Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zboden momak na mojmilu!!!

2.821 pregled · 122 odgovora · otvorena 05.10.2009. u 15:23

Sta se ovo desava ljudi moji u ovom gradu. Danas kad sam se vracao iz skole momak zboden u troli. Momak 1993 godiste, moze se reci dijete. Momak je prevezen na CUM i u teskom je stanju.

Ovo nije normalno jucer momak ubijen u Sirokom Brijegu, jos povrijedzenih...

Sta se to destava sta radi nase pravosudje? Sta radi nasa policija?
Jel treba da raspravljaju 'ocel dati policajcima vece ovlasti, nakon ovog svega sto se desava. Zasto nije bilo ovakvih incidenata za vrijeme Jugoslavije.

Zato jer je policija bila jaka. Jer policajca nisi smio ruzno pogledati a ne nesto mu reci.

A danas je se obrnuto. Jos jednom ponavljam "jel treba da se raspravlja da se policiji daju vece ovlasti nakon ovih desavaanja"!!!

Pa naravno ima 500k stanovnika mora neko biti poremecen da zbode nekog :S ,al' to je zato sto nam je policija "stroga"
Najlakse je pricati, a vi samo pricate pricate neki gluposti izvaljuju neki prave se pametni, neki su pametni...
WOMANIZER je napisao/la:
Pa naravno ima 500k stanovnika mora neko biti poremecen da zbode nekog :S ,al' to je zato sto nam je policija "stroga"
Nije problem u stanovnicima nego u mentalitetu naroda ,gore je opce poznato ako zbodes nekog zajeban si.
Rapter je napisao/la:
Sta sam trebo da ze zaletim na kretena da i mene zbode??? Ja nisam placen za to da uspostavljam red i mir. Ima ljudi koji su placeni za to zato molim te razmisli sta pricas pa onda nesto reci.

A otkud znas da je momka ubila poclicija to su samo nagadjana. U ovoj drzavi svaki 2-3 gradjanin ima vatreno oruzje. Zato je sve moguce.

EDIT: A evo i da ti dokazem da momka nije ubila policija http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=70576
to sto pricas su gluposti, momka jeste ubila policija, to ce ti reci svaki momak sto je bio tamo
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=20999
i ima jos 500 dokaza, a sad sto govore da to ustvari nije bio policajac svima malo pametnijim je jasno zasto.

"Sta sam trebo da ze zaletim na kretena da i mene zbode???" Pa upravo ovakvo razmisljanje imao je i citav trolejbus, da se 20 ljudi ustane sve bi vas izbo ? Rambo! Jes Jes MURIJU treba postavit na svakom cosku, u svakom trolejbusu ! Ma smijesno... a btw. postoji zakon koji kaznjava i gledanje nanosenja povreda a ne cinenja nicega sto bi to moglo da sprijeci, samo sto taj zakon kod nas bas i nije neki, kao i svi koji naravno nisu protiv navijaca kod nas svaki zakon vrijedi, i vise nego sto bi trebao.

@ Poacher
Samo kad pogledam tvoj grad iz kojeg si sve mi je jasno, svi ste vi nacionalisti.
Eo sad sam saznao da je zboden moj jeran iz osnovne

drzi se brate
Valenth je napisao/la:
Pa retardi jedni glupi, ono sto je prije bilo je zavrsen cin, boli mene ku**c kako je bilo za vrijeme jugoslavije, ja zivim za danas,.

To sto je bilo prije, svi vi zajedno samnom mozete okaciti macku o rep, sto je bilo bilo je, treba gledati rjesenje danasnjice a ne obrtati se kroz historiju :r

~ Ono pisete takve postove u nadi da ce vas neko smatrati pametnim, pa niste nista vise od obicnih idiota koji vise u kuci i samo palamude o nekakvom zivotu :r

banuj me da ne gledam vise ovu grozotu
Samo uporedjujemo kako je prije bilo sigurno i kako je sad...

- Ma zalosno, najgore sto nasi policajci cekaju da se to desi pa onda kazne, i sl. Treba srprijeciti, a ne lijeciti. I izglasati serijatski zakon, majke mi, ili goli otok..nema nama druge, krenuce jednom ovako pa u rat. Zato ili goli otok ili serijat, pa kad budu ubice bez ruku hodali, vidjeces da niko nece ubijati. Cuvajte se
ultrasliberi je napisao/la:
to sto pricas su gluposti, momka jeste ubila policija, to ce ti reci svaki momak sto je bio tamo
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=20999
i ima jos 500 dokaza, a sad sto govore da to ustvari nije bio policajac svima malo pametnijim je jasno zasto.

"Sta sam trebo da ze zaletim na kretena da i mene zbode???" Pa upravo ovakvo razmisljanje imao je i citav trolejbus, da se 20 ljudi ustane sve bi vas izbo ? Rambo! Jes Jes MURIJU treba postavit na svakom cosku, u svakom trolejbusu ! Ma smijesno... a btw. postoji zakon koji kaznjava i gledanje nanosenja povreda a ne cinenja nicega sto bi to moglo da sprijeci, samo sto taj zakon kod nas bas i nije neki, kao i svi koji naravno nisu protiv navijaca kod nas svaki zakon vrijedi, i vise nego sto bi trebao.

@ Poacher
Samo kad pogledam tvoj grad iz kojeg si sve mi je jasno, svi ste vi nacionalisti.
Znaci citavo vece gledam reportaze o Sirokom Brijegu. Znaci zvanicna infromacija da momak nije pogodjen od strane policajca nego od strane osobe inicijala O.K. (neki Oliver) koji nije sluzbenik policije.

I ovo nije tema o sirokom.. cia0
3xit je napisao/la:
- Ma zalosno, najgore sto nasi policajci cekaju da se to desi pa onda kazne, i sl. Treba srprijeciti, a ne lijeciti. I izglasati serijatski zakon, majke mi, ili goli otok..nema nama druge, krenuce jednom ovako pa u rat. Zato ili goli otok ili serijat, pa kad budu ubice bez ruku hodali, vidjeces da niko nece ubijati. Cuvajte se
a sta cekaju bogati de mi reci, pa nije ti ovo wow da imash one carobnjake sto proricaju ti buducnost pa da policajac moze doletiti na vrijeme i sprijeciti kojekakve incidente...
- Pa vidi nesto, kad se vec desio incidetn sa Denisom i kad se spominjalo osirguranje u trolama i tramvajima, zar se nije moglo to uraditi ?? Gdje je to osiguranje, te kamere ??

Svaka utakmica, zna se belaj, treba biti vise policajaca nego navijaca, ccc, a ne to prognozirati jel utakmica visokog rizika iili ne
Tikky druze sta uradi Upropasti sebi zivot burazeru...
ko sve bode smrc smrc ...
mene stid :S ocm moga
pala 3 glavna covjeka u gradu cjeli grad se digao SMIJESNO BRE !
Strasno..
Sta se ovo pocelo dogadjat? Nedavno sam se preselila u Sarajevo i sad razmisljam da se vratim u Hrvatsku.. Jebote, bojim se biti tu..
Rya je napisao/la:
Strasno..
Sta se ovo pocelo dogadjat? Nedavno sam se preselila u Sarajevo i sad razmisljam da se vratim u Hrvatsku.. Jebote, bojim se biti tu..
Mah vjeruj mi nista novo za Sarajevo, toliko tu ubistava i svih ostalih sranja ima samo sto nasi prikrivaju.U gradu je show od kako su 2, pa hajmo reci najveca, gangstera preminula.
cannabis4posho je napisao/la:
Mah vjeruj mi nista novo za Sarajevo, toliko tu ubistava i svih ostalih sranja ima samo sto nasi prikrivaju.U gradu je show od kako su 2, pa hajmo reci najveca, gangstera preminula.
Jest jest, tu si u pravu sto se tice prikrivanja, samo izbacuju ovo sto se desi u sred bijela dana gdje ima puno svjedoka, koliko jos ima stvari po noci sto se dese, sto niko ziv ne vidi...
Enes je napisao/la:
Tikky jaran extra , tako da nemojte odma' lika osuđivat' bez razloga. Morate znati da za sve postoji je***i razlog , tako da postoji za to da neko nekog zbode.

" Krećo hakija , presudila mu čakija , ne razumiješ ti to druže sudija " = )

Biće bolje tom liku , nije kritično stanje. Gledajte vijesti =)
Jel taj Tikky ide u 4 razred dbrnjske gimnazije ?
neddie je napisao/la:
Jel taj Tikky ide u 4 razred dbrnjske gimnazije ?
06.10.2009. 14:04

Malodobni O. S. (1994) uhapšen je sinoć zbog osnova sumnje da je u 12.45 sati na trolejbuskom stajalištu u ulici X transverzala u GRAS-ovom trolejbusu u Sarajevu nožem ubo malodobnog F. A. (1993), nanoseći mu teške tjelesne povrede.

Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela, policajci su u ulici Trg ZAVNOBiH-a pronašli odbačeni nož.

O. S. će biti predat u nadležnost tužiocu Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu.
Stvarno za plakat

Sinoc sam i ja gledo na vjestima kaze u potrazi je O.S petnaestogodisnjak

Od ranije poznat policiji sto je najgore ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.