Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nokia N97

306 pregleda · 25 odgovora · otvorena 11.10.2009. u 09:38

Trebao bih u toku iduce sedmice dobiti ovaj telefon, pa me zanima sta vi mislite o njemu. Kakav je, koje su mu mane ovo ono. Ne treba mi GSMarena, zelim licna misljenja i/ili iskustva.

PS: cannabis, ako imas iskustva sa ovim telefonom napisi posto vidim po drugim postovima da se razumijes u tehniku.

Hvala!

Ovaj?
Strasan mob. .
Ja cekam n900 
E telefon grmi, neg kolko je para???

Mislim i da mu cijena grmi 
1nokS je napisao/la:
E telefon grmi, neg kolko je para

Mislim i da mu cijena grmi
600€
sitnica
Im'o ga ja tek kad je izaš'o, logično je da ako košta 1000km to i opravdava tu cijenu zbog milion opcija i tako tih stvarčica.
telefon je odlican imao sam ga kad je tek izaso, ali preporucujem ako imas velike prste ili ako se ne mozes naviti na touchscreen onda ga nemoj uzimati... samo se iznerviras djabe. :D ali telefon je inace VRH
Telefon je drama po opcijama.. al ti za njega treba oruzani list,kolki je :S
ma uzmi nesto jednostavno ba :) Mobitel k'o mobitel isti ti qrac il' N97 il' N13 ( nezZ ni ja sto N13 al eto ) .. Javis se na 97 isto ko i na 13 ;)
btw mob je extra al ja bi ti preporucio da qpis nesto jednostavnije a i jeftinije ;)
Telefon prejak, ali su mogli bolju kameru staviti.Malo je 5MP za takav tel
cuj ga jess' se nafuro xD hahaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahaah e moj goga nessh ti ovo nikad kupit xD
Mobitel je predobar ima sva ta sranja na koja se vi ložite,a nedo Bog da ti ispadne odma bi ga mobao bacit:D

Post dobio aplauz od bak1r

U BH telecomu je 1380 KM. Moja drugarica sebi kupila, iskreno da ti kazem meni je iPhone bolji sto se tice svega, osim uberlow kamere. Jest da nemam para ni za jedan ni za drugi, imam SE k750i, ali drzao sam u ruci i N97 i iPhone.. oba su strasna telefona, mozda je cak i bolji N97 sta ja znam, ali to je moje misljenje.
da ti ja kazem nesto u vezi nokie, imao sam n73, pa n95, i n96 na kratko virijeme, i sad imam 50-60 pjesama, telefon usporii boze sacuvaj, jedva odem u meni, tesko ulazi na datoteke nista niscim, i sada sebi uzeo sony ericsson c905 fala bogu, za mene nema boljeg telefona od toga. milina nista ne usporava, ma ljepota. uskoro ce mi otac uzeti w995 pa cu njemu ovaj dati. I LOVE SONY ERICCSON

of topic: neki dan nasao onaj izgubljeni samsung, :)

tvoje je da biras
marvastronk je napisao/la:
Jedina mana koju ovaj telefon ima je velicina. Ostalo je sve ok.
Yesil' ga vidio u zivo drzao u ruci pa znas kakav je ?
- Velicina normalna (:
diy1d je napisao/la:
Yesil' ga vidio u zivo drzao u ruci pa znas kakav je ?
- Velicina normalna (:
nek sebi uzme n97 onu mini
Vi svi pametujete a niko nema taj telefon. :S
Ja ga dobio prije 2 mjeseca, telefon je imba sto se bilo cega tice. Krenes od displaya, kod Samsung displaya moras kamenom da pritisnes da bi otvorilo aplikaciju dok je kod Nokie mnogo bolje to uradjeno, lagani pokret prsticima i otvoris sta hoces. Ima QWERTY tastaturu sto je ogromna prednost kod surfanja internetom i pisanja poruka. Camera mu je extra, jest da je 5mpx ali ima dual-led bliceve i veoma dobro slika u mraku, isto vazi i za video clipove jer snima u (cini mi se) 848 x 480 rezoluciji pri 30 FPS-a sto je odlicno s obzirom da je u pitanju mobitel. Jos dvije odlicne stvari su memorija i wlan, 32 GB flash memorije je vise nego dovoljno da na telefon snimis od muzike do clipova kakve pozelis i wlan je odlicno uradjen, koristim ga svakodnevno na fakultetu i odusevljen sam kako je sve fino uradjeno.
Jedina zamjerka, po mom' misljenju, su zvucnici. Mogli su to dosta bolje da urade a ne da se cuje distorzija prilikom pojacavanja, vec kada stavis slusalice situacija je dosta bolja.
Eto to je to, ukratko.

Post dobio aplauz od KillaOR

Telefon je odlican.Ovi sto govore velik i to nije uopce.I ja kad sam gledo na youtube klipovi il na google slike konto sam da je ogroman dok ga nisam vidio uzivo i skonto da je telefon normala potpuna.
Mana kod crnog je ostajanje otisaka i viljivost grebanja po displayu zavisi cime mucite telefon i sta koristite kao olovku.Brzo se oguli nazad ono sto pise Nokia.
Zatim nisu dovoljno odvojili poklopac od kamere pa kad se otvara i zatvara poklopac grebe onu plastiku koja se nalazi preko lece kamere tako da se radi toga malo slike sjebavaju.
Iako pored ovih par greskica ovaj telefon je ono fakat prejak bar sto se mene tice i imam namjeru da ga uzmem ovih par dana ali bjeli crni necu.Memorija od 32 GB i jos 16 GB karticu, opcije kojim nema broja, QWERTY tastatura za lakse surfanje netom i pisanje poruka i svega i svacega, display nemoras klikat 2 puta da bi otvorio nesta vec samo jednom ali normalno ne da moras udarat da bi se otvorilo.

Preporucujem ti da ga uzmes.
cannabis4posho je napisao/la:
Vi svi pametujete a niko nema taj telefon. :S
Ja ga dobio prije 2 mjeseca, telefon je imba sto se bilo cega tice. Krenes od displaya, kod Samsung displaya moras kamenom da pritisnes da bi otvorilo aplikaciju dok je kod Nokie mnogo bolje to uradjeno, lagani pokret prsticima i otvoris sta hoces. Ima QWERTY tastaturu sto je ogromna prednost kod surfanja internetom i pisanja poruka. Camera mu je extra, jest da je 5mpx ali ima dual-led bliceve i veoma dobro slika u mraku, isto vazi i za video clipove jer snima u (cini mi se) 848 x 480 rezoluciji pri 30 FPS-a sto je odlicno s obzirom da je u pitanju mobitel. Jos dvije odlicne stvari su memorija i wlan, 32 GB flash memorije je vise nego dovoljno da na telefon snimis od muzike do clipova kakve pozelis i wlan je odlicno uradjen, koristim ga svakodnevno na fakultetu i odusevljen sam kako je sve fino uradjeno.
Jedina zamjerka, po mom' misljenju, su zvucnici. Mogli su to dosta bolje da urade a ne da se cuje distorzija prilikom pojacavanja, vec kada stavis slusalice situacija je dosta bolja.
Eto to je to, ukratko.
pa da si ti malo pametniji i procackao malo na opcije i nasao bi za dodir razinu sta ja znam kako se tacno zove, imas podesis.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.