Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Internet na Visti

148 pregleda · 10 odgovora · otvorena 25.09.2009. u 16:04

Dobar dan
Instaliro sam windows vistu,i kad instaliram internet drivere od Moneta,izbaci mi da imam manje od 32mb rama.
Idem na my computer i tamo pise da imam 4gb.
What teh fuck is problem?
- de nam sliku toga ak moRe
- procito sam :S pa uslikaj, a to kao nemozes SS uzet :S
ryL je napisao/la:
- de nam sliku toga ak moRe
- procito sam :S pa uslikaj, a to kao nemozes SS uzet :S
ne moRe,jer to je na visti,a ja sam na xp-u jer imam 2 OS-a na kompjuteru.
Ondje ono ima nesto pise At least 32mb of ram i desno pise NO i ne mogu instalirat driver.
Procitaj temu do kraja
/idiot

Post dobio šamar od Philosopher

kage993 je napisao/la:
ne moRe,jer to je na visti,a ja sam na xp-u jer imam 2 OS-a na kompjuteru.
Ondje ono ima nesto pise At least 32mb of ram i desno pise NO i ne mogu instalirat driver.
Procitaj temu do kraja
/idiot
j**o bi ti sestru da te vidim uzivo, boli nas ku**c sto je tvoj problem sto nemozes instalirat, ako ne mislis objasnit u cemu je stvar i detaljnije opisat onda se gubi odavde, nismo svi odgojeni da sve na tanjuru dobijemo

fUnc je napisao/la:
j**o bi ti sestru da te vidim uzivo, boli nas ku**c sto je tvoj problem sto nemozes instalirat, ako ne mislis objasnit u cemu je stvar i detaljnije opisat onda se gubi odavde, nismo svi odgojeni da sve na tanjuru dobijemo
jesam ti fino mutavac objasnio problem gore i nemogu uslikat zato jer na kompjuteru imam 2 os-a i ako udjem na vista os i uslikam onda tamo ostane ta slika medjede jedan
kage993 je napisao/la:
jesam ti fino mutavac objasnio problem gore i nemogu uslikat zato jer na kompjuteru imam 2 os-a i ako udjem na vista os i uslikam onda tamo ostane ta slika medjede jedan
Jesil ti ikad čuo za USB stick, ili floppy disk ili možda CD, naime na njih se mogu prebaciti podatci koji ostaju na istim, do trenutka dok ih korisnik neizbriše (formatira), ili u slučaju CD kad se ispara......
crazy187 je napisao/la:
Jesil ti ikad čuo za USB stick, ili floppy disk ili možda CD, naime na njih se mogu prebaciti podatci koji ostaju na istim, do trenutka dok ih korisnik neizbriše (formatira), ili u slučaju CD kad se ispara......
kakve veze imaju usb stick , floppy ili cd za moj problem?? fino sam objasnio da sam formatiro kompjuter i instaliro VISTU s cd-a i instaliro drivere za zvucnu , graficku i za maticnu i kada instaliram driver za usb konekciju jer su mi umrezena 2 racunala i na mom racunalu je konektovan usb-om i kada podjem da instaliram usb driver ima ono ko system check i sve mi bude yes osim onoga da moram imat At Least 32mb of Ram i to mi je problem... prikaziva da imam manje od 32mb rama i nemogu instalirat driver i nemam neta na VISTA OS i pitam fino zna li netko kako da to napravim...

kage993 je napisao/la:
kakve veze imaju usb stick , floppy ili cd za moj problem?? fino sam objasnio da sam formatiro kompjuter i instaliro VISTU s cd-a i instaliro drivere za zvucnu , graficku i za maticnu i kada instaliram driver za usb konekciju jer su mi umrezena 2 racunala i na mom racunalu je konektovan usb-om i kada podjem da instaliram usb driver ima ono ko system check i sve mi bude yes osim onoga da moram imat At Least 32mb of Ram i to mi je problem... prikaziva da imam manje od 32mb rama i nemogu instalirat driver i nemam neta na VISTA OS i pitam fino zna li netko kako da to napravim...
To za USB stick, floppy i cd sam mislio da prebaciš scrshot, što su ti ovi gore tražili, kontaš, jer slika govori hiljadu riječi...
E sad sam te skonto, za problem, jedino da provjeriš za nove drivere od modema po netu, iskreno nisam nikad umrežavao, pa da ti ne pričam gluposti, jedino ti je problem do drivera, znači skineš od proizođača modema najnoviji driver i možda ćeš riješit problem.....
crazy187 je napisao/la:
To za USB stick, floppy i cd sam mislio da prebaciš scrshot, što su ti ovi gore tražili, kontaš, jer slika govori hiljadu riječi...
E sad sam te skonto, za problem, jedino da provjeriš za nove drivere od modema po netu, iskreno nisam nikad umrežavao, pa da ti ne pričam gluposti, jedino ti je problem do drivera, znači skineš od proizođača modema najnoviji driver i možda ćeš riješit problem.....
zvao sam monet nemaju novijih drivera isti su driveri ostali...
ZNAM STA JE JE***I PROBLEM. Al ne znam kako se moze popraviti . Meni se desilo da mi je tako poslije instalacije Viste preko XP-a ocitavalo graficku da ima 14 mb a ima 512 . Jednostavno moras formatirati pc i onda instalirati vistu da bi ti radila normalno. Uprgade (nadam se da se pise ovako) je totalno usran
bosanacz je napisao/la:
ZNAM STA JE JE***I PROBLEM. Al ne znam kako se moze popraviti ;D . Meni se desilo da mi je tako poslije instalacije Viste preko XP-a ocitavalo graficku da ima 14 mb a ima 512 . Jednostavno moras formatirati pc i onda instalirati vistu da bi ti radila normalno. Uprgade (nadam se da se pise ovako) je totalno usran ;)
hahahahahahahaha BRATE KOJI SI TI KRALJ :;D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.