Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Izabrani Forum

297 pregleda · 20 odgovora · otvorena 31.10.2009. u 15:37

Pozdrav !

Zanima me kako i dali ja mogu ući među članove Izabranog Foruma ?

[color=red]Hv[/color][color=white]a[/color][color=red]la![/color]
...[color=yellow](:[/color]...
moras biti aktivan pisati postove bla bla pomagati ne spamati ugledan clan biti i budes u IF naravno i štelu kao večina....

Ja imam sta je znam 1000+ postova sve normala i nisam IF tako da ....

zamolis vlexa i on te ubaci i da ti cune jos :$
Ne propuštaš ništa, vjeruj mi.

IF is dead

A pomoću onih tvojih FB tema, sigurno ćeš se ugurat u if. -.-
xEnon je napisao/la:
moras biti aktivan pisati postove bla bla pomagati ne spamati ugledan clan biti i budes u IF naravno i štelu kao večina....

Mislim da zadovoljavam uslovima.

@ SpY : što to

@ nigel92 : Pitao, niko ne odgovara

@ Son1K : Njega sam i pitao, ne odgovara mi.

@ yoomi : Pitao sam već!
Nisi trebao dizati novu temu, mogao si pitati nekog admina ili moderatora...

Mislim da mozes uci ako si aktivan, ako ne spammas, ako "pametno" odgovaras na svaku temu, a ne da se ponasas kao neki balavac koji ce doci ovdje i traziti cheat za CS... :D
http://www.gamers.ba/profil/abasi/

btw : Nisam ni ja u IF

YEBO IF
Posalji PM nekome od admina ili globala sto te mogu ubacit, ako si zasluzio, a sto je i on reko nista se ne dogadja tak da.
ja sam clan izabranog podforuma,a neam znackicu a ne propustas nista vise... nema tamo nista toliko posebno nekad se digne tema...
Nisam ni ja unutra
moras bit' ugledan clan . ne spamati, pomagat' drugima i ostale pametne stvari radit'
cntr je napisao/la:
moras bit' ugledan clan . ne spamati, pomagat' drugima i ostale pametne stvari radit'
Ko ti je slag'o da moraš imati 1000 postova

Imam li ja 1000 ?
I ja sam u IF , neces dobiti znacku mislim ako je to razlog sto hoecs u IF
cntr je napisao/la:
cuj 1000 postova

pa ne kandidujem se za moderatora
phill je bio zaduzen za to, sad ko je preuzeo nebitno i onako stalno neko izbacuje iz ifa, a i fkt nista ne propustas, nista se ne desava tamo
pitajte kemu il adu oni oko toga deveraju oko znacki, a bgm forum se treba oziviti ako nista postavljati neke tutoriale, ili neke vijesti pa pocet ce se barem tako raja malo vise navlaciti na if
xEnon je napisao/la:

:D
Uopste ti uopste bitan broj postova, nego njihov kvalitet i nacin na koji ih pises.

Nemeres.
Ma IF ti je ionako glupost, bezveze se pravi podjela na umnike i maloumnike i eto ti sukoba. I vako mozes dobro vidjet primjere ko je normalan a ko ne i bez IF-a.
cntr je napisao/la:
Nemoj da te neko cuje

Zna se ko o tome odlučuje...

Btw, ja želim tu medaljuuuuuuuuuuuuuu!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.