Diskusija
getiN
864 pregleda · 64 odgovora · otvorena 26.10.2009. u 10:11
oprostio se od gba odavno
pito ga ja sta ce sad .. kaze odo trenirat fudbal .. reko aj normala 
i vise ga nisam ni vidjao
vjerovatno je pod drugim nickom kao i uvijek xd
btw sami ste ga otjerali
#
Zadnji login prije
93d 9h 20m
vjerovatno je pod drugim nickom kao i uvijek xdbtw sami ste ga otjerali
#Zadnji login prije
93d 9h 20m
Furac kojeg su isfurali.
little je napisao/la:
btw sami ste ga otjerali
#
Zadnji login prije
93d 9h 20m
#Zadnji login prije
93d 9h 20m
little je napisao/la:
btw sami ste ga otjerali
#
Zadnji login prije
93d 9h 20m
#Zadnji login prije
93d 9h 20m
Ma pustili u javnost njegovu sliku. xD Lik se postidio i otisao. Mada mislim da je on tu sa nekim acc-om.
reLoaded je napisao/la:
Ma hajd sto se oprostio od gamersa, ali nema ga ni na msnu, ni na internetu... Da nije promijenio identitet
StealtH je napisao/la:
Ma pustili u javnost njegovu sliku. xD Lik se postidio i otisao. Mada mislim da je on tu sa nekim acc-om.

E jebiga, trebao je razmisljati o tome kad je stavljao slike na internet.... Morao je znati da ce ih neko maznuti
reLoaded je napisao/la:
Ma hajd sto se oprostio od gamersa, ali nema ga ni na msnu, ni na internetu... Da nije promijenio identitet
hahahhahahEdit : dajte i meni da vidim te slike XD
Izgubio se sa mape
sto je spamo, spamo je.
da mu se nije sta desilo :O ?
da mu se nije sta desilo :O ?
reLoaded je napisao/la:
Misliš da je sve to zbog otkrivanja njegovog pravog identiteta? 
E jebiga, trebao je razmisljati o tome kad je stavljao slike na internet.... Morao je znati da ce ih neko maznuti ;D

E jebiga, trebao je razmisljati o tome kad je stavljao slike na internet.... Morao je znati da ce ih neko maznuti ;D
Inace posle ove teme je otisao: http://www.gamers.ba/forum/10/73663/adnan-getin-soca/
Slika je misteriozno nestala. hahah
GAZZEL je napisao/la:
Ama mali pacenik, svima se uvlacio u supak, neri znam da je spavao dole, zao mi sto ode, kome cemo se sad smijat'

- otis'o, sarmu probo nisi

napustio gamers i otisa' svojim putem
StealtH je napisao/la:
Mislim da jeste. Ipak pravio se pametan uvijek, psovao i sta ja znam. A kad je slika izasla, isto misic mali. Nema 12 godina.
Inace posle ove teme je otisao: http://www.gamers.ba/forum/10/73663/adnan-getin-soca/
Ma dobar je lik bio
GAZZEL je napisao/la:
Ama mali pacenik, svima se uvlacio u supak, neri znam da je spavao dole, zao mi sto ode, kome cemo se sad smijat'
Sigurno ima drugi acc. Jedan od bolesnijih likova gamersa. Ako se ne varam on je slavni razzarac?
reLoaded je napisao/la:
Drzao je sve modove i admine u saci, pa su morali izbrisati sliku... Ipak, zbog onih koji su je ipak vidjeli, morao se povuci sa internet scene
- Inace, i mene je interesovalo sta je sa socA-om, Adnanom, razaracem, ili kako vec
Bas je naglo nestao, a ne vjerujem da bas niko ne zna sta je tacno sa njim. Da se opametio pa odrekao od racunara - ne vjerujem, da su mu iskljucili internet - pojavio bi se makar jednom u mjesec dana u internet klubu, da je bolestan - valjda bi se znalo..
StealtH je napisao/la:

riddle je napisao/la:
A... o kakvoj se slici radi?
- Inace, i mene je interesovalo sta je sa socA-om, Adnanom, razaracem, ili kako vec
Bas je naglo nestao, a ne vjerujem da bas niko ne zna sta je tacno sa njim. Da se opametio pa odrekao od racunara - ne vjerujem, da su mu iskljucili internet - pojavio bi se makar jednom u mjesec dana u internet klubu, da je bolestan - valjda bi se znalo..
, ko ce mu ga znati... nevjerujem da bi se i pojavio nakon svega sto je bilo ovdje, ponizili ga pojedinci totalno
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.