Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

internet problem

94 pregleda · 10 odgovora · otvorena 12.10.2009. u 21:33

pozdrav svima iz kišovitog Sarajeva.......

Iz naslova ste ustanovili da imam problem sa internet konekciom(ili konekciJom neznam kako se piše)..

dakle posjedujem GlobalNET školski paket brzine od 1 mb/ps...problem je u tome što meni downloaduje maximalno 20 kb/ps....bude 20 kad imam sreće....sad neznam jeli to do mene ili do njih ali ako neko zna kako bi se ovaj problem mogao riješiti neka napiše u postu....
NEPOŽELJNI GLUPI POSTOVI:P:P
imam i ja isti paket brate ti si dobar meni 200bajta/s..

zovi ih i j**i im se

btw: wireless nema pomoci
Zar nisi probao da nazoveš svog operatera i da pitaš u čemu je problem ako i oni neznaju postavi temu
Ja imam MAX paket , pa ne mogu ni da DOWNLOADUJEM

zato budi sretan sto uopste mozes skidat.

Global rulez. nema pomoci , do njih je tako da . il mjenjaj il trpi.
Isti paket , isti problem .

Ja na kraju mjeseca se prebacujem na "lolxd" , kazu puno bolji To ti je jedino rjesenje .

Djabe ti sto zoves , nikad se ne jave , ja budem sretan kad mi se jave
Svi imaju problema sa gnetom 100 prituzbi oni nista :S stace bit bog zna
@RA1LER

cuo sam i ja da je LOL puno bolji ali ga nema u mom podruciju.....

i HS je bolji....
tipicno wireless, i kod nas ovamo isto tako, suti i trpi :S :S
javi se 1dnom u godini, i kad se javi kaze na godisnjem :S :S
RAYMAN007 je napisao/la:
jos da vas pitam moze li vama na free zonu???
nece ni kod mene free zona evo sta kazu u globalu

Poštovani korisnici,

zbog nepoštivanja pravila free zone koja se odnose na upload materijala koji su zaštićeni autorskim pravima, GlobalNET tim moderatora je bio primoran da izbriše određeni dio sadrzaja sa free zone. Napominjemo još jednom da je strogo zabranjeno uploadovanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom kao i sadržaja koji krše postojeće bh i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički, koji promoviše ili potiče diskriminaciju na bilo kojoj osnovi, povređuje privatnost ili je štetan na bilo koji drugi način.

vjerovatno da vise nije u funkciji fz, treba se odjaviti sa globala mater im je**m nesposobnu prikljucis adsl i miran. na globalnetovom sajtu ukinuli i forum da se ljudi nebi mogli zaliti na usluge eto koji su to lopovi:S
adnan450 je napisao/la:
nece ni kod mene free zona evo sta kazu u globalu

Poštovani korisnici,

zbog nepoštivanja pravila free zone koja se odnose na upload materijala koji su zaštićeni autorskim pravima, GlobalNET tim moderatora je bio primoran da izbriše određeni dio sadrzaja sa free zone. Napominjemo još jednom da je strogo zabranjeno uploadovanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom kao i sadržaja koji krše postojeće bh i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički, koji promoviše ili potiče diskriminaciju na bilo kojoj osnovi, povređuje privatnost ili je štetan na bilo koji drugi način.

vjerovatno da vise nije u funkciji fz, treba se odjaviti sa globala mater im je**m nesposobnu prikljucis adsl i miran. na globalnetovom sajtu ukinuli i forum da se ljudi nebi mogli zaliti na usluge eto koji su to lopovi:S
hvala na informaciji....:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.