Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nokia N70

79 pregleda · 8 odgovora · otvorena 11.01.2010. u 09:11

Dragi gameri,

Prije svega,dobro jutro svima.
Imam problem sa telefonom Nokia N70.Dakle,krenuo sam da promijenim sim karticu u telefonu (prije toga telefon normala radio),i kada sam krenuo da ugasim telefon,nije htio da se ugasi,onda sam izvadio bateriju,ubacio novu sim karticu,i kada sam krenuo da ga upalim,ne moze?!?
Ugl,kad ga stavim da se puni,daje kontakt sa baterijom,da se puni,ima li neko od vas kakvo rijesenje,osim onog tipa "nosi ga na popravak"..
Unaprijed Vam hvala.
Moguce da ti je taj gumbic gdje se pali malo otisao do vraga.Pokusaj njega jace malo pritisnuti ili slicno.Velika vjerovatnost da je do toga,nema sta drugo biti ako je normalno radio,a cim si htio ga ugasiti nije htio.Jos plus vidis da daje znak da se puni cim si ga stavio na punjac.Taj mikroprekidac gdje se pali i gasi 100 % :D
bega je napisao/la:
Moguce da ti je taj gumbic gdje se pali malo otisao do vraga.Pokusaj njega jace malo pritisnuti ili slicno.Velika vjerovatnost da je do toga,nema sta drugo biti ako je normalno radio,a cim si htio ga ugasiti nije htio.Jos plus vidis da daje znak da se puni cim si ga stavio na punjac.Taj mikroprekidac gdje se pali i gasi 100 % :D
I ja mislim da je to okano,ali je glavni problem sto sam ja to pritiskao do kraja i opet ne moze,ne znam koji mu je. :S
I ja sam pomislio odmah na to,ali izgleda da nije to,cim ne mogu da ga upalim i kad skroz pritisnem. :S
Preko usb kabla sa komp novi sistem :):)
bikarbona je napisao/la:
I ja mislim da je to okano,ali je glavni problem sto sam ja to pritiskao do kraja i opet ne moze,ne znam koji mu je. :S
I ja sam pomislio odmah na to,ali izgleda da nije to,cim ne mogu da ga upalim i kad skroz pritisnem. :S
Taj dio se moze pokvariti,tj. ne praviti spoj tako da je skroz otisao.Moras ga zamijeniti.Mozes ti na njega natovariti tegove od 1 tonu,sto se tice sile kojom pritisnes nema veze.On kad se pokvari,nema mu pomoci.Tako odnesi nekome da ti taj prekidac zamijeni.
morash stavit da se puni 24H da se formatira baterija bolan :]
u koliko ne bude ni to promjeni bateriju :]
bikarbona je napisao/la:
imo sam i ja taj problem s tom nokiom samo prije 2 god :D skini mu okvir (onaj dio na kojem je kamera i taj gumb... pa ga onda prosto lagano upali bez gumbica :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.