Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 30 bodova

Nokia 5130 Music Player Search

269 pregleda · 9 odgovora · otvorena 24.12.2009. u 15:39

Dobio sam Nokia 5130 XpressMusic mob i sada sam naisao na jedan veoma velik problem. Ne postoji search u music playeru. Ja sam snimio preko 600 pjesama i sada moram ih moram rucno nalaziti, jer nemam searcha. Googlao sam 2-3 sata i nisam nista nasao, skidao svakakve music playere i nijedan ne radi.

Ako se ipak moze ukljuciti search ili postoji neki PROVJEREN music player koji radi molio bih da se postavi ovdje.
Ima sjecam se ja sam koristio taj mobitel par mjeseci pa presao sad na 5130 , isti samo malo deblji.

Ides nestu glavni izbornit pa sve pjesme i ja samo pocnem pisat slova se pojave i isto kao imenik kad trazis neko ime-

Post dobio aplauz od God

xE0N je napisao/la:
Ima sjecam se ja sam koristio taj mobitel par mjeseci pa presao sad na 5130 , isti samo malo deblji.

Ides nestu glavni izbornit pa sve pjesme i ja samo pocnem pisat slova se pojave i isto kao imenik kad trazis neko ime-
Ma tako je na svakoj nokiji, samo na ovoj to neradi, to sam prvo pokusao 
u pravu je xeon kad udjes u folder gdje su pjesme samo pocnes pisat pocetna slova pjesme il izvodjaca odmah ce ti nac tu pjesmu ili slicne
meni sve radi rega otvoris tamo gdje su ti sve pjesme i samo utipkas slova i izbaci ti pjesme :D....@samo me nervira kad napises poruku i kad oces da upises broj moras ti sam prelazit na brojcani mod jer kad pocnes da kucas ono kuca slova a ne brojeve:*:*:*:*:*
Nezz dal 5130 ima neki player :S:S

Ali evo nesto - isprobaj:

http://gallery.mobile9.com/c/nokia-5130-xpressmusic-java-software_1983/1/

U pretragu upisi music, player, mp3, ili nesto slicno !!! Ja sam to morao raditi na nokiji 6300 

KD Player pomogao 
Ako si spasio pjesme na memory card ili gdje vec, ides na tu lokaciju i samo pocnes kucati ime pjesme.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.