Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Aplauz / shamar

399 pregleda · 35 odgovora · otvorena 25.10.2009. u 15:49

Prvo tema je nidje veze, drugo ne smes postaviti ceo text kao url , trece ne kontam sta si hteo da pitas, cetvtro edituj temu ili cu da je obrisem :/
EDIT: Nisam skontao temu sry-

@tema : BZVZ je to bolje da stave na teme kao i u profiu POSJETIOCE et
Nije lose i jos jedna stvar bi bila dobra a to je da kad dobis aplauz ili samarcinu da to vidis u notofikacijama :9

Ali jos jednom ponavljam ima puno stvari koje treba popravit a tek dok se to sve sredi onda dajte ideje za poboljsanje sajta.
Vidi se da si novi... to je prije bilo ... i ugaseno jer ko npr : ti znas od nekoga moda admina pw ... samo dajes sebi bodove, a to svi korisnici mogu vidjeti ...

tema glupa nidje veze ...
Ja mislim da je to pametna ideja , i da treba ubacit od koga se dobio i kolko je ukupno dobio .
BLAZZE je napisao/la:
Vidi se da si novi... to je prije bilo ... i ugaseno jer ko npr : ti znas od nekoga moda admina pw ... samo dajes sebi bodove, a to svi korisnici mogu vidjeti ...

tema glupa nidje veze ...
Aplauze nemozes davat sam sebi tako ofirno jer postoji "G.ba log" :)

Novi nisam
lol,
glup predlog. Što bi uopšte neko želio znati kol'ko si ti dobio aplauza? ili šamara?

Kad je aplauz/shamar system based na bodovima. Ako dobiješ jedan aplauz +10 bodova , a ako dobiješ jedan shamar -10 bodova. Tako da je nepotrebno to rly.
Zašto vi serete svi da je to glupa ideja ?

Ovo je odlična ideja ...

Pogotovo za moderatore koji nemaju access na LOGFILE Foruma...

Nekad davnoooo prije ovih svih novih pi******a od skinova, postojalo je u statistikama "Zadnjih 10 šamara i Zadnjih 10 aplauza" barem se preko toga moglo da vidi koliko toliko ko zloupotrjebava svoj status

Ja podržavam ideju !
slazem se sa vecinom da je to nepotrebno.

Ali mislim da bi bilo super kada bi dolazila samo notifikacija kada dobijemo aplauz/samar
fin prijedlog, da se zna ko spama a ko ne spama neko pise puno postova sa pametnim sadrzajem
torQ7u je napisao/la:

Ovo je odlična ideja ...

Nekad davnoooo prije ovih svih novih pi******a od skinova, postojalo je u statistikama "Zadnjih 10 šamara i Zadnjih 10 aplauza" barem se preko toga moglo da vidi koliko toliko ko zloupotrjebava svoj status

Ja podržavam ideju !
tvoja je je ideja vec drugacija al on je htio samo da pishe koliko je ko cega dobio ! :S i to nema nikakve svrhe al vec da se vidi gdje je dobio i zasto to vec moze ! podrzavam
~ meni nije ideja ness
~ jedino se slazem s tim da treba u notifikacijama pisati kad si dobio aplauz/samar

Treba se vratiti ono sto je pisali

"Korisnik dao bodova: xxx"
"Korisnik primio bodova: xxx" . .

Jako korisna stvar . .
torQ7u je napisao/la:

Ovo je odlična ideja ...

Ja podržavam ideju !
Bilo je "Bodovi od admina" , 'vako nesto, i tu ti je bilo kol'ko si dobio aplauzova

al' mislim da bi bolje bilo da kad' dobijes aplauz il' samar da ti dodje notifikacija

to bi bilo QLLLL
De cekaj da prvo isprave bugove i to , pa cemo onda dalje .
Ne trci pred rudu ^^
Svidja mi se i moglo bi se kontrolirati dali netko namjerno nekome svome djeli aplauze.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.