Jel moguce korisiti one stvari sto omogucava da se vidi kroz zid tako nesto , (Mislim da se zove Chit) , na steam serverima , ? Jbt ljudi me procitaju svaku pod shiftom
Diskusija
steam i cs
171 pregled · 14 odgovora · otvorena 06.11.2009. u 13:34
JearK.
fazon je sto nije to za ovu igricu i na skoro svaki steam server je zasticen
a jbn chit mozes skinut na http://www.mpcdownload.com
GL & HF
GL & HF
_OMGitsANAIS je napisao/la:
JearK.
GL & HF
GL & HF
_OMGitsANAIS je napisao/la:
JearK.
a jbn chit mozes skinut na www.mpcdownload.com
GL & HF
a jbn chit mozes skinut na www.mpcdownload.com
GL & HF
je napisao/la:
Jel' te stid, postavljas linkove za download cheatova ? Nikada necete nauciti igrati je***e igrice. Da, moguce je, isto kao i na non steamu tako mozes i na steamu igrati sa cheatom
Post dobio aplauz od bak1r
xhMee je napisao/la:
reci im Gazzel :$
je napisao/la:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Rya je napisao/la:
Ti se javljas, skripteru..
Kao prvo... Obicno igraci koji imaju steam ne namjeravaju paliti cheatove (( barem 98% steam-usera )).
Kao drugo... Ako igras na publicu (( a posebno protiv nekih jacih nijemaca )) i mislis da neko ima WH - onda moras ti biti, hajde recimo, malo veci pr0 da ga skontas, jer igracu i ako stepas, moze biti da je cuo npr da si bacio flash na dugo i zna da si na kratkom, ili odakle si ga vec bacio, jer mnogo vishe razmisljaju nego non-steam igraci.
Kao trece... Negdje oko 30% steam-usera su stvarno skilleri (( za razliku od nasih non-steam "pr0eva" )) i iskusni su, tako da tih 30% provjeri svaki cosak pored kojeg prodju, bez obzira da li su nekoga culi ili ne.
Kao cetvrto... Na steamu, ako vec neko pali cheat, onda to radi preofirno, jer mu nije stalo da ne dobije ban - vec ga boli briga. Tako da rijetkokoji steam-cheater pokushava sakriti cheat.
Kao peto... Ako samo sumnjas, onda vjerovatno nema cheat. Puno je veca vjerovatnoca da je taj lik jednostavno pr0, nego cheater. A upravo tu stvar zanemaruje 95% balkanskih kanterasa, jel ih neko ubije odma cheat.
Tako da uvijek idi na to da te je skiller ubio, vece su sanse da si upravu
Ovo govorim sve iz iskustva, nemojte me ispravljati ni citirati ako ste juce prvi put pusku kupili
A oni koji i imaju pravo ispravljati me, siguran sam da to nece uraditi, jer ce se morati sloziti sa mnom ^^
Ha ya! :*
Kao drugo... Ako igras na publicu (( a posebno protiv nekih jacih nijemaca )) i mislis da neko ima WH - onda moras ti biti, hajde recimo, malo veci pr0 da ga skontas, jer igracu i ako stepas, moze biti da je cuo npr da si bacio flash na dugo i zna da si na kratkom, ili odakle si ga vec bacio, jer mnogo vishe razmisljaju nego non-steam igraci.
Kao trece... Negdje oko 30% steam-usera su stvarno skilleri (( za razliku od nasih non-steam "pr0eva" )) i iskusni su, tako da tih 30% provjeri svaki cosak pored kojeg prodju, bez obzira da li su nekoga culi ili ne.
Kao cetvrto... Na steamu, ako vec neko pali cheat, onda to radi preofirno, jer mu nije stalo da ne dobije ban - vec ga boli briga. Tako da rijetkokoji steam-cheater pokushava sakriti cheat.
Kao peto... Ako samo sumnjas, onda vjerovatno nema cheat. Puno je veca vjerovatnoca da je taj lik jednostavno pr0, nego cheater. A upravo tu stvar zanemaruje 95% balkanskih kanterasa, jel ih neko ubije odma cheat.
Tako da uvijek idi na to da te je skiller ubio, vece su sanse da si upravu

Ovo govorim sve iz iskustva, nemojte me ispravljati ni citirati ako ste juce prvi put pusku kupili
A oni koji i imaju pravo ispravljati me, siguran sam da to nece uraditi, jer ce se morati sloziti sa mnom ^^Ha ya! :*
postoji ali je veoma teško naći i ako neko otkrije da imaš, i ima dokaz reportaju te i banuju ti steam
Sve je moguce, imam ja cit za stim i nikad ga nemre ufatit ono njesra.
Znaci moguce je citersat na stimu al naravno to je neljudski nehumano i napaceno al for fun nije lose
Uglavnom kad postanes dobar igrac vjerovatno ces naci taj cit al ti tad nece trebat, al mislim da ga je cak i nemoguce naci. Jer nije to cit ko cit vec jedan file u kanteru koji malo promjeni teksture da fino vidis kroz zidove
Aj zdravo
Znaci moguce je citersat na stimu al naravno to je neljudski nehumano i napaceno al for fun nije lose
Uglavnom kad postanes dobar igrac vjerovatno ces naci taj cit al ti tad nece trebat, al mislim da ga je cak i nemoguce naci. Jer nije to cit ko cit vec jedan file u kanteru koji malo promjeni teksture da fino vidis kroz zidove
Aj zdravo
polar je napisao/la:
Sve je moguce, imam ja cit za stim i nikad ga nemre ufatit ono njesra.
Aj zdravo
Aj zdravo
,sto me nasmija..CCC
slwR je napisao/la:
,sto me nasmija..CCC

polar je napisao/la:
Hehe samo se smiji 

slwR je napisao/la:
Ma ni sa "citom" ne mozes nista!!!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.