Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Video Klip ?

95 pregleda · 4 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 20:35

E raja imam jedno pitanje za vas , ali za one koji se bas razumiju u ovo jer ne trebaju mi bezvezni programi.

Znaci prenesem video klipove sa mobitela na kompjuter Tacnije sa nokie 3600 slide , i sada ja te klipove mogu otvoriti ali pomocu Windows Live Medie . E sada me zanima ima li kakav program da ja taj video clip mogu konvertovati kao klip Windows Live Medie i da ga mogu otvoriti preko bilo kakvog programa.

Pa ako ko zna ali ozbiljno mi treba link ili stranicu za download programa nek napise i nek mi se javi na pm ja cu ga nagraditi kreditom za mobitel naravno.

Znaci treba mi da konvertuje program . Da mogu staviti klip na Facebook i ostalo . Unaprijed hvalla !
Koji format ti je taj klip koji prebacis na PC ?

Napisi na googleu "convert .[koji vec format] to .avi" i garant ces nac' program ^^
Ako imaš bolju nvidia grafičku, onda BADABOOM...

http://www.badaboomit.com/

ili SUPER 2009(ime mu sve kaže, najbolji univerzalni besplatni konverter)
E.M. Total Video Converter Command Line

Neki od podrzanih formata su: avi, mpeg, mpg, mpeg4, dat (VCD), vob (DVD), wmv, asf, mp4, mov, 3gp, 3g2, 3gpp, dv, qt, rm, rmv.

Download Link - 10MB

VideoMach

Kad ga otvoris idi File - Open i nadji taj .3gp video fajl sa mobitela, onda File - save as - output mode: video and audio to a single file - Video format: AVI i klikni Save. Gotovo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.