Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows 7

158 pregleda · 17 odgovora · otvorena 07.11.2009. u 15:30

Pozdrav...izvinjavam se sto smetam xD

Sinoc sam stavio da se instalira windows 7 od 64 bita xD i instalacija je trajala preko 9 h...kad sam pokreno pc bilo je nenormalno sporo trebalo mu 10 min da se upali...pa sam odmah morao obarat sistem...prije toga sam imao windows 7 s 32 bita radilo je prerfectno....

Procesor mi je 2.0 duall core
RAM 4 gb
Graficka GF 9500GT

dali zna neko problem??
Skeniraj da nema neki virus lol..ili se vrati na 32 bita :P
Mozda si negdje pogresio u instalaciji probaj ponovo, ako bude opet dugo trajalo onda ti nepodrzava procesor 64bitnu strukturu.

Kod mene je bas taj win7 64bit i leti kao avion a instalacija je trajala oko 20min.a kad budes probao ako nezavrshi za 40min onda stavi 32bitnu verziju i uzivaj.
xE0N je napisao/la:
Mozda si negdje pogresio u instalaciji probaj ponovo, ako bude opet dugo trajalo onda ti nepodrzava procesor 64bitnu strukturu.

Kod mene je bas taj win7 64bit i leti kao avion a instalacija je trajala oko 20min.a kad budes probao ako nezavrshi za 40min onda stavi 32bitnu verziju i uzivaj.
Mozel meni

32 bit

ram : 512

grafa : 512 NVidina
_KriptoN_ je napisao/la:
pa procesor ti je 32b :S
kako znas da je 32 bita?
CrueLz je napisao/la:
Mozel meni

32 bit

ram : 512

grafa : 512 NVidina
Nemoze
xE0N je napisao/la:
Nemoze
e je**m ga

mOZEL ISTA NA MOJ KOMP :s
CrueLz je napisao/la:
e je**m ga :(:r

mOZEL ISTA NA MOJ KOMP :s
Moze Windows XP xD :D
btw: Skeniraj da nema virusa kao sto sam gore napisao..Probaj ocistit komp uzmi usisivac pa malo ocisti komp.Ako nebude radilo vrati se na 32 bita!
Vjerovatno procesor ne podrzava 64bitne instrukcije
Kod mene je sad xp sp3 posto ono nije moglo :S a instalirao sam ga preko biosa :(
je**m te glupa prvo si morao vidjet imas li minimalne uslove za windows 7, onda si trebao vidjet jel ti procesor 64 bit ili 32 bit, onda si morao oslobodit najmanje 16 gb za 32 bit, a 20 za 64 bit na particiji za instalaciju. Vrati se na win 32 bit kako ne kontas da ako ti radi 32 bit ne mozes instalirat 64 bit. Ja glupog naroda Boze
dixbn11 je napisao/la:
je**m te glupa prvo si morao vidjet imas li minimalne uslove za windows 7, onda si trebao vidjet jel ti procesor 64 bit ili 32 bit, onda si morao oslobodit najmanje 16 gb za 32 bit, a 20 za 64 bit na particiji za instalaciju. Vrati se na win 32 bit kako ne kontas da ako ti radi 32 bit ne mozes instalirat 64 bit. Ja glupog naroda Boze
xD prije nego sto sam instalirao w7 od 64 bita oborio sam sistem i digo xp pa sam onda preko biosa pokreno w7 od 64 bita a hdd je 320 gb...gdje cu vidjet jel mi sis podrzava 64 bita??
imali neko link gdje ima skinut windows 7 32 bitni da 100 % radi i da ima crack , neka mi posalje na PM hvala :D
voLume je napisao/la:
ooj 9 sati!!!! :S
I ja se cudim... A najjednostavnije instalacija i mozda najbrza od svih OS-ova.. Ocigledno ti ne podrzava 64bit.. Ja gonim na 32bit, za sada.. :)
Skini sa jkj kdx windows 32 bita s org. aktivacijom :) ja sam ga imao!

A ovo je moj procesor i ovdje pise da podrzava 64 bita

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35101

P.S: Samo sto je kod mene duall core :)
Problem ti je 100 % do procesora jer tvoj procesor podrzava 64 bit al mozda Vistu , windows 7 od 64 bit-a mozes tek sa core 2 duo ;)

pozzzzzzz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.