U pitanju je laptop Lenovo sa instaliranom Vistom, koristim ga vec duze vrijeme, sve je radilo savrseno i danas upalim ga load-a se, i dodje "logon screen" gdje imam pw ukucam logujem se. I poslije toga ne radi testatura. Znaci radi dok se ne load.a windows, na logon-u radi, u BIOS-u radi. Al' kad se podigne Win ne radi. Mis radi, touch pad radi.
-Sistem restore radio
-Antivirus scan radio
-Baterija full
Format i reinstall winsows-a NE DOLAZI u obzir
Svaki spam i onaj "ne namjeran" ko ne procita temu do kraja bude kaznjen BAN-om. Dosta sam zivica izgubio sa ovim.
-Sistem restore radio
-Antivirus scan radio
-Baterija full
Format i reinstall winsows-a NE DOLAZI u obzir
Svaki spam i onaj "ne namjeran" ko ne procita temu do kraja bude kaznjen BAN-om. Dosta sam zivica izgubio sa ovim.
(mada nemaju ih mnogo laptop je savresen) meni je sreca sto sam imao C i D particiju, pa mi je SVE bilo na D, a samo sam C formatirao... zao mi je sto ti ovo govorim, ali formatiranje je jedino sto bi ti moglo pomoci, barem je meni
ne razumijem se tolko u laptope .. hmm... ako ti je Lenovo jarane imas tipku F11 i on ti vrati sve to u normalu ali izgubis podatke nemoj ni slucajno format ja sam kod jarana formarirali lenovo komp i onda se nije mogo dic system ima zastita na hdd kad smo u drugi pw ubacili onda moglo dic system .. a u lenovo ne moze ni slucajno ne formatiraj ! .. to odnesi u servis ne igraj se s laptopom laptop pogotovo Lenovo je osjetljiv