Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zboden momak na mojmilu!!!

2.821 pregled · 122 odgovora · otvorena 05.10.2009. u 15:23

Sta se ovo desava ljudi moji u ovom gradu. Danas kad sam se vracao iz skole momak zboden u troli. Momak 1993 godiste, moze se reci dijete. Momak je prevezen na CUM i u teskom je stanju.

Ovo nije normalno jucer momak ubijen u Sirokom Brijegu, jos povrijedzenih...

Sta se to destava sta radi nase pravosudje? Sta radi nasa policija?
Jel treba da raspravljaju 'ocel dati policajcima vece ovlasti, nakon ovog svega sto se desava. Zasto nije bilo ovakvih incidenata za vrijeme Jugoslavije.

Zato jer je policija bila jaka. Jer policajca nisi smio ruzno pogledati a ne nesto mu reci.

A danas je se obrnuto. Jos jednom ponavljam "jel treba da se raspravlja da se policiji daju vece ovlasti nakon ovih desavaanja"!!!

Nažalost,uvijek će bit toga.Neko se kurči nekom,pa ga zbodu,neko glumi mangupa pa izbode nevinog,whatever.

Samo je maloumno da dijete koje je osmi razred vadi nož i bode :| .

Šta je tu bilo,možemo nagađat.Ne znam tog tikkija u RL,ali vidim da se dobro kurči online.
jedna stvar momci

Komunizam!

Mozete vi govorite svasta protiv al cinjenica je bila da je tada bilo nekog reda haj tada miliciji opsuj,,, ode cika na goli otok

to treba i danas

i kaze nemojte pucate na huligane i izazivace nereda ma sta nemoj pucat uzmi gumenih metaka vodenih topova i suzavaca i oderi po djubradi ko god bili
Danas, u Bosni i Hercegovini nista nije ne moguce. Danas ubili samo jednog lika, sutra ce napadat i vrsit masovna ubistva. Ne mozes danas protiv toga, a da je danas policija kao u vrijeme druga Tita sve bi drugacije bilo. Nasa policija korumpirana sve lopov do lopova, drota podmititi mozes za "gajbu pive" mislim figurativno. To je BiH kratko receno. Ali opet mozda je lik imao svoje razloge sto je ovoga drugog izbo. Sta znas. Ali to opet ne opravdava njegov postupak.
spY je napisao/la:
Ma nije ovo samo kod nas, to je globalni problem. Ev' prije par dana sam bio u Španiji na exkurziji i šetamo se beze ulicom gledamo šta ima kupit i tako to, kad odjednom ženska izvadi nož i zbode momka u stomak. Boga ti pitaj šta joj je bilo.

To treba sve dobro izudarat, kosti polomit j**o ih otac sve retaridrane. Sve te što fol nešto udaraju, bodu, j**u. Wanna be mangupe.. :-X

To je pokušaj ubojstva, nož.. Zatvor godinu ili dvije pa ce imati vremena da razmisli šta će uradit a ne odmah nožem zaletit se u nekoga.

Kao što je već neko napisao, treba policiji dati veće ovlasti. Ne može ovo više ovako. Kao u vrijeme Tite, udari pa pitaj. :D
Treba za pokusaj nozem 5-10 godina pa onda ce se tek naucit pameti
Ja, svi to sada govorite, pa kada im daju vece ovlasti onda ce te im psovati majku,mrtve .. etc etc, spominjat cete ih svaki dan, podizati kojekakve tuzbe.Ako nemate sta pametno odgovoriti, ne provaljujte se bezveze, upalite malo je***i mozak
etc4Lav je napisao/la:
I tebi normalno da neko dijete vadi nož i bode...

Je**m ti mater u pi**u retardiranu ja.
je**m mu i ja mater u pi**u retardiranu 9-)

samar samar to to
"fiftija", "eminema", "gangsta rep" i tako to sto je sa zapada doslo okacite macku o rep..

ne desava se ovo radi toga vec zato sto im se moze i smije

a prije svega toga stavite kucni odgoj, ma kakav god on bio
Bliži se smak Svijeta bgm

I treba, treba se okončat ovo sve, jer nema više smisla da nevini ljudi pate!
Je**t ce njih caca kad ja postanem Policajac

- Sto kaze spy prvo udaraj pa pitaj ...

Kod nas u Tr. ima mozda od stotine njih, par policajaca da su zajebani ovo ostalo mozes mu i psovat nesmije ni da dodje do tebe :/ odmah znaci da je do policajca ! ... il kad vidim ocam lik nema 30 kila visok metar i zelja da naraste i ono policajac ... grdne rane ...

Ma kakvi to , sad se mentoli radi cura bodu , radi običnih psovki :S , to je maloumno ba ... Mada , ovdje nisu ljudi navikli na ovakve događaje . U Americi je ovo statistika , niko ne žali. Skontali su da je sve propalo , da više nisu 80e/90e , kad je i muzika bila normalna i sve .. :/
Enes je napisao/la:
Ma kakvi to , sad se mentoli radi cura bodu , radi običnih psovki :S , to je maloumno ba ... Mada , ovdje nisu ljudi navikli na ovakve događaje . U Americi je ovo statistika , niko ne žali. Skontali su da je sve propalo , da više nisu 80e/90e , kad je i muzika bila normalna i sve .. :/
Mah, djabe govorit' njima.

Momka znam u rlife, saznao bas oko 18h na radiu da je neki nekog zbo, pitam jaranicu kad Tikky zb'o nekog lika

Sigurno je neki problem bio tu, nebi ga djabe udarao 100%
miire je napisao/la:
Mah, djabe govorit' njima.

Momka znam u rlife, saznao bas oko 18h na radiu da je neki nekog zbo, pitam jaranicu kad Tikky zb'o nekog lika :r

Sigurno je neki problem bio tu, nebi ga djabe udarao 100% :-X
Aman jarabi spamera :D

Bolan nemoj ti spamat više kako te nije " Allah-a " strah :( ?

< _ <
ma nemoze policija nista danasnjim kretenima kontaju ko je ko oni nesto nozeve pistolje ku**i palci nose od zla oca od gore majke mozemo se mi trudit koliko hocemo da budemo normalni ali uvjek ima i bit ce kretena koji glume mangupe prije dok je "TITO" bio nije bilo ovoga mogo si na ulici spavan nebi te niko probudio al vidi sam ja se ni u kuci ne osjecam sigurno a kamoli na ulici kad god izadem negdje sa drustvom strahujem kad ce me neko ubit ispucat ili sto je najgore ovakvo djete izbost najgore je kad te nego izbode smora smrt puno patnje sranja i toga ako ces me vec ubijat ubije me da odma umrem a ne da se patim cuj 15 god nekoga izbost gdje to ima j**o te grzava i predsjednik kreten prije je bio na sake ako ima neki problem na sake se rijesavalo a vidi sa zasvaku sitnicu neko nekoga zbode mogu mislit kakav je sad bio razlog pa ga je zbo kreten nezna guzice oprat on noz nosi j**o sve glupo :S

btw : tebi ako je sudjeno da te neko ubije ili nesto ako je neko uzo pik na tebe ti nisi ni u kuci siguran vjeruj zato zivi zivot mene nece nikakav kreten zaustavit da ja ne izlazi necu kad ostarim da se onda moram providit jer nisam mogo u maldosti jer se samo jednom zivi i ne razmisljam sad o nekim vaznijim problemima hoceli me nejko zbost upucat i tako nomala se ponasam na ulici ma da ni to nije izlaz na kraj jer se danas najvise ubijaju nevini ljudi a ove kretene sto treba poubitaj oni zive bolje nego mi psujmem oholo
ljepa juga, nije bilo nikakvih nereda, kad te policija uhvati prvo ti rebra polomi pa te pita sta je bilo
Ocigledno je da je vecina sarajevske populacije postalo ufurano.
Misle da zive u nekim zabacenim americkim kvartovima te glume neke mafijase i gangstercice.
Svima je vec na vrh glave vijesti poput smrtnih slucaja, teskih povreda i sl.
Policija nam je takodjer na "visokom" nivou te je svima poznato kako obavljaju svoje poslove, jos da ne govorim stanje u manjim gradovima.
Znamo da se tome vise treba stati na kraj ali nismo svjesni da je to sad van kontrole te da je to u nasoj drzavi nemoguce zaustaviti.
Zalis se momak izboden u troli u kojoj si ti bio, naravno nista nisi uradio, nego si poslje dosao na gamers i digao temu, smijesan si !

Sta radi nasa policija?
Jel treba da raspravljaju 'ocel dati policajcima vece ovlasti, nakon ovog svega sto se desava. Zasto nije bilo ovakvih incidenata za vrijeme Jugoslavije.

Sta radi nasa policija ? Pa momka u sirokom upravo je ubila ta "policija" kojoj treba dati ovlasti.
ash je napisao/la:
"fiftija", "eminema", "gangsta rep" i tako to sto je sa zapada doslo okacite macku o rep..

ne desava se ovo radi toga vec zato sto im se moze i smije

a prije svega toga stavite kucni odgoj, ma kakav god on bio
JA SLUSHO 50-JA, ON PUCO I BO, JOJ ODO I JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JESAM COOL????????? 9-)9-)9-)9-)9-)9-)
pa vidim na TVu razbijaju ljudi izloge, devastiraju grad .... pravo im fino.....

zao sto je taj izboden.....
Enes je napisao/la:
Da ga znaš u real life , znao bi da je extra jaran. I da nije poput onih koji bi bez razloga udarili nekog , a kamol zboli. Hejj ba , ovo je Sarajevo kontaš?

Ovdje svako svakog j**e , više ima sandžaklija nego Sarajlija .. Moraš bit svjestan tog , da danas ljudi sami hoće nevolje. Ja se mogu zaklet u šta god hoćeš da nikad nije nosio nikakav nož ni te gluposti. Shit happens you know ... Vrijeme će sve reći!
u svemu se ovome slazem dolazio je cesto na dbr nikakvih problema nije bilo ko ih nije trazio....normala lik

al to da nikad nije nosio nozeve...to vjeruj mi da jest .....
Fragnatic je napisao/la:
u svemu se ovome slazem dolazio je cesto na dbr nikakvih problema nije bilo ko ih nije trazio....normala lik

al to da nikad nije nosio nozeve...to vjeruj mi da jest .....
Mah , svako griješi.. J**i ga , razmišljaju o posljedicama kasno... Valjda se ovakve stvari više neće dešavati. :/

and , ovo nije bio kritičan slučaj. Bilo je na vijestima , tako da van životne opasnosti vjerovatno će odma' bit pušten kući momak što je zboden...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.