Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zboden momak na mojmilu!!!

2.821 pregled · 122 odgovora · otvorena 05.10.2009. u 15:23

Sta se ovo desava ljudi moji u ovom gradu. Danas kad sam se vracao iz skole momak zboden u troli. Momak 1993 godiste, moze se reci dijete. Momak je prevezen na CUM i u teskom je stanju.

Ovo nije normalno jucer momak ubijen u Sirokom Brijegu, jos povrijedzenih...

Sta se to destava sta radi nase pravosudje? Sta radi nasa policija?
Jel treba da raspravljaju 'ocel dati policajcima vece ovlasti, nakon ovog svega sto se desava. Zasto nije bilo ovakvih incidenata za vrijeme Jugoslavije.

Zato jer je policija bila jaka. Jer policajca nisi smio ruzno pogledati a ne nesto mu reci.

A danas je se obrnuto. Jos jednom ponavljam "jel treba da se raspravlja da se policiji daju vece ovlasti nakon ovih desavaanja"!!!

Enes je napisao/la:
Jarane , ljudska psiha je čudna stvar. Ne možeš ti znat kako će neko reagovati na neke stvari , jer svi smo drugačiji. Draže mi je ovako sjebavat' kičmu u kući , i krepavat' od bolova u nogama od ne kretanja nego sad nosit nekog wanna be mangupa na duši jer se previše kurčio , pa mu je morala presudit čakija?

Bjaazhi ba , j**o vas to više. Što je najgore vi odma' mislite svi su žrtve. A ni ne znate , nego samo spamate na je****m Gamersu ( armani ) ... :/

grow the fuck up
Nikako ne moze biti nevin ako je zbo momka znaci nikako. Da mu je reako ne znam sta ne moze biti nevin.
nekidan slusam covjeka sta prica a kad malo polje skontam bas tako ispadne

bavis se dilanjem, prostitucijom, sverc oruzje itd. uhvate te odes odlezis 5-6 godina i onda ko hadzija provedes ostatak zivota

eto zasto se ovo sve desava..

prije je i policija bila bolja a i ljudi tj. cesto su se desavali neredi ali uglavnom saketanje.. sto i opravdavam na sake pa se dokazite a sad za sitnicu se vadi pistolj nesmjes se ni protivrjecit nekom...
ultrasliberi je napisao/la:
Zalis se momak izboden u troli u kojoj si ti bio, naravno nista nisi uradio, nego si poslje dosao na gamers i digao temu, smijesan si !

Sta radi nasa policija?
Jel treba da raspravljaju 'ocel dati policajcima vece ovlasti, nakon ovog svega sto se desava. Zasto nije bilo ovakvih incidenata za vrijeme Jugoslavije.

Sta radi nasa policija ? Pa momka u sirokom upravo je ubila ta "policija" kojoj treba dati ovlasti.
Sta sam trebo da ze zaletim na kretena da i mene zbode??? Ja nisam placen za to da uspostavljam red i mir. Ima ljudi koji su placeni za to zato molim te razmisli sta pricas pa onda nesto reci.

A otkud znas da je momka ubila poclicija to su samo nagadjana. U ovoj drzavi svaki 2-3 gradjanin ima vatreno oruzje. Zato je sve moguce.

EDIT: A evo i da ti dokazem da momka nije ubila policija http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=70576
Enes je napisao/la:
Aman jarabi spamera

Bolan nemoj ti spamat više kako te nije " Allah-a " strah ?

< _ <
navodno koliko sam ja saznao za ovo bila je prije neka svadza izmedzu njih dvoje...(mozda nije istina)

sve se desilo ispred mene ja u busu iza te trole gdje se to desilo, svi se prepali i istrcali iz trole, mislio sam da se nesto pokvarilo, kad ono zboden momak
Mah bice ovog uvijek i to je to ,ja ti peti deseti to necemo niti mozemo promijeniti.
Ovo se moze usporediti sa g.ba samo sto je ovo RL i normalno da je vaznije i ozbiljnije...
Znaci,po meni slicne stvari oni koji hoce da sprijece to sve nemogu,a oni koji mogu nece ili su im neki onemogucili da rade svoj posao u RL mislim na policiju,a ovddje na g-modove,admine itd

Ajd u zdravlje !

R.I.P Vedran :*
Pametujete puno a nista ne govorite. U istoj se situaciji moze naci bilo ko od vas jer ne da nekome telefon ili pare za droge. Tako da je debilno uopste raspravljati o dogadjajima koji su se desili ali vi ste ovdje najpametniji, vi ste prisustvovali svim dogadjajima i vi bi sve rijesili za 1 dan.
vozdra
auuuu koliko glupih postova na jednom mjestu auuu.

/bow retardima.

Post dobio aplauz od bak1r

Necu da supljiram jer stvarno nemam komentara na ovo sve sto se dogadja....
evo pa presutdite sami
jedna slika vrijedi hiljadu rieci
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs259.snc1/10620_141773195793_684175793_2797660_4159614_n.jpg
Kakav god da je taj tikky kojeg znam onako iz vidjenja,dijete balavo koje je i meni prijetilo preko nekih njegovih retarda,da je dijete hiljadu dekana i hiljadu ministrica ne moze opravdati ovakav zlocin.

Ocito je da mu je psihijatar vec od samog dolaska na ovaj svijet bio potreban,kako bi postao jednom taj EXTRA lik
Pa retardi jedni glupi, ono sto je prije bilo je zavrsen cin, boli mene ku**c kako je bilo za vrijeme jugoslavije, ja zivim za danas,.

To sto je bilo prije, svi vi zajedno samnom mozete okaciti macku o rep, sto je bilo bilo je, treba gledati rjesenje danasnjice a ne obrtati se kroz historiju

~ Ono pisete takve postove u nadi da ce vas neko smatrati pametnim, pa niste nista vise od obicnih idiota koji vise u kuci i samo palamude o nekakvom zivotu

banuj me da ne gledam vise ovu grozotu
ultrasliberi je napisao/la:
Zalis se momak izboden u troli u kojoj si ti bio, naravno nista nisi uradio, nego si poslje dosao na gamers i digao temu, smijesan si !

Sta radi nasa policija?

Sta radi nasa policija ? Pa momka u sirokom upravo je ubila ta "policija" kojoj treba dati ovlasti.
Policija je takva kakva je, nazalost nije kao prije, danasnji ljudi su stekli dojam da je policija nemocna, pa kad jednom zapuca, odma policiju na sud???
Aj ti sad opiši razvoj situacije kakav bi bio da policije nije uopće bilo!
Tko bi spriječio taj "rat" na ulici, koliko bi tek tu "glava" palo??

Policija je tu da zaustavi taj rat, bilo to milom ili silom, nažalost ovaj put je morala upotrijebiti silu.

Hooligani TRAZILI - DOBILI
i vas pola mi je malo smijesno...jer jbt vi koristite momka koji je poginuo,je****m pistoljem ubijen,od strane policajca..i vi se svadate...govorite ovaj svijet nije dobro,sta je ovo samo svadje,a vi ovdje j**o ti ja mater i tako to...cccc....RIP VEDRAN
nije problem u bih nego u sarajevu koliko ja citam novine i sve samo se tamo bodu
NeC_maki je napisao/la:
nije problem u bih nego u sarajevu koliko ja citam novine i sve samo se tamo bodu
Pa naravno ima 500k stanovnika mora neko biti poremecen da zbode nekog :S ,al' to je zato sto nam je policija "stroga"
Enes je napisao/la:
Pa i ja sam poznat policiji za mnoge stvari i online i offline pa vidiš ipak sam ovdje , jer ne idem too far. Jer ovako radi sitnice dese se ovakve stvari , uvijek je tako bilo. Neko nekog zajebava , ovaj bude pissed off. Izvadi nož, i zbode ga ne misli na posljedice. Takav je ovaj je***i svijet... Sve je odavno propalo :S
djesi kriminalac!?
PROXIMUS je napisao/la:
djesi kriminalac!?
/turn on sarcasm

ou jeah ...

etc4Lav je napisao/la:
I tebi normalno da neko dijete vadi nož i bode...

Je**m ti mater u pi**u retardiranu ja.
najjaci si ocami potpisujem!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.