Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nokia N73

110 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.10.2009. u 21:00

Izvinjavam se zbog prosle teme :)

Jel zna neko od vas sa kojim programom mogu da prebacim poruke sa ovoga telefona na kompjuter ?

Hvala ! :D
Nokia PC Suite?

Ako ne moze s njim, vjerovatno ne moze niscim.
A to sam cudo skinuo , nisam ga jos install...Ae okey pokusacu ... Ako ko ima jos koju glupost , nek izvali, da probam i sa tim :)
imam ja N73, znaci moras instalirati najnoviju verziju PC Suite a to mozes odavdje , zatim kad to uradis i instaliras prkljucis telefon preko USB i kad ti se prikaze da je konektovan otvoris onu malu ikonicu pored sata koja je na slici navedena kao pod tackom jedan (1.) i kad to uradis otvorit ce ti se novi prozor i kao sto vidis na slici tu imas navedeno gdje treba da kliknes tj. pod tackom dva (2.)
Galthazar je napisao/la:
imam ja N73, znaci moras instalirati najnoviju verziju PC Suite a to mozes odavdje , zatim kad to uradis i instaliras prkljucis telefon preko USB i kad ti se prikaze da je konektovan otvoris onu malu ikonicu pored sata koja je na slici navedena kao pod tackom jedan (1.) i kad to uradis otvorit ce ti se novi prozor i kao sto vidis na slici tu imas navedeno gdje treba da kliknes tj. pod tackom dva (2.)
Ty :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.