Eh ovako... Imam problem sa MSN ili ti ga Windows live messengerom. Problem je taj sto kad udjem sa drugog racunara sa kojeg nisam ulazio na svoj msn on mi automatski stavi neku profil sliku koju sam nekad prije koristio. To me jako nervira. Ima opcija u MSNM da oznacis kvadratic "Use the same display picture and personal message wherever I sign in". Medjutim ta opcija za mene ne radi kada udjem sa drugog mjesta. I dalje mi stoji neka stara slika koju sam stavljao kao profil sliku... Problem je sto ja nemam tu sliku ni na svom racunaru ni na drugom sa kojeg prvi put ulazim na msn. Znaci Windows live ima neki cache ili ti ga memoriju u koju smjesti moje profil slike i kasnije ih stavlja kada ulazim sa drugog racunara. Ima li neko soluciju kako da izbrisem te stare profil slike iz te neke memorije... Napominjem, te slike koje mi budu na profil slici kad ulazim sa drugog racunara nisu uopste ni na mom ni na drugom racunaru... Kako da se rijesim tih slika tj. da ocistim taj cache...
Diskusija
Windows live messenger
109 pregleda · 2 odgovora · otvorena 15.10.2009. u 00:04
samo malo sacekas i vrati ti sliku koju trenutno koristis na svom kompu i meni se desavalo da moram malo sacekati dok mi promijeni
Post dobio aplauz od cannabis4posho
zato sto si prije nekad ulazio sa tim kompom ipromjenio sliku sad nemozes nikako namjestit da ti udje sa tvojom pravom slikom
GL
GL
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.