Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Aplauz / shamar

399 pregleda · 35 odgovora · otvorena 25.10.2009. u 15:49

Moglo bi se jos stosta dodat, dosta ljudi ima nekih dobrih ideja, al niko to ne ferma ni 5% nit bi ko uradio tako da je fail ko sto je i objasnjenje ovog podforuma 'ideje, kritike itd' stoji samo oci da zamaze. Kad ni bugove nepopravljuju, kupoprodaja, download sekcija beze stoji, ko da bi dodavali jos i to, jasta, ali hej ! vazno je da PREMIUM radi ko mljeko, ha ja ! =D
a dje kemo da to finalizira?
WBLM je napisao/la:
EDIT: Nisam skontao temu sry-

@tema : BZVZ je to bolje da stave na teme kao i u profiu POSJETIOCE et
You look cool But you are GAYcool
Ubacite nesto slicno kao fb , ne copy , ponavljam "slicno njemu" , + aplauz , - shamar , i da obavjesti na koju temu . Podrzavam ovo <3
ix_dE je napisao/la:
You look cool But you are GAYcool
Your mom is cool but it is even more cool in bed:P:P

Jesil reko komentare pisiste konjino i ja sam napisao
Mislim da si ti debil mali napaceni i da ti treba banovati i ovaj acc, kao i NEDD1337 i milion ostalih koje si napravio.

Pozdrav.
torQ7u je napisao/la:
Zašto vi serete svi da je to glupa ideja ?

Ovo je odlična ideja ...

Pogotovo za moderatore koji nemaju access na LOGFILE Foruma...

Nekad davnoooo prije ovih svih novih pi******a od skinova, postojalo je u statistikama "Zadnjih 10 šamara i Zadnjih 10 aplauza" barem se preko toga moglo da vidi koliko toliko ko zloupotrjebava svoj status ;)

Ja podržavam ideju !
Više nego odlična ideja, također podržavam.

Ali ne volim što ima toliko dupli akaunta, kao što je taj tvoj :S
StealtH je napisao/la:
Mislim da si ti debil mali napaceni i da ti treba banovati i ovaj acc, kao i NEDD1337 i milion ostalih koje si napravio.

Pozdrav.
Ti idiote napuši mi se ku**a !
ix_dE je napisao/la:
Ti idiote napuši mi se ku**a !
Ne pusim maloljetnicima. Hvala na ponudi. ;)
Ae more i nekako.
Nego koji vam je ku**c,svaki dan otvarate teme "trebalo bi ovo,trebalo bi ono".
Ne znam radi li iko na sajtu,jer je kemo reko da je otiso.
A ima puno vaznijih stvari za popravit i uradit,osim ovih vasih prijedloga.

stvarno get the life.
Sve su ti prijedlozi dobri i nebi bilo loše da se napravi nekakva statistika u profilu ili nešto slićno tome, ali ćinjenica u svemu ovom je to što trenutno nema osobe tj. programera da realizuje stvar.Nema dovoljno Admina na g.ba a pogotovo nema programara.
Ideja onako
Nekad je bilo na profilu koliko si dobio bodova,koliko si dao bodova,koliko ti je bodova oduzeto od strane administracije (to su valjda samari)
To mi se svidjalo
Jason4baja je napisao/la:
lol,
glup predlog. Što bi uopšte neko želio znati kol'ko si ti dobio aplauza? ili šamara?

Kad je aplauz/shamar system based na bodovima. Ako dobiješ jedan aplauz +10 bodova , a ako dobiješ jedan shamar -10 bodova. Tako da je nepotrebno to rly.
Vidiš Enese da ga zanima koliko mu je gazzel (xxxado) aplauza 'free' dao.

hint

btw. Koliko se puta samo ovaj prijedlog spominjao... pff.. a nikad nije ništa urađeno...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.