Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SIroki Brijeg - Neredi

2.485 pregleda · 116 odgovora · otvorena 05.10.2009. u 21:09

Nediraj temu.
http://www.bitno.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/policijske-snimke-nereda-u-sirokom-brijegu

Istina , bez prepirke medjusobne , samo sam htio da svi vide o cemu se radi , MOLIM VAS JE***O VAS MOLIM nemojte se medjusobno prepirati
rulF je napisao/la:
Ko je udaro curu od 16 god?
Pa taj idiot sto je prico nije ni mogao vidjeti sta se desavalo . .

"Navijači Sarajeva odmah nakon što su izašli iz autobusa metalnim šipkama počeli su napadati Širokobriježane, gađali su ih bocama, kamenjem..."

Molim te procitaj ovo ..

http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=70561
bolan juce ste promijenili 101 pricu, nemoj molim te lozit molim te nemoj
AXELQUE je napisao/la:
Znam da si iz Sarajeva , blazze ?

I vi ste sad kao ludi sto su vas pobili dole , i sto su vam ubili druga ? Necu da se svadjam , ali vi niste nista dokazali ;)

Mozes ti pricati sta hoces , ali vi ste se branili , nikoga niste ubili , naprotiv vas je ubijen . I meni zao momka , isao sam danas na proteste , ali vi mislite iz ovog izvuci kao vi ludi sto ste ovo "uradili" , odnosno sto ste dobili . Zalosno .

THE MANIACS 1987
ja ne mislim to ... nista oni su prvi krenuli na nas mi smo se samo branili :)

a jest blazze :D

inache kod tebe :D?
Stvarno ,udarat djevojke koje imaju 16 godina.
Tako hladno ubijen momak ,stvarno zalosno :(

Mozete misliti kako je njegovoj porodici,brat mu se pokusao ubiti :(

Pocivaj u miru Vedrane

Enes je napisao/la:
Dado što se ponašaš ko dijete neko svega ti :S ? , trebaš bit primjer ovdje ovim mlađim , a ne učit ih kako da dočekaju likove iz drugog grada ma bježi , nisam vjernik. Al znam da u svakoj vjerskoj svetoj knjizi piše da nikad ne radiš drugome ono što nećeš da se tebi dogodi... Ništa ne može vratit život , nit će. Ali moraš bit svjestan da živimo u fucked up svijetu, da više ništa nije ko prije. Nit će bit one cool muzike iz 80ih i 90ih , nit će se popravit situacija. Baš ovi glavni u državi hoće da zavade vas ovce(narod) da bi mogli ovako uništavat državu i dalje.

Tema je valjda napisana samo da pokaže "dokaz" a ne da se tu dogovarate kako ćete prebit te iz tog grada :S ?
Prvo ja nisam toliko jadan da udaram njih kada dodju ovdje, ja cu ostati gospodin i dokazati im da ja bar nisam vandal i necu nista uraditi.
Drugo tema je podignuta da se vidi kako njihova policija "nije pucala" i "nije" ubila Vedrana.
Pregledao sam video, po svemu sudeci i navijaci Sarajeva i Sirokog su kupili sve sto su stigli i bacali jedni na druge. Iskreno neznam ko ja zapoceo ali ovo se nije trebalo desiti i nadam se da nikad nece.

I da se nadovezem i na ove sto kazu doce te u Sarajevo.
Sta cete postici stim, samo cete jos vise pogorsati situaciju i ime BiH, ugrozicete nasu reprezentaciju.
Sta cete uraditi kad dodu oni ubicete vi njihovog navijaca?
Dokle sve to vodi, opet cete vi morati ici tamo.
Nema smisla.
Pocele su prepirke . .
cannabis4posho je napisao/la:
Prvo ti mi nemoj srati sta je tamo bilo jer nisi bio tamo. Danas na protestima sam stajao sa bar 20 jarana koji su bili tamo i rekli kako je fino bilo.
Ja vidio armiju i djonku .
100 postova , 100 cudi , vrijeme ce pokazati svoje. Ko je napao prvi i to sve . sad samo seremo uzalud i prosipamo djecacku pamet.

Sarajlija gdje god da ode , gleda se drugacijim ocima.

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Da, šta ce biti kada dođu u SA, ista priča ko prekjučer?
Pa ćete opet pisati R.I.P. itd...

Da se mene pita, ja bi doveo vojsku pred stadion i ko baci 1 kamen, odmah rafal u njega.

Jednostavno prestanite jednom sa tim hooliganstvom i jednostavno neće biti ovakvih slučajeva:S
Kako vas nije stid pisati "doc ce oni nama u SA, nece se kuci vratit!:S"
Sramite se
gott je napisao/la:
ja ne mislim to ... nista oni su prvi krenuli na nas mi smo se samo branili 

a jest blazze 

inache kod tebe ?
Dobar , ti ? 

Pa eto sam priznas da ste se branili i niste nikoga prebili i nemas se cime ponositi . Treba da ti bude zao . Bolan momak je izgubio zivot , on je sin , brat , drug , rodjak nekome , razumijes ? Kako je sad njima ?

cannabis4posho je napisao/la:
Prvo ja nisam toliko jadan da udaram njih kada dodju ovdje, ja cu ostati gospodin i dokazati im da ja bar nisam vandal i necu nista uraditi.
Drugo tema je podignuta da se vidi kako njihova policija "nije pucala" i "nije" ubila Vedrana.
Reci mi iskreno , bil tebe bio strah bit policajac ( naravno ne bi bio policajac ako se plašiš kriminalaca , al ima takvih slučajeva ) i odjednom pun qrac bagre na tebe bez je****g razloga?

Samo zato što im je zanimljivo gledat one dumbass kretene koji "šutaju" loptu po je****m terenu. Tačnije, oni uopšte ne idu radi tog na utakmice. Nego samo da bi se potukli , da bi bile face. Da bi mogli ispričati wanna be jaranima ,i "trebama" kad se vrate. Da su oni bili na utakmici , o jea to je tako kul , ne? <_<

I treba ostat' normalan i gledat stoku kako se ubija. Nek se svi ubiju bujrum, ja da sam policajac ja bi dao odma otkaz, jer radit u ovakvim uslovima nema nigdje ba :S? , i u drugim zemljama gdje ima najviše huligana nije ovako. Ovdje oni papci sa dna kace dođu i prave probleme zato mi je krivo. istina je da nisam tamo bio , i da ne mogu suditi o likovima što su bili tamo , al jebiga sami su to htjeli. NIko ih nije tjer'o da idu tamo đe ima problema :S

no hard feelings ... Policija ga jest ubila , i to se znalo odma, al naravno to se sakrilo da ne bi bilo nacionalizma.
PoacheR je napisao/la:
Da, šta ce biti kada dođu u SA, ista priča ko prekjučer?
Pa ćete opet pisati R.I.P. itd...

Da se mene pita, ja bi doveo vojsku pred stadion i ko baci 1 kamen, odmah rafal u njega.

Jednostavno prestanite jednom sa tim hooliganstvom i jednostavno neće biti ovakvih slučajeva:S
Kako vas nije stid pisati "doc ce oni nama u SA, nece se kuci vratit!:S"
Sramite se
Ti se palis na to sto neko od ove dijece ovdje kaze da ce Skripari doci u Sa. Bolan ovi ovdje da su kakvi navijaci ne bi sad ovdje bili vec na protestima. Nemoj se paliti na to vec kako je oduzet mladi zivot.
Znači, neke gluposti izvaljujete . Sve je to rekla, kazala. Ovim putem hoću da kažem da je ovo je***o žalosno i da mi se plače od silnih jada . ACAB !

Adios ...
AXELQUE je napisao/la:
Dobar , ti ? 

Pa eto sam priznas da ste se branili i niste nikoga prebili i nemas se cime ponositi . Treba da ti bude zao . Bolan momak je izgubio zivot , on je sin , brat , drug , rodjak nekome , razumijes ? Kako je sad njima ?

Ma brate ja samo znam da neam pola grada... da im je sruseno sve zapaljeno a taj momak mi je bio jaran i on i njegov brat nisam isao u skolu bio sam cjeli dan na protestu i sve cu tako ! ... i veceras cu oko 1 2 izaci da protestujem !

btw: mi smo se na sake udarali, sa kamenjem palijama ko normalni ljudi a oni pucaju ? prvo sto nemaju pravo nikako pucati, a kamoli u glavu alo bre?

je li vam ovo lici na momka koji razbija / pali / bode ?? zar neko ovakav zasluzuje da bude upucan od strane nekog pacenika  tuga i jad :*:(
vane je napisao/la:
100 postova , 100 cudi , vrijeme ce pokazati svoje. Ko je napao prvi i to sve . sad samo seremo uzalud i prosipamo djecacku pamet.

To znaju samo oni koji odu u drugi grad 

Svaka cast Amare !!

Prepirke , neko ovo ono ubit , prebit ? HALO , nismo mi seljaci kontas ? Dolazili su , ovde murija nas bije ne goste , to je tako?

NEZNATE ? Pa nemozete ni znati jer neidete na tekme , znam ja vrlo dobro kako je van Sarajeva 

Do groba , svi su se ujedinili ? RED ARMY , ROBIJASI , Manijaci ......dalje..... dalje.... dalje ........dalje ?? Zasto ??????????? Nema dalje , pa ZASTO NEMA ?
vane je napisao/la:

Enese prvo se raspitaj sto su Horde krenule da ruse sve pred sobom. Mozda zato sto su isprovocirani ili napadnuti ?
Apsurdno je raspravljati o ovom dogadjaju, Vedrana vise nema i ni jedna rijec, ni dijelo ni suza niti bilo sta ga nece vratiti.
n3xu5 je napisao/la:

je li vam ovo lici na momka koji razbija / pali / bode ?? zar neko ovakav zasluzuje da bude upucan od strane nekog pacenika  tuga i jad :*:(
Jel to Vedran ? 
AXELQUE je napisao/la:
Jel to Vedran ? 
Da to je on.
bola majmuni jedni, imam puno prijatelja u Siirokom

kad su ti hordasi dosli u siroki poceli su razbijat sve od reda, a sad prije ili poslje toga su htjeli zapalit pumpu ALO BOLA PUMPU, pa ubili bi 10 tisuca ljudi ?

i onda bla bla neredi..krecu ti huligani na policajce i furaju i se i lik naravno prepo se za svoj zivot i poceo pucat..zato je ovlasten, al opet zao mi je mladoga zivota, al sto ide tamo dje ne treba

DANAS PRAVI NAVIJACI NEMOGU OTICI NA UTAKMICU SA ZENOM I DJECOM I DA U MIRU I VESELJU POGLEDAJU UTAKMICU

FUJ MAJMUNI JEDNI!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.