Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SIroki Brijeg - Neredi

2.485 pregleda · 116 odgovora · otvorena 05.10.2009. u 21:09

Nediraj temu.
http://www.bitno.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/policijske-snimke-nereda-u-sirokom-brijegu

Istina , bez prepirke medjusobne , samo sam htio da svi vide o cemu se radi , MOLIM VAS JE***O VAS MOLIM nemojte se medjusobno prepirati
bok1 je napisao/la:
Sad mi se neprepire , niti cu s djecom pogotovo.

Ali ...... :*
Takodje , nije mi do svadje .

Tvoj avatar sve govori .

CUS
nedv2 je napisao/la:
grupu huligana?

a zasto su huligani ? jer su napadnuti od strane navijaca i stanovnika obliznji koji su na njih pucali rafalima , gadjali ih bocama kamenjem , + policija koja nije pustila momke na stadion , i sta ti bi mirno stojao tu jel ?
To ti vidis na snimci?

Isto tako ja tebi mogu reci da su upadali u tudja dvorista, kuce , udarali svakog koga su uhvatili , razbijali bla bla bla ... I to znam iz pouzdanih informacija zato sto imam rodbine i prijatelja koji gore zive i koji su tome svjedocili... Al' snimka toga nema ( jos ) tako da mogu samo sutit...
Trebo si kralju lockat temu.

Svako ptica svome jatu leti.

Pokoj dusi momku.

I nemogu navijaci jednog kluba "kovati" zakon u drzavi. Cuj price blokirat cemo sarajevo. Ko je rusio taj ce i odgovarat,isto kao i policajac koji je ubio momka.

sAMIIREEE je napisao/la:
bolan juce ste promijenili 101 pricu, nemoj molim te lozit molim te nemoj
Ko?

Mislis Hrvati? Ustase?
Ko je mjenjo pricu?

Nije ni bitno, za "incident" bi punu krivnju trebali snosit navijaci koji su sve zapoceli, nebitno kojeg kluba . .
rulF je napisao/la:
Ko?

Mislis Hrvati? Ustase?
Ko je mjenjo pricu?

Nije ni bitno, za "incident" bi punu krivnju trebali snosit navijaci koji su sve zapoceli, nebitno kojeg kluba . .
Pa onda se raspitaj ko je poceo, realno a ne da jedna strana vuce sebi a druga sebi.
JoKeRrrr je napisao/la:
To ti vidis na snimci?

Isto tako ja tebi mogu reci da su upadali u tudja dvorista, kuce , udarali svakog koga su uhvatili , razbijali bla bla bla ... I to znam iz pouzdanih informacija zato sto imam rodbine i prijatelja koji gore zive i koji su tome svjedocili... Al' snimka toga nema ( jos ) tako da mogu samo sutit...
Snimka ?

Ulijetanje u kuce ?

Te price bih volio da vidim samo , molim te linkove ?

Da ti nadjem clip sa BHTa sinoc ? GDje govori Nacelnik policije da je siguran da je ubijen ciglom/ostrim predmetom ?

Snimci gdje to izazivaju to sve ?
bok1 je napisao/la:
Snimka ?

Ulijetanje u kuce ?

Te price bih volio da vidim samo , molim te linkove ?

Da ti nadjem clip sa BHTa sinoc ? GDje govori Nacelnik policije da je siguran da je ubijen ciglom/ostrim predmetom ?

Snimci gdje to izazivaju to sve ?
"Al' snimka toga nema ( jos ) tako da mogu samo sutit..."

A čitaj bok1 ...
JoKeRrrr je napisao/la:
"Al' snimka toga nema ( jos ) tako da mogu samo sutit..."

A čitaj bok1 ...
Pa kad bude pricaj i pisi , al posto je nece biti sta ces onda ?

Nejse ...
Je li mi ko može dati prave informacije? Postoji 1001 priča
cannabis4posho je napisao/la:
Pa onda se raspitaj ko je poceo, realno a ne da jedna strana vuce sebi a druga sebi.
Ja zivim u Mostaru, moj klub je Zrinjski . .
Tako da niti jedna strana spomenuta nija moja . .

Niti igdje vucem, samo govorim ono sto sam procitao . .

Takodje sam procitao da je incident sa policijom poceo kada su navijaci Sarajeva inace mirnom postaru, u tom trenutku prodavacu karata, uletili , ukrali karte i novce, te ga poceli tuc . .
Tada je policija uskocila . .

A to kad sam rekao ko bi trebao snosit krivnju, nemislima na sve navijace . .

Nego samo one wannabe idiote, sto su sudjelovali u svemu . .

A molio bi da se ovaj momak iznad mene sto je stavio sliku banuje . .
A tema locka, ovo prelazi mjeru . .

"prvo vidim napacenu grupu bjedne nacije",
rulF je napisao/la:

Takodje sam procitao da je incident sa policijom poceo kada su navijaci Sarajeva inace mirnom postaru, u tom trenutku prodavacu karata, uletili , ukrali karte i novce, te ga poceli tuc . .

Aha i pocela pucati ? Oduzela zivot ? Mozes li to prokomentarisati ili samo razbijene izloge i ostale materijalne stvari ?
Aha i pocela pucati ? Oduzela zivot ? Mozes li to prokomentarisati ili samo razbijene izloge i ostale materijalne stvari ?
Ma ja iznosim ono sto sam procitao, a razlog pucanja je po meni, strah policije, koja je znamo kakva, kad u nas u mostaru mozes maltretirat policiju, nista cudo i gore . .
Lik se sasro, bojali se da ce bit puno gorih stvari, okino da smiri, moguce nenamjerno pogodio gdje nije trebao . .

Trebamo sacekati i vidjeti sta ce reci, lik koji je pucao se predao, sve ce se saznati, aBd . .

Molim te da ucinis nesto povodom posta lika iznad mene . . sto je stavio sliku . .

A i nije lik odmah poceo pucat -.-
To si rekao kao da su policajci cim su vidjeli navijace poceli pucat po njima, eto onako, . . :S
rulF je napisao/la:
Ma ja iznosim ono sto sam procitao, a razlog pucanja je po meni, strah policije, koja je znamo kakva, kad u nas u mostaru mozes maltretirat policiju, nista cudo i gore . .
Lik se sasro, bojali se da ce bit puno gorih stvari, okino da smiri, moguce nenamjerno pogodio gdje nije trebao . .

Trebamo sacekati i vidjeti sta ce reci, lik koji je pucao se predao, sve ce se saznati, aBd . .

Molim te da ucinis nesto povodom posta lika iznad mene . . sto je stavio sliku . .

A i nije lik odmah poceo pucat -.-
To si rekao kao da su policajci cim su vidjeli navijace poceli pucat po njima, eto onako, . . :S
Banovan je.
btw
Pucalo se u rafalima a ja koliko znam policija ne nosi puske na posao ?
Banovan je.
btw
Pucalo se u rafalima a ja koliko znam policija ne nosi puske na posao ?
Pa nece nosit puske u ophodnju, al su trebali bit spremni za ovo . .

Zapravo su i bili, al u pogresnom gradu . .

oko 2-3h prije pocetka utakmice u mostaru, ja sam bio u gradu, pa sve do tekme , sve je bilo puno kornjaca, na svakom koraku, i podalje od stadiona . .
rulF je napisao/la:

oko 2-3h prije pocetka utakmice u mostaru, ja sam bio u gradu, pa sve do tekme , sve je bilo puno kornjaca, na svakom koraku, i podalje od stadiona . .
Rulfe brate priznaj cinjenicu da je decko ubijen i da kakav god nered da je bio nije trebalo da se puca.
rulF je napisao/la:

slusao sam danas na skenderiji pravu pricu od momka koji je stajao pored covjeka koji djeli karte
pustili su cure unutre besplatno i onda su prisli hordasi normalno da kupe i onaj covjek ih je poceo provocirat cak ej ejdnog uhvatiio za vrat i reko oces kartuu... oces kartu.. e oces .ku...c i onda ga je taj momak udario oborio na pod udario nekoliko puta i uzeo karte
znaci nsiam bio tu nisam gledo nego sam slusao jerana sta mu se desilo

TM do groba i poslije toga

R.I.P
Rulfe brate priznaj cinjenicu da je decko ubijen i da kakav god nered da je bio nije trebalo da se puca.
Pa sta ima priznavat, decko jeste ubijen, radi cega nam je mislim svima zao . .

Ali, ali, ali, cuj nije trebalo da se puca, pa nije trebalo ni doci do nereda . .
Zasto im je to trebalo? Pa cak da su isprovocirani, zasto su ih provoricali tko god ih je provocirao, zasto je svima njima to trebalo?

Znaci, decko je mrtav, nije vise na ovom svijetu,a neredi su izbili, bilo je povrijedjenih, i podosta stete napravljene u gradu, . .

To su cinjenice, i to je sve . .
Necemo vise, nema potrebe, treba sacekati , i aBd kad se sve sazna, krivci ce biti zasluzeno kaznjeni . .

Sace mi zakon brojeva :/
rulF je napisao/la:
Pa sta ima priznavat, decko jeste ubijen, radi cega nam je mislim svima zao . .

Ali, ali, ali, cuj nije trebalo da se puca, pa nije trebalo ni doci do nereda . .
Zasto im je to trebalo? Pa cak da su isprovocirani, zasto su ih provoricali tko god ih je provocirao, zasto je svima njima to trebalo?

Znaci, decko je mrtav, nije vise na ovom svijetu,a neredi su izbili, bilo je povrijedjenih, i podosta stete napravljene u gradu, . .

To su cinjenice, i to je sve . .
Necemo vise, nema potrebe, treba sacekati , i aBd kad se sve sazna, krivci ce biti zasluzeno kaznjeni . .

Sace mi zakon brojeva :/
Dovoljne kazne za ubistvo nema ali eto bar neka mu dodjele neku pravosudnu.
Stvarno sta se desava na ulicama i svasta docice vrijeme kada ce ljudi prodavati bubrege da se sele ubijaju se srbi hrvati muslimani dokle vise ? nista se neradi
rulF je napisao/la:

Rulf, shvati , Vedran je ubijen , na pochetku,nedugo nakon shto su doshli pred stadion i kamenovani,(i na snimci vidish da je ubijen u prvih ~10sec)
Shvatash ?
Poslije toga , vijest se proshirila medju navijachima , i oni su pocheli sukob sa policijom , i razbijati automobile, i paliti autobomile, i demolirati SB.

-.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.