Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NOKIA N97 -kineska kopija , misljenja i komentari ...

147 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.11.2009. u 09:32

zanimaju me vasa misljenja oo ovaom telefonu ... i iskustva...

NOKIA n97:D
A sta ocekivati od kineske kopije...Original neusporedivo bolji u svakom pogledu
Bolje kupiti sebi neki originalan telefon makar izaso prije 3 godine nego ta kineska go*na. Nikad nisam bio fan tih kopija jer to je sve pokusaj kineza da naprave identican phone da bi prevarili ljude etc
Ako ti je stalo da odes na kafu,izvadis na sto mobitel N97 da se vidi ,odlicna je ......A ako te interesuju karakteristike mobitela,znash vec i sam odgovor
Imam ja original N97, telefon je genijalan. Nisam vidio kopiju od N97 ali sam vidio N95 kopiju koja je u poredjenu sa pravom N95-icom totalno sranje. Ima VGA kameru, sofrware laga ko teravija itd.
Gledao sam po netu N97 kopije koje su bas lose uradjene, pojedine cak nemaju ni tastaturu.
Ako vec hoces da kupis telefon, kupi nokiu N95 polovnu pravu, kostat ce te isto kao kopija N97 a 10 puta je bolja
imam telefon NOKIA E63 kupljen cim je izaso , imao sam i original N95 8g , ali to me vise ne interesuje prosla me volja... trenutno me interesuje TV malo i tako to ... ovo bi mi bio 2 telefon cisto onako..9-)
http://kineskekopijeonline.blogger.ba/

evo ti lika koji je prodaje za 258 KM telefon je extra kao i original... btw i ja sebi planiram kpiti jednu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.