Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nokia N97

308 pregleda · 25 odgovora · otvorena 11.10.2009. u 09:38

Trebao bih u toku iduce sedmice dobiti ovaj telefon, pa me zanima sta vi mislite o njemu. Kakav je, koje su mu mane ovo ono. Ne treba mi GSMarena, zelim licna misljenja i/ili iskustva.

PS: cannabis, ako imas iskustva sa ovim telefonom napisi posto vidim po drugim postovima da se razumijes u tehniku.

Hvala!
cannabis4posho je napisao/la:
Vi svi pametujete a niko nema taj telefon. :S
Ja ga dobio prije 2 mjeseca, telefon je imba sto se bilo cega tice. Krenes od displaya, kod Samsung displaya moras kamenom da pritisnes da bi otvorilo aplikaciju dok je kod Nokie mnogo bolje to uradjeno, lagani pokret prsticima i otvoris sta hoces. Ima QWERTY tastaturu sto je ogromna prednost kod surfanja internetom i pisanja poruka. Camera mu je extra, jest da je 5mpx ali ima dual-led bliceve i veoma dobro slika u mraku, isto vazi i za video clipove jer snima u (cini mi se) 848 x 480 rezoluciji pri 30 FPS-a sto je odlicno s obzirom da je u pitanju mobitel. Jos dvije odlicne stvari su memorija i wlan, 32 GB flash memorije je vise nego dovoljno da na telefon snimis od muzike do clipova kakve pozelis i wlan je odlicno uradjen, koristim ga svakodnevno na fakultetu i odusevljen sam kako je sve fino uradjeno.
Jedina zamjerka, po mom' misljenju, su zvucnici. Mogli su to dosta bolje da urade a ne da se cuje distorzija prilikom pojacavanja, vec kada stavis slusalice situacija je dosta bolja.
Eto to je to, ukratko.
Hvala kume.

Moze lock temu!
diy1d je napisao/la:
Yesil' ga vidio u zivo drzao u ruci pa znas kakav je ?
- Velicina normalna (:
Najbolji jaran mi ga ima i drzao sam ga 100 puta u ruci .
nothing3 je napisao/la:
pa da si ti malo pametniji i procackao malo na opcije i nasao bi za dodir razinu sta ja znam kako se tacno zove, imas podesis.
Wow prosvjetlio si me ja to nisam znao. Jao sveti covjece sada si me toliko prosvijetlio da imam drugacije poglede na zivot.
svaka nokia je dobra (najbolji telefoni)

negdje sam citao da je prodana u 2 miliona primjeraka

znaci da je potraznja zestoka

da ja uzimam telefon za toliko novaca ja bih ga uzeo

:D:D
imam nokiu n97 vec 5 mjeseci, mogu rec da je telefon perverzija, jedina mana je sto se sam gasi!!! a blic na kameri je mogao biti bolji.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.