Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

windows 7 instalacija problem

119 pregleda · 11 odgovora · otvorena 09.12.2009. u 13:53

Evo imam problem sa instalacijom windos 7 evo slika :

jesil isao odma install , il preko biosa ?
jer moras preko biosa ichi ..
Qme,

Fakat trebas malo uvecat to.
A koliko uspijevam vidjeti ti si odma install isao qme,trebas preko biosa
sagkash1 je napisao/la:
jesil isao odma install , il preko biosa ?
jer moras preko biosa ichi ..
a sto se mora preko biosa pa ja samo instaliro preko XPa i to je to,kasnije obrisao fino nepotrebne fajlove od XPa i to je to
Ja jeste pismeni svi vi gore u pi**u lijepu materinu ccc
Kakvog crnog biosa wtf.
Znaci fino drug stavi u biosu da ti boota sa cd-a (dvd-a) ubaci cd
i kad bude pisalo press any key to boot from cd, pritisni bilo sta i nastavi, kasnije formatiraj disk particionisi ga i tako to i nastavi instalaciju CITAJ MALO,
ja nisam vidio jednostavije instalacije OS-a nego sto je taj windows seven
polar je napisao/la:
Kakvog crnog biosa wtf.
i kad bude pisalo press any key to boot from cd, pritisni bilo sta i nastavi, kasnije formatiraj disk particionisi ga i tako to i nastavi instalaciju CITAJ MALO,
tako tako reci im ko zna zna
polar je napisao/la:
Kakvog crnog biosa wtf.
wau jesi pametan,pa to zna svako jbt,al kazem ako covjek nezna ili mu mrsko moze i jednostavno instalirat preko XPa kao sto sam i ja uradio ha ya
mersimthebody je napisao/la:
wau jesi pametan,pa to zna svako jbt,al kazem ako covjek nezna ili mu mrsko moze i jednostavno instalirat preko XPa kao sto sam i ja uradio ha ya
Zar nije ljepse malo formatirat sistemsku particiju tog HD-a ?
polar je napisao/la:
Zar nije ljepse malo formatirat sistemsku particiju tog HD-a ?
pa u mene nije bilo potrebe jer sam 7 dana prije instalacoje sedmice bio formatirao HD,a i ako je solidan kompjuter nema potrebe
mersimthebody je napisao/la:
pa u mene nije bilo potrebe jer sam 7 dana prije instalacoje sedmice bio formatirao HD,a i ako je solidan kompjuter nema potrebe
Vidim strucnjak si veliki, nema potrebe solidan racunar znaci. Al voli hard disk kad ga formatiras i kad stavis sistem nanovo. Lakse dise
Polako momcovi ima nas koji prvi put instaliramo sedmicu i treba nam neko upustvo
kod mene se desio problem da nece da instalira sedmicu zato sto navodno imam loše spojene kablove na dvd rom ili nesto slicno pa sam tada i odustao sa instalacijom iste
instalirao sam xp i sve radi normalno ali neće ni ubuntu ni sedmicu da instalira
eh sad isao sam na razne forume i svi mi kazu da provjerim hdd
provjerrim i opet sve ok
ali pre tri cetiri dana instaliram avg i uz njega neki dijagnostic tool i taj tool mi kaze da mi je defragmentirano samo oko 7% hdd
evo uprevo sada ocu da skinem sve sa hdd- a i da ga formatiram kompletno pa vam se javim posle toga [/B]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.