Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Stara ideja

504 pregleda · 26 odgovora · otvorena 26.10.2009. u 10:52

Eh ovako , slučajno dok sam okolišao na g.ba , padne mi naum jedna ideja , a to je da se vrati chat na gamers.ba. Mislim da bi nebi bila loša ideja , da se razmijeni sa nekim nešto brzinski , ako ga neko nemaš nekoga trenutačno na msnu i slično. Nemora sad niko visiti na chatu , ali je fino da se ispričas sa nekim bez napetosti i iščekivanja chatanja preko gba " sačekaj 2 min" i slično. Molim vaše mišljenje, hvala.

EDIT:
baš sam izuzetak (ironično rečeno), evo upravo dok sam gledao svoj post , pade mi naum još jedna ideja , a to je da nebi bilo loše kad bi uveli "signature" kao što ima na većini siteova ? Takodjer zahtjevam mišljene zajednice.
Ma bilo bi dobro, al qme dosadno i taj chat d.ba ga ima, facebook ga ima :$ ...

Ja sam ZA .
Pa svaka inovacija je dobro dosla.. Ali budimo realni, bug sa kupoprodajom se ne moze popraviti mjesecima, a da ocekujemo nesto vishe? Ljudi odustali od site-a, pomirite se s tim
Slazem se da bi se trebalo to napraviti , ali ko to moze uraditi niko nevodi racuna o g.ba izglasalo se da se napravi opcija slanja boba.BTW ima dosta bugova na g.ba koje treba otkloniti ali nema ko da to uradi nazalost
blazze je napisao/la:
Ma bilo bi dobro, al qme dosadno i taj chat d.ba ga ima, facebook ga ima :$ ...

Ja sam ZA .
Ne koriste svi taj failbook i dreknek :/

@topic
Ne bi bilo lose,ali kol'ko znam niko ne radi na sajtu,kemo otiso :/
mislim da bi bilo p'fino da imamo sigove, a podrzajem i to s čatom'

kad d.ba moze imat čat, mozemo i mi?
Mephistopheles je napisao/la:
Ne koriste svi taj failbook i dreknek :/

@topic
Ne bi bilo lose,ali kol'ko znam niko ne radi na sajtu,kemo otiso :/
ma sta ti znas ... cuj niko ne koristi facebook

a ima momaka ovdje online uvjek, al nece kemo da se zamara sa ovom stranicom ...
Bio bi cool chat kao na facebooku.
Da se slican (samo drugi dizajn) stavi na gamers.ba
Prvo da se poprave bugovi od prije.
A signature bi bio mocan
KillaOR je napisao/la:
Pa svaka inovacija je dobro dosla.. Ali budimo realni, bug sa kupoprodajom se ne moze popraviti mjesecima, a da ocekujemo nesto vishe? Ljudi odustali od site-a, pomirite se s tim
Da , dok imaju pare od premiuma nece nista raditi na sajtu .
Za chat te podržajem ali signature, ne.

Veoma ne pregledno
Ma boli me ku**c radite sta hocete, ja sam za da se vrati chat, bilo bi spica, al' s' kim bi chatao? s' tobom?
Da to bi bilo pas pozeljno.. ako trebas nekoga hitno ili nesto tako preko chata, a ne cekati 2 min za GB
J*b'o chat. Uvesti sigove i ograničiti ih na 400x150, 40Kb.
Slazem se za chat , da se vrati kakav je i bio.Signature ljepo , ali tesko da bi to uopce napravili.Tocnije , ovo su ljepe ideje koje nazalost nece biti usvojene kao niti jedne druge.
Nije losa ideja samo bi bilo mozda glupo jer bi svi smarali neke admine i modove a inace u normalne svrhe i u normalnim kolicinama se slazem zasto ne, odlicna ideja.
debil123 je napisao/la:
Ma boli me ku**c radite sta hocete, ja sam za da se vrati chat, bilo bi spica, al' s' kim bi chatao? s' tobom? :r
Chat se podrazumijeva , chatanje sa nekim ako ti je frka , primjerice da mi treba baš nešto od odredjenog g.ba membera , zamolim ga ljudski da dodje na g.ba chat i da razmijenimo to da nemoram spammat po gbu i slično.
debil123 je napisao/la:
Ma boli me ku**c radite sta hocete, ja sam za da se vrati chat, bilo bi spica, al' s' kim bi chatao? s' tobom?
Samnom :$ ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.