Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Windows SP 3

89 pregleda · 12 odgovora · otvorena 14.10.2009. u 22:25

Posto neam bootabilnog cd za sp2 Primoran sam da instal sp3 moze li mi ko reci kakav je ovaj sp3 utiske itd.

Sry na 2 temi danas!

<3
ja imo sp2 zbog gta 4 instaliro sp3 isto sranje drugo pakovanje.. lmfao
Imam ja sp3 .I ne osjetim razliku .Razlika je sto je sp3 na dvd-u i vise zauzima os sp2 .
Ja instaliro radi GTA IV
Uvijek koristio sp2 ,ali izletio problem nisam mogao formatirat pa su mi u servisu oni to sredili i instalirali sp3

Isto mi sve samo me ne nesto zeza zvuk instalirani driveri a slabije se cuje, kazu moram jos nesto skinut i instalirat ali mrsko mi.

isto je vidjet ces
sp3 je tu da popravi bugove i nece skoro nista drugacije biti tj neces nikakvu razliku primjetiti

Post dobio aplauz od cannabis4posho

~ja ne vidim nikakvu razliku, meni isto i sp2 i sp3
SP3 brzi, optimizovanije, kvalitetniji, stabilniji, u svakom pogledu bolji od sp 2.
Brzina kopiranja i prebacivanja dokumenata sa jedne particije na drugu ubrzano i preko 100%, sto je porilicno velika promjena.
Imas u jendom starijem broj Infoa sva poboljsanja nabrojana.

Post dobio aplauz od Philosopher

Vech dugo vremena razmisljam dal da se prebacim na SP3 ili ne.
Imam sp3 - ne znam koliko vec dugo, prezadovoljna sam. Ja ne osjetim nikakve probleme, ni bugove ni nista. Za vas ostale ne znam.Ja bih preporucila sp3. ;)
a sve zavisi koji sp3 uzmes...npr. ja sam ti imo sp3 style vista,sp3 style windows se7en....i sta je znam.Najbolji je uzeti onaj orgilnalni od microsofta sp3...ali ja opet preferiram svima sp2..ćus :D
Procitaj http://www.tipandtrick.net/2008/windows-xp-service-pack-3-sp3-overview-download-and-online-reading/hr/
Philosopher je napisao/la:
SP3 brzi, optimizovanije, kvalitetniji, stabilniji, u svakom pogledu bolji od sp 2.
Brzina kopiranja i prebacivanja dokumenata sa jedne particije na drugu ubrzano i preko 100%, sto je porilicno velika promjena.
Imas u jendom starijem broj Infoa sva poboljsanja nabrojana.
Takav sam odgovor cekao..Daj sebi aplauz i lock temu..

Ins. cu sp3:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.