Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[45BOBA]Help #"2

159 pregleda · 11 odgovora · otvorena 12.10.2009. u 21:16

2 tema u 1 niko nije pomogo...

Uradim sve ubacim flopy na njemu je boot, i cd i kad dodje ono press any kay ja kliknem nesta i ono opet to stalno ponavlja Press any kay to restart ja enter ono opet press....

KO MI POMOGNE 45BODOVA.

EDIT: ALIENZZ ZAOBIDJI TEMU
Ako ti je tastatura ukopcana u PC preko USB-a , normalno da nece moc'..
yordo je napisao/la:
Ako ti je tastatura ukopcana u PC preko USB-a , normalno da nece moc'..
Nije i da je ukopcana sa USB moglo bi.
Pogledaj u BIOSU jel ti tastaturu prepozno...

A ako nije pogledaj jackove.
Ako ti je USB isto u BIOSU pogledaj USB ports jesul svi ocitani...

Kod mene je USB tastatura pa moze i boot :D
LenoX_ je napisao/la:
Pogledaj u BIOSU jel ti tastaturu prepozno...

A ako nije pogledaj jackove.
Ako ti je USB isto u BIOSU pogledaj USB ports jesul svi ocitani...

Kod mene je USB tastatura pa moze i boot
Logčki.. Kako bi uopšte čačkao po BIOS-u da mu ne radi tastatura? :'D

Čisto sumnjam da ti je bootabilan windows. Nisi stavio da ti Bootuje prvo sa CD ROM-a, kakav crni floopy disk. Isfuro ima 5 godina.

Jesi li napravio bootabilan xp?

Edit

Prestani se zajebavat i napravi bootabilan cd i instaliraj kako bog zapovjeda. Ne znaš obicno instalirati, a kamoli preko floopy diska bog te pomogo.
spY je napisao/la:

Čisto sumnjam da ti je bootabilan windows. Nisi stavio da ti Bootuje prvo sa CD ROM-a, kakav crni floopy disk. Isfuro ima 5 godina. :D

Edit

Prestani se zajebavat i napravi bootabilan cd i instaliraj kako bog zapovjeda. Ne znaš obicno instalirati, a kamoli preko floopy diska bog te pomogo.
Ti ocigledno nisi procito temu .. BOOT MI JE NA FLOPIJU a na cd ima valjda instalacija xp2 neam pojma...
Tastatura radi cacko sam po biosu i namjestio
spY je napisao/la:

Čisto sumnjam da ti je bootabilan windows. Nisi stavio da ti Bootuje prvo sa CD ROM-a, kakav crni floopy disk. Isfuro ima 5 godina. :D

Edit

a mozes preko BIOS-a namjestit tastaturu tako je mene zezalo i cojk namjestio neke PS/2 u Biosu i tastatura proradila :S

Edit:
Upravu si sta se muci sa floppy...
Mozda ima cojk Pentium 1 o_O :r

Edit 2:
Mislio sma da hoces na drugi PC -.-
WBLM je napisao/la:
Nije i da je ukopcana sa USB moglo bi.
Ako imas onaj džek za onaj drugi priključak priključi tako je bilo kod moga buraza ako se dobro sjećam:D
spY je napisao/la:

Čisto sumnjam da ti je bootabilan windows. Nisi stavio da ti Bootuje prvo sa CD ROM-a, kakav crni floopy disk. Isfuro ima 5 godina.

Edit

Ja citam i kontam da nesto nije uredu samonm, kakav crni flopy lik koristi. Dobro je pa i ti napisa.

Treba ti samo bootabilan CD za OS, u biosu namjestis da ti boota sa cd-a i sve ostalo ide normalno.
Philosopher je napisao/la:
Ja citam i kontam da nesto nije uredu samonm, kakav crni flopy lik koristi. Dobro je pa i ti napisa. :)

Treba ti samo bootabilan CD za OS, u biosu namjestis da ti boota sa cd-a i sve ostalo ide normalno. :-X
Drug mi dizo OS sa flopy. jer nema boot na cd i nmg ga napravit jer mi ne radi nero.
Kad dodje pres any key ja press. enter i ono se samo ponavlja..

btw: ovo pisem 3put sve ponavljo jer mi je slaba konekcija.

EDIT: jes pentium 1:pogledaj mi profil:NVIDIA GeForce 9500 GT;Kingston 2gb;Intel DualCOre 5200 max7200
WBLM je napisao/la:
Drug mi dizo OS sa flopy. jer nema boot na cd i nmg ga napravit jer mi ne radi nero.
Kad dodje pres any key ja press. enter i ono se samo ponavlja..

btw: ovo pisem 3put sve ponavljo jer mi je slaba konekcija.

EDIT: jes pentium 1:pogledaj mi profil:NVIDIA GeForce 9500 GT;Kingston 2gb;Intel DualCOre 5200 max7200
Druze ne burkaj se pls..

kupi 1.5km CD Windows sp2 i uzivaj.. kakva crna disketa, sistemska disketa ? bolan to se na 4 8 6 koristilo i ispala je iz mode. Mozes sa njom samo repair windows, neke od filova.. ccc svashta
korel je napisao/la:
Druze ne burkaj se pls..

kupi 1.5km CD Windows sp2 i uzivaj.. kakva crna disketa, sistemska disketa ? bolan to se na 4 8 6 koristilo i ispala je iz mode. Mozes sa njom samo repair windows, neke od filova.. ccc svashta
A je***a ZIV BIO PA VIDIO ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.