... ono show..
VOLIM TE BOSNO!!!
VOLIM TE BOSNO!!!
Edone je napisao/la:
Drago ti sto je Slovenija prosla evo ovde slovenic se raduju lom prave .. Ja psujem kroz prozor urlam i tebi drago ?
Jbg i mi smo se trebali radovati
Prosla Slovenija, mi nismo smrc smrc smrc smrc smrc smrc
Sretno im.
Ali iskreno koga boli kita što je prošla Slovenija?Nije prošla BiH i sad bi ja trebao navijati za neku je***u Sloveniju?
Oprostite što psujem i ponašam se kao djete [a to i jesam] ali sam iznerviran zbog sjebane obrane i je****h visokih dodavanja koji završe u PM i namještaljkih usrane FIFE.
S ljubavlju tvoj,Perica
Ali iskreno koga boli kita što je prošla Slovenija?Nije prošla BiH i sad bi ja trebao navijati za neku je***u Sloveniju?

Oprostite što psujem i ponašam se kao djete [a to i jesam] ali sam iznerviran zbog sjebane obrane i je****h visokih dodavanja koji završe u PM i namještaljkih usrane FIFE.
S ljubavlju tvoj,Perica
Aj ne :S Meni draža Rusija CCCP :$
Jao koja senzacija ocami
Ne mogu da vjerujem ovo ...
Ne mogu da vjerujem ovo ...
Cestitam..
Eo psujem sudiji ,, i sto nisu glavnog sudiju pogodili :S
Eo psujem sudiji ,, i sto nisu glavnog sudiju pogodili :S
slovenija i srbija , samo mi i hrvatska nismo :/
Svaka cast slovencima kad nismo mi nek su oni prošli
Francuska 1:1 Irska
Ako Irci ne dadnu gol, Francuzi prolaze (prva utakmica, u Irskoj, završila 0:1 nafakaškim golom Anelke
).
Svaka čast Sloveniji
Ako Irci ne dadnu gol, Francuzi prolaze (prva utakmica, u Irskoj, završila 0:1 nafakaškim golom Anelke
).Svaka čast Sloveniji
GG Slovenija, mada veze nemam kako im uspjlo proci super-jaku Rusiju :S
Al' gg =))
Al' gg =))
SyLLenT je napisao/la:
Cestitam Slovenija GL

Dok oni slave mi placemo i psujemo je****m sudiji

Dok oni slave mi placemo i psujemo je****m sudiji
ROSSETI DUŠMAN
~ cestitam slovencima na pobjedi
~ a nama jbg ljudi svi smo previse ocekivali nemoze obrana bez spahica da ga je**s
kao izgubljeni bez njega, dok na sredini fali miske jbg, i da su oni bili nevjerujem da bi im zabili 2 a oni nama nijedan
ipak je to vrhunska klasa 
~ vise srece drugi put, i nemjte se nervirat dokle smo dogurali , ovo je previse, a ovi maloumnici sto govore neka su izgubili znao sam i to sve, svi smo mi znali mnogo toga

jbg ali opet je bolje nekad biti optimista , a ne ko oni boli ih qrac
~ a nama jbg ljudi svi smo previse ocekivali nemoze obrana bez spahica da ga je**s
kao izgubljeni bez njega, dok na sredini fali miske jbg, i da su oni bili nevjerujem da bi im zabili 2 a oni nama nijedan
ipak je to vrhunska klasa 
~ vise srece drugi put, i nemjte se nervirat dokle smo dogurali , ovo je previse, a ovi maloumnici sto govore neka su izgubili znao sam i to sve, svi smo mi znali mnogo toga

jbg ali opet je bolje nekad biti optimista , a ne ko oni boli ih qrac
Svaka im cast, pokazali su se pravo
Svaka čast Sloveniji nemogu da vjerujem da su prosli Rusiju
MA KU**C !! JE**M TI I SLOVENIJU I SOMUN DRAGI MOGLI SMO I MI PROCI !! AL NE "SINE CIRO TI TVOJ KAZE JE*****O IM MAJKU, ZABICEMO IM 3 GOLA"
ZABICEMO IM TRI KU**A Z GUZICE JE**M TI PEKARU I I III SVE TI JE**M ONO FUJ, MRS, ODO, BAN, HVALA, CAO. [ Nervoza me uhvatila :/ ]
ZABICEMO IM TRI KU**A Z GUZICE JE**M TI PEKARU I I III SVE TI JE**M ONO FUJ, MRS, ODO, BAN, HVALA, CAO. [ Nervoza me uhvatila :/ ]
Cestitke Sloveniji.. 
BTW. Zao mi Irske kako ih na ciganski nacin izbacise Francuzi -.-

BTW. Zao mi Irske kako ih na ciganski nacin izbacise Francuzi -.-
Jao sinoć prave senzacije... mislim teško je bilo da možemo proći pored Portugala, ali Rusija ispala fakat
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.