Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows 7 <3

160 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.11.2009. u 14:39

Vako moj dragi ljepi gameri i gamerice ^^ moze meni ko reci ako ima neka stranica da nea virusa ( ono da je provjereno hh ).
Da se moze skinut Windows 7 jer sam cuo da je extraaa da nije nes za igre tako nes ugl ne igram nes igrice samo cs za koji valjda nece bit problema a za drivere cu se valjda snaci samo mi jos treba ta sranica da nadogradim na sedmicu i da uzivam.
Procitaj svoje recenice 10 puta i zapitaj se gdje si pogrijesio.
Nista vise
Ko ti je reko da windows 7 nie za igrice slago ti je .Sasvim suprotno windows 7 je bolji od xpa u igrama .Ja ga koristim sjajan je .Mnogo brzi ,ljepsi ...
Ja sam ga skinuo sa "pirat bay " stranice .Windows 7 ultimate
sanjin1991 je napisao/la:
Download torrnet Windows 7 RTM

Valjda znaš sa torrentima skidati.
Ja nisam nikada skidao sa torrenta tako da mi nije jasno kako sta, pa eto ako ti nije problem da mi napises.
Bio bi ti mnogo zahvalan !!
browNe je napisao/la:
Ja nisam nikada skidao sa torrenta tako da mi nije jasno kako sta, pa eto ako ti nije problem da mi napises.
Bio bi ti mnogo zahvalan !!
Eo, ja cu ti ako nije problem ?

Kao 1. trebas imati program zvan "utorrent" , njega mozes naci na google , freeware je . Nakon sto si skinuo "utorrent" , install ga i sve to otidji na neku warez stranicu . Eo dajemo prijedlog piratebay.org . Ukucas u search sta te zanima , eo primjer cemo uzeti Photoshop CS3 , i tamo ce ti izbaciti 23456 linkova o Photoshopu , sa crackom i tim cudima . Kliknes na jedan od ovi 23456 , i otvorit ce ti se novi prozor . E' tu ce ti bit' podatci ko je upload taj torrent , kratki opis programa , il o programu sta sve dodje u njemu il' ti ga "description" . Vidjet ces da pise zelenim slovima "ownload this torrent" nesto kao .. Kada ga download , klikni na njega 2 puta , i skidanje torrenta ti je pocelo . E' sve ti zavisi od brzine konekcija , sto je brze , download traje manje itd.. Nesto ukratko . Pozz
aLmo je napisao/la:
Eo, ja cu ti ako nije problem ?

Kao 1. trebas imati program zvan "utorrent" , njega mozes naci na google , freeware je . Nakon sto si skinuo "utorrent" , install ga i sve to otidji na neku warez stranicu . Eo dajemo prijedlog piratebay.org . Ukucas u search sta te zanima , eo primjer cemo uzeti Photoshop CS3 , i tamo ce ti izbaciti 23456 linkova o Photoshopu , sa crackom i tim cudima . Kliknes na jedan od ovi 23456 , i otvorit ce ti se novi prozor . E' tu ce ti bit' podatci ko je upload taj torrent , kratki opis programa , il o programu sta sve dodje u njemu il' ti ga "description" . Vidjet ces da pise zelenim slovima "ownload this torrent" nesto kao .. Kada ga download , klikni na njega 2 puta , i skidanje torrenta ti je pocelo . E' sve ti zavisi od brzine konekcija , sto je brze , download traje manje itd.. Nesto ukratko . Pozz
Puno ti hvala, pomogao si mi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.